Een maand lang mooie vergezichten: van 26 mei t/m 24 juni 2022 loop zelf via de daken over de Coolsingel

ROTTERDAM DE ROOF WALK

RNog niet eerder konden zoveel mensen het dak op in Rotterdam. Rotterdamse Dakendagen organiseert naast het gelijknamige festival nu ook de Rotterdam Rooftop Walk, een route op dakniveau inclusief een luchtbrug tussen WTC Rotterdam en de Bijenkorf. Het ontwerp is een samenwerking met architectenbureau MVRDV. De spectaculaire oversteek boven de Coolsingel kun je een maand lang maken – de eerste bezoekers gaan op Hemelvaartsdag omhoog – maar uniek uitzicht is lang niet alles wat deze wandeling te bieden heeft. Terwijl je over en tussen de daken loopt, beleef je hoe innovatief dakgebruik bijdraagt aan een betere toekomst voor steden en stadsbewoners. De wandeling is weliswaar op hoogte, maar blijft laagdrempelig om te bezoeken: volwassenen mogen voor een klein bedrag naar boven en kinderen gaan gratis mee.

DEPOT BOIJMANS VAN BEUNINGEN

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 173 jaar verzamelen. Meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien.

Meer info

DE MARKTHAL IN ROTERDAM

HEEL DE STAD OVER DE VLOER. Iedereen die van goed eten houdt, komt aan z’n trekken in de Markthal. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken. En dat voor gangbare prijzen. Proef de authentieke smaak van thuis of maak een culinaire ontdekkingsreis. Er is nog een wereld te ontdekken. We verwelkomen je graag!

MEER INFO

DE OUDE HAVEN

‘s Avonds komt de historische Oude Haven pas echt tot leven wanneer de terrassen op zomerse dagen tot laat in de avond uitpuilen. Met meer dan 20 bars/restaurants waaronder een restaurant met 1 Michelin ster en een prijswinnende cocktailbar is hier voor ieder wat wils.

 

Meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO