EEN CRUISE NAAR NOORWEGEN, BERGEN, MET HOLLAND AMERICA LINE IS GENIETEN!

Een cruise naar Bergen, Noorwegen is een geweldige manier om de prachtige fjorden, natuurlijke landschappen en cultuur van dit land te verkennen. Bergen is een populaire bestemming vanwege zijn schilderachtige schoonheid, historische charme en levendige sfeer. Hier zijn enkele tips en informatie om rekening mee te houden bij het plannen van een cruise naar Bergen:

 

 
 

MEER INFO OVER BERGEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN BERGEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN BERGEN

Reserveer hier online voor de beste prijs!

reserveren
 
HOP ON HOP OFF
HOP ON HOP OFF

Profiteer van een hop on, hop off-busticket dat 24 uur geldig is voor een optimale vakantie, en bezoek de toeristische topattracties van Bergen. Stippel je eigen, unieke route uit om je vakantietijd optimaal te benutten en alles te zien wat je wilt zien.

Lees meerVerberg tekst
 
ONTDEK BERGEN...
ONTDEK BERGEN...

Ontdek Bergen op een Segway en zie de belangrijkste plekken in de stad, zoals de historische haven, de klassieke steegjes en de vismarkt.

Lees meerVerberg tekst
 
WANDELING DOOR BERGEN
WANDELING DOOR BERGEN

Krijg een uitgebreid overzicht van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Bergen tijdens deze begeleide wandeling. Bezoek het Bryggens Museum om meer te weten te komen over de vroege jaren van Bergen en de architectonische overblijfselen te bekijken.

Lees meerVerberg tekst
 

EENN AANTAL SCHEPEN BEZOEKEN ALLESUND VOOR EEN CRUISE VAKANTIE

TIP VAN CAPTAIN CRUISE

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad Bergen. Bergen is een gastronomische UNESCO-stad. Verse zeevruchten vormen de kern van de Bergense keuken. Probeer dan ook de plaatselijke specialiteiten; Bergense vissoep, viskoekjes en ‘persetorsk’, een traditioneel gerecht met gestoomde kabeljauw uit Bergen.

 
 

                      (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje