LOOP NU ZELF OVER DE AIDACOSMA IN 360 GRADEN KLIK OP HET MENU AAN DE LINKERKANT

Dit is een fanstische 360 graden presentatie, maak een keuze in het menu aan de linkerkant. Op alle interreur foto's is het mogelijk om door het restaurant of kamer heen te lopen. Klik eenvoudig op de grijze cirkels op de grond. Heeft u al een VR (Quest) bril dan is deze presenatie via deze website ook op de bril te bekijken en dat is echt fantastisch. Op mijn website zal u meer 360 graden presentaties en foto's tegen komen dit om u te inspireren en de juiste keuze te maken voor een mooie cruise vakantie. 

Ik wens u veel kijk plezier en alvast een fijne cruise vakantie, Kees Kooijmans

VOORDELIG PARKEREN OP DE PIET HEINKADE AMSTERDAM

Nieuw voor zomer 2023 Reserveer de cruise vakantie  met vertrek uit Amsterdam via Cruise Vertrekpunt Wij geven u  een heel voordelig tarief voor het lang parkeren op de Piet Heinkade. Vraag gratis een offerte aan maar vol =vol 

vraag de gratis offerte aan

INNOVATIE IN DE CRUISE BRANCHE

Kees Kooijmans is verantwoordelijk voor Cruise Vertrekpunt online. Hij wil graag mensen inspireren en helpen bij de juiste keuze van het (duurzamere) schip en de cruise bestemming. Hij gebruikt hier voor zoveel mogelijke nieuwe digitale technieken. Hij fotografeert het liefste in 360 graden en laat u graag over het schip heenlopen. Hij is opzoek naar meer digitale informatie en gebuikt de Google Map en Google Earth kaarten.

Zijn mening is, dat niet altijd de allerlaagste prijs de beste cruise vakantie ervaring geeft zeker niet als u die de eerste gaat maken.

Hij is een samenwerkingsverband aangegaan met Captain Cruise, de cruise specialist voor vakantie cruises op maat.

Voor meer info over de duurzamere cruise Antartica 

meer info

MET DE KERST EEN CRUISE MAKEN

Even geen vol huis of dagen de boodschappen doen? Maar maak dit jaar rond de kerstdagen is een cruise. Wordt het de Canarische eilandem, de Emiraten of het Caribische gebied. Voor de mensen met veel geld, een 15 daagse met de kerst en nieuwjaar is natuurlijk fantastische. Voor de mensen met een kleine beurs ga iets eerder maar wel zo dat de kerstdagen er in vallen.Als het niet anders kan neem een binnen hut maar ik raad aan toch een buitenhut met balkon.

Ik wens u alvast een fijne kerst of u wel of niet op vakantie gaat

MEER INFO

KERSTCRUISE EMIRATEN.

Wat dacht u van een kerst cruise? Vlieg deze kerst naar de Emiraten voor een 8 daagse cruise op de duurzamere AIDAcosma op basis van volpension en drankjes bij de maaltijden. Kerst in de Emiraten is heel speciaal. Winkelen in Dubai of Abu Dhadi is een echte belevenis kijk voor meer info in ons reserveringssysteem.

lle vakantiewensen komen uit op de AIDAcosma! Dit zusterschip van De AIDAnova komt uit in 2021! Ze krijgt de zelfde faciliteiten als haar zusje! Het combineert het beste van de twaalf AIDA schepen, en u stelt zelf uw eigen favoriete vakantie samen aan boord met badplezier, avontuur, gastronomie en entertainment.

Aan boord van de AIDAcosma zijn er 21 verschillende type hutten te vinden. Van comfortabele 1-persoonshutten, tot ruime familiehutten en Penthouse-Suites. De Komfort balkonhutten hebben een speciale serre (Wintergarten) waar je heerlijk kunt relaxen met het geluid van de zee op de achtergrond.
Faciliteiten aan boord van AIDAcosma
Verlies elkaar niet uit het oog want je zou bijna verdwalen in deze immense spa van 3.545 m2, verdeeld over 2 dekken. Sauna’s, jacuzzi’s, heerlijk zonnedek, en 19 behandelruimtes voor o.a. massages. Geniet van een dag in de spa al vanaf € 35 p.p.

Een cruise met de duurzamere AIDAcosma

prijzen en reserveren

CRUISE VERTREKPUNT HEEFT DE NIEUWE ECO BEWUSTE CRUISESCHEPEN GESELECTEERD

AIDACOSMA
99 - 322

Alle vakantiewensen komen uit op de AIDAcosma! Dit zusterschip van De AIDAnova komt uit in 2021! Ze krijgt de zelfde faciliteiten als haar zusje! Het combineert het beste van de twaalf AIDA schepen, en u stelt zelf uw eigen favoriete vakantie samen aan boord met badplezier, avontuur, gastronomie en entertainment.

Aan boord van de AIDAcosma zijn er 21 verschillende type hutten te vinden. Van comfortabele 1-persoonshutten, tot ruime familiehutten en Penthouse-Suites. De Komfort balkonhutten hebben een speciale serre (Wintergarten) waar je heerlijk kunt relaxen met het geluid van de zee op de achtergrond.

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestVaart deze winter in de emiraten en zomer 2023 in de Middellandse zee
Meer info
COSTA SMERALDA
61 - 271

Dit schip van Costa Cruises is een eerbetoon aan Italië en de ongeëvenaarde schoonheid ervan. Aan boord van de Costa Smeralda is elke reis een beleving van gastvrijheid, smaak, stijl en wellness geïnspireerd op het prachtige land. Een cruise tussen de magie van de plaats en de suggestie van smaken door, in een veelvoud van emoties die u deelt met uw dierbaren, met daarbij ook nog eens het voorrecht van een uniek uitzicht: de zee.

Costa Smeralda, een voorbeeld voor verantwoorde innovatie, combineer het plezier van een vakantie met duurzame ontwikkeling. Het schip is special ontworpen voor efficiëntie en om de impact op het milieu te minimaliseren, is Costa Smeralda het eerste schip in de vloot die wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) de “schoonste” fossiele brandstof ter wereld.

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestHet hele jaar in de Middellandse zee
MEER INFO
COSTA TOSCANE
64 - 317

Het gloednieuwe vlaggenschip van Costa Cruises is een eerbetoon aan Italië en de ongeëvenaarde schoonheid ervan. Aan boord van de Costa Toscana is elke reis een beleving van gastvrijheid, smaak, stijl en wellness geïnspireerd op het prachtige land. Een cruise tussen de magie van de plaats en de suggestie van smaken door, in een veelvoud van emoties die u deelt met uw dierbaren, met daarbij ook nog eens het voorrecht van een uniek uitzicht: de zee.

Costa Toscana, een voorbeeld voor verantwoorde innovatie, combineer het plezier van een vakantie met duurzame ontwikkeling. Het schip is special ontworpen voor efficiëntie en om de impact op het milieu te minimaliseren, is Costa Toscana het eerste schip in de vloot die wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) de “schoonste” fossiele brandstof ter wereld.

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestVaart in de winter rond de Emiraten, zomers Middellandse zee
MEER INFO
MS FRIDJOF NANSEN
0 - 0

MS Fridjof Nansen, nieuw, schoner en stiller
In 2020 wordt het schip ter water gelaten en zal het unieke expeditiecruises gaan varen! Het schip is een zuster schip van het MS Roald Amundsen, dat is 2019 is toegevoegd aan de vloot. Het schip wordt aangedreven door het hybride accu. Beiden schepen zijn speciaal gebouwd voor het poolgebied om nieuwe bestemmingen te ontdekken en tegelijkertijd comfort te geven aan de passagiers. Met deze schepen zet de rederij een stap richting duurzaam reizen!

Het schip heeft een tweeverdieping hoge observatiedek, zodat u niets hoeft te missen. Aan boord zijn meerdere high-tech gadgets, zoals touchscreens en wetenschappelijke apparatuur. U kunt bestemmingen bezoeken waar u anders nooit zou komen!

Het interieur is af te leiden naar de Scandinavische materialen. Het schip beschik over meer dan 50% aan buitenhutten en sommige hebben een prive balkon. Achterop het schip zijn de suites gelegen met een jacuzzi.

Op het schip zijn 3 restaurants, een wellness centrum, buitenzwembad, sauna met panoramisch uitzicht en jacuzzi’s!

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestHet duurzaamste schip van de wereld in 2022, Expedities Antartica
MEER INFO
MSC WORLD EUROPA
67 - 317

Routekaart de MSC vierkantjes zomer Middellandse zee en in de winter Arabische Emiraten.

MSC World Europa is het eerste schip in de vloot van MSC wereldklasse en gaat 2022 in de vaart. Dit nieuwe schip vaart op LNG, één van de ‘s werelds schoonste en snelste scheepsbrandstoffen. De rederij zet een stap naar een zuinige en milieuvriendelijke scheepvaart. De  Y-vormstructuur van het schip zorgt voor een panoramisch uitzicht op zee en de G-boog van het schip is ontworpen om de stabiliteit en het comfort van de gasten te verbeteren. Het schip ziet er uniek uit. De MSC World Europa is een interactief cruiseschip waarbij u nauwelijks stil kunt blijven zitten als u eenmaal aan boord bent. Het schip zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee.

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestDeze winter bij de Emiraten zomer 2023 Middellandse zee
MEER INFO
SILVERNOVA
695 - Suite

Silver Nova is het elfde schip dat zich bij de vloot toevoegt. Het nieuwe vlaggenschip van de rederij komt in 2023 in de vaart. Het schip zal een thuis weg van huis zijn voor maximaal 728 gasten. Bovendien zal Silver Nova onze meest milieuvriendelijke zijn en dankzij haar baanbrekende technologische oplossingen zal ze Silversea voortstuwen naar een nieuw tijdperk van duurzaam cruisen. Het is de Nova-manier van reizen. Aan boord van de schepen wordt u in de watten gelegd door het personeel en is het een thuis weg van huis. 

Lees meerVerberg tekst
Kees is er geweestIk ben heel benieuwd...
MEER INFO

HOLLAND AMERICA LINE 150 JAAR!

Op 18 april 2023 bestaat de Holland America Line 150 jaar en zij hebben een speciale 6 daagse city cruise met vertrek op 19 april 2023. Leuk voor de mensen die al een cruise hebben gemaakt maar nog veel leuker voor die het eens wil proberen. Rotterdam-Oslo-Kopenhagen-Amsterdam.

Of maakt u de grote oversteek op 3 april 2023 en maakt u aan boord de feestelijkheden mee in Rotterdam op 18 april 2023

 

meer info

EEN OVERZICHT VAN HAAST ALLE CRUISEHAVENS OP DE WERELD

Bij de keuze van een cruisevaknatie gaat het vaak eerst over de bestemming en daarna de keuze van het schip. Ik heb geprobeerd een overzicht te maken van alle cruise-havens in de wereld. Gezocht naar een 360 graden foto van de haven en een video dit om u te helpen met de keuze.

Klik op de buttons veel kijk plezier


INSPIRATIE

Ik vind het mooi om u te inspireren om een fantastische cruise te maken. Komt u er online niet uit bel dan met een van mijn fijne collega's van Captain Cruise zij helpen u graag verder, bel 0885018541 of maak een afspraak aan huis hier

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541