X
No demo item exists for the selected template.

  TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

   VIDEO IMPRESSIE VAN DE MS NIEUW STATENDAM

   De Nieuw Statendam brengt de passie voor kunst naar nieuwe hoogten met een collectie die uw cruise tot een unieke ervaring maakt, met meer dan 150 van 's werelds beste artiesten waardoor een van de grootste collecties op zee gecreëerd werd. Gasten aan boord van de Nieuw Statendam zullen helemaal weg zijn van de inrichting, met grootse ruimtes vol licht, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muzikale interesses. Geniet van livemuziek met Music Walk, met Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en B.B. King’s Blues Club. Ervaar World Stage, het ultramoderne theater. Creëer uw eigen wijn bij BLEND by Chateau Ste. Michelle.

    EEN UNIEKE 360 GRADEN VIDEO VAN DE MS NIEUW STATENDAM

    Op 12/5/2019 hebben wij de Ms Nieuw Statendam bezocht en daar een unieke 360 graden videoclip van gemaakt.Op de website is deze al mooi maar kom naar ons reisbureau om deze in een kuipstoeltje en de VR bril een wandeling over dit schip te maken.Bent u op zoek naar meer 360 graden video kijk dan op ons eigen You Tube kanaal

    Bekijk meer

    ONZE SERVICE

    Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

    BESTE SERVICE

    Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

     

    Transfers op de bestemming

    Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

    De hut die bij u past

    De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

     

    UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

    Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

     

    Vakantiebeleving

    Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

    Parkeren

    Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

    Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
     

    Travelslide
    Cruise vertrekpunt
    Onze reisgidsen
    Riu vrienden club

    Contact Info

    U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

    Telefoonnummers:

    Reisbureau Travel Slide  010 2450955

    Cruise Vertrekpunt          0108209845

    Whatsapp                          06 40541778
    Ons noodnummer           06 81090635

    Email adres:

    info@travelslide.nl
    info@cruisevertrek.nl
     

    U vindt ons op:

    Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

    Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

      

    Openingstijden:

    Zondag gesloten
    Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

    Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

    Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

    Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer