WIJ ZIJN HET NIEUWE ONLINE ECO BEWUSTE REISBUREAU VOOR VLAARDINGEN, LOOP NU ALVAST EVEN DOOR PISA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

REISSTUDIO TRAVEL SLIDE VOOR DE ECO BEWUSTE VAKANTIE

Covid heeft ons geleerd dat wij het anders moeten gaan doen, wij zijn onder andere opzoek gegaan naar unieke hotels met een verhaal. Ook hebben wij mooie fly-drives die u geheel naar eigen smaak kan aanpassen. onder andere de Paradores in Spanje Geen dure kosten meer van een reisbureau maar wij nemen u mee online op onze website

Wij hebben een aantal eco hotels geselecteerd maar hebben ook een ruim aanbod van appartementen en huizen met een eigen zwembad.

Wij zijn op zoek naar hotels met laadpalen in Nederland en Europa dit voor de elektrische autovakanties.

Bekijk ons aanbod van Jewels In Travel, unieke eco bewuste hotels .

BETTER HOLIDAY
120 - 240

Ik ben op zoek naar eco bewuste kleinschalige hotels een mooi voorbeeld is het boutique hotel op Texel 'Op Oost'. Er zijn al veel hotels die de moeite doen om eco bewust u te ontvangen. Ik wil deze hoteliers dan ook graag onder de aandacht brengen dit alles voor een Better Holiday  

Kees is er geweestEco bewust , met laadpaal en je kan er heel goed eten
MEER INFO
HOTEL PARADORES

Parador hotels zijn luxe staatshotels in Spanje. Die gelegen zijn op unieke locaties. Bijvoorbeeld in plaatsen die op de Werelderfgoedlijst staan, in prachtige bergachtige gebieden of idyllische dorpjes. 

Bovendien bevinden deze bijzondere overnachtingen in Spanje zich vaak in historische gebouwen als voormalige kastelen, kloosters en paleizen. En beschikken zij over uitstekende restaurants. Waar aan de lokale keuken een moderne twist wordt gegeven.

Daarom vormen deze bijzondere hotels in Spanje een unieke manier om Spanje's rijke geschiedenis, prachtige natuur en heerlijke gastronomie van dichtbij te beleven.

MEER INFO
JEWELS IN TRAVEL
120 - 900

Ik ben bezig met een selecte te maken van de groene juweeltjes in de reisbranche. Dat kan een unieke Parador zijn een klein boutique hotel op Texel of een mooi desingh hotel in Rome.

Als het kan eco bewust, met laadpaal een mooie video en een prima prijs en online via onze website te reserveren

Kees is er geweestElke week komer er nieuwe bij.
MEER INFO

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

RESERVEER DE VAKANTIES VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET TRANSAVIA HOLIDAYS VOOR DE LAAGSTE PRIJS

 

Url

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR