ZOEK ALVAST EEN PLEKJE OP DEZE 360 GRADEN FOTO VOOR PARADOR DE TORDESILLAS

PARADOR DE TORDESILLAS

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR

In de stad Tordesillas, een historisch kruispunt, vindt u dit herenhuis beschut door een weelderig dennenbos en een goed onderhouden tuin, op een plek waar de natuur het beste landschap biedt. In de architectuur en inrichting van het huis domineert de Castiliaanse stijl, en zowel de tuinen als de binnenruimtes nodigen uit tot rust, rust en ontspanning. Hier kunt u ook genieten van een Turks stoombad, jacuzzi, verwarmd zwembad, sauna, fitnessruimte en kinderspeeltuin, waardoor de Parador uw ideale bestemming is.
 

In Tordesillas kunt u niet zonder een bezoek aan de meest emblematische gebouwen, de Huizen van het Verdrag, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Duero, naast de kerk van San Antolín. Het zijn twee met elkaar verbonden paleizen, uit de 15e en 17e eeuw , gezamenlijk uitgeroepen tot een Site van Cultureel Belang. In een van hen, de oudste, werd het beroemde Verdrag van Tordesillas ondertekend, waarbij Spanje en Portugal het land van de Nieuwe Wereld deelden.

In de omgeving van de stad kunt u kiezen uit een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten . Op een paar kilometer afstand vind je kart-, paintball- en quadtracks. Als u van riviertoerisme houdt, kunt u een wandeling maken langs de rivier de Pisuerga en het kanaal van Catilla, op 45 km afstand. En ook binnen handbereik de mogelijkheid van wijntoerisme , want Tordesillas ligt dicht bij vier van de belangrijkste denominaties van herkomst in Spanje: Rueda, Toro, Ribera del Duero en Cigales. Schrijft u zich in om Tordesillas te leren kennen en te genieten van zijn Parador?

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541