bezoek nu alle unesco bestemmingen en blijf slapen in duurzamre hotels met een laadpaal

IK heb een selectie van hotels gemaakt die allemaal binnen de 175 kilomter van elkaar liggen zodat u s'ochtends vol kan vertrekken en s'avonds weer in een hotel bent zonder de LAADSTRESS. Ik heb van alle hotels een foto gemaakt van de laadpaal, voor de exacte laad gegevens kijk dan bij  op deze website

 

DE TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE LAADPALEN

Kijk op de website van ChargeFinder voor de technische gegevens van de laadpalen bij de hotels

meer info

DE TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE LAADPALEN

SLAPEN O.A. IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN IN DUURZAMERE HOTELS MET LAADPALEN

SS ROTTERDAM MET TWEE LAADPALEN

De SS Rotterdam is een voormalig passagiersschip van de Holland-Amerika Lijn (HAL) dat in 1959 in de vaart werd genomen. Het schip was destijds het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland was gebouwd en bood plaats aan ruim 1.400 passagiers.

De SS Rotterdam heeft vele trans-Atlantische overtochten gemaakt en heeft ook dienstgedaan als cruiseschip. In 2000 werd het schip buiten gebruik gesteld en raakte het in verval, maar in 2005 werd het aangekocht door de gemeente Rotterdam met de bedoeling het te behouden als cultureel erfgoed.

MEER INFO

HET NHOW HOTEL IN ROTTERDAM MET ZES LAADPALEN

Het Nhow hotel Rotterdam is een modern en trendy hotel gelegen in het hart van de stad, direct aan de Maas en naast de iconische Erasmusbrug. Het hotel is ontworpen door de gerenommeerde architect Rem Koolhaas en maakt deel uit van het internationale nhow-hotelketen.

Het Nhow hotel Rotterdam beschikt over 278 kamers, variërend van standaard kamers tot luxueuze suites met uitzicht op de skyline van Rotterdam en de rivier de Maas. Het hotel heeft ook een restaurant, een bar, een fitnessruimte en verschillende vergaderzalen en evenementenruimtes.

Het interieur van het hotel is opvallend en kleurrijk, met moderne kunst en designelementen die zijn geïnspireerd op de stad Rotterdam. Het Nhow hotel is daarmee een unieke en inspirerende plek om te verblijven, te werken en te ontspannen in het bruisende hart van Rotterdam.

Op de vierde etage in de parkeergarage Quist staan zes laadpalen

MEER INFO

HET FLETCHER HOTEL DE WITTE BRUG MET LAADPAAL

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterrenhotel gelegen in het Nederlandse dorp Lekkerkerk, in de provincie Zuid-Holland. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en biedt 49 comfortabele kamers, waaronder ook familiekamers.

Het hotel omvat een restaurant genaamd "De Deel", waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner. Het restaurant heeft een menu met internationale gerechten en maakt gebruik van lokale ingrediënten. Daarnaast is er ook een bar aanwezig waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug biedt verschillende faciliteiten, zoals gratis parkeergelegenheid, gratis wifi, een fitness en fietsverhuur. Het hotel heeft ook vergader- en conferentiezalen voor zakelijke bijeenkomsten.

De omgeving van het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de kleine natuurgebieden 

Al met al is Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug een comfortabel hotel met faciliteiten voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers, gelegen in een mooie omgeving met verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.
 

MEER INFO

SLAPEN IN DUURZAMERE HOTELS BIJ BEZOEK UNESCO WERELDERFGOED ROND AMSTERDAM

COERENDON VILLAGE HOTEL MET 30 LAADPALEN

Het Corendon Village Hotel is een groot hotelcomplex gelegen in Badhoevedorp, nabij Amsterdam, Nederland. Het complex bestaat uit drie afzonderlijke vleugels: Plaza, Apartmen.

Het Plaza-gebouw van het Corendon Village Hotel is gevestigd in een voormalig kantoorgebouwts en Urban. Het is onderdeel van de Corendon Hotel Group, een bekende hotelketen in Nederland en biedt verschillende faciliteiten, waaronder restaurants, bars, vergaderzalen, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een wellnesscentrum. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan services en voorzieningen in dit gedeelte van het hotel.

Wat betreft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, heeft het Corendon Village Hotel inspanningen geleverd om groenere praktijken aan te nemen. Dit omvat onder andere energiebesparende maatregelen, zoals LED-verlichting en energiezuinige apparatuur, evenals waterbesparende technologieën. Het hotel kan ook bepaalde duurzaamheidsinitiatieven implementeren, zoals recyclingprogramma's en bewustwordingscampagnes voor gasten en personeel.

MEER INFO

CORENDON CITY HOTEL MET TWEE LAADPALEN

Het Corendon City Hotel is een modern hotel gelegen in Amsterdam, Nederland. Het hotel is onderdeel van de Corendon Hotel Group, een bekende hotelketen in Nederland. Het Corendon City Hotel is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende bezienswaardigheden en attracties van Amsterdam.

Wat betreft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, hebben veel hotels, waaronder het Corendon City Hotel, inspanningen geleverd om groenere praktijken aan te nemen. Dit kan onder andere energiebesparende maatregelen omvatten, zoals LED-verlichting en energiezuinige apparatuur, waterbesparende technologieën en het stimuleren van recycling en afvalbeheer.

MEER INFO

HOTEL JAKARTA HEEFT 6 LAADPALEN IN DE GARAGE

Het Jakarta Hotel Amsterdam is een uniek en luxe hotel gelegen in Amsterdam, Nederland. Het hotel is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Indonesië. Het Jakarta Hotel is onderdeel van de WestCord Hotels, een Nederlandse hotelketen.

Het interieur van het Jakarta Hotel ademt een koloniale sfeer met een eigentijdse twist. Het combineert Nederlands design met Indonesische invloeden, waardoor een bijzondere ambiance ontstaat. Het hotel biedt diverse kamertypes, variërend van comfortabele standaardkamers tot luxe suites, allemaal met moderne voorzieningen en elegant meubilair.

Wat betreft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, hebben veel hotels, waaronder het Jakarta Hotel Amsterdam, inspanningen geleverd om groenere praktijken te implementeren. Dit kan onder andere energie-efficiënte maatregelen omvatten, zoals LED-verlichting en energiezuinige apparatuur, evenals waterbesparende technologieën en recyclingprogramma's.

MEER INFO

FORT BEEMSTER RESORT

Hotel Fort Resort Beemster is een wellnessresort gevestigd in het fort bij Spijkerboor, dat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Het fort ligt in de gemeente Beemster in de provincie Noord-Holland, Nederland.

Het Fort Resort Beemster is uniek omdat het historische fort is omgebouwd tot een luxe wellness- en spa-bestemming. Het combineert moderne faciliteiten en ontspanning met de historische en architectonische charme van het fort.

U kunt er ook blijven slapen en eten het heeft vier laadpalen

MEER INFO

VAN DER VALK VOLENDAM

Van der Valk Volendam is een hotel en restaurant gelegen in Volendam, een pittoresk dorp aan het Markermeer in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het hotel maakt deel uit van de bekende Van der Valk hotelketen.

Het Van der Valk Volendam hotel biedt comfortabele accommodatie met verschillende kamertypes om aan de behoeften van verschillende gasten te voldoen. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van faciliteiten zoals een eigen badkamer, televisie en gratis wifi. Sommige kamers hebben ook een balkon of uitzicht op het omliggende landschap.

MEER INFO

VAN DER VALK DRACHTEN

Van der Valk Drachten is een hotel dat gevestigd is in Drachten, Nederland. Het hotel is onderdeel van de Van der Valk hotelketen, die bekend staat om zijn comfortabele accommodaties, restaurants en vergaderfaciliteiten. Hieronder volgen enkele algemene kenmerken van Van der Valk Drachten:

Accommodatie: Het hotel biedt verschillende kamertypes aan, waaronder standaardkamers, luxe kamers en suites. De kamers zijn doorgaans ruim en comfortabel ingericht, met moderne voorzieningen zoals gratis wifi, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten.
Restaurant en faciliteiten: Van der Valk Drachten heeft een eigen restaurant waar gasten kunnen genieten van diverse gerechten, variërend van ontbijt, lunch tot diner. Het hotel beschikt ook over vergaderzalen, fitnessfaciliteiten en een bar.

VAN DER VALK DRACHTEN

HOTEL MITLAND UTRECHT

Hotel Mitland is een 4-sterrenhotel in Utrecht, Nederland. Utrecht herbergt verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Deze omvatten het Rietveld Schröderhuis, een beroemd voorbeeld van De Stijl-architectuur, en de 14e-eeuwse Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland en Fort Vechten bij Bunnink.

Het heeft vier laadpalen en een fantastische terras aan het water

MEER INFO

STADSPALEIS OLDRUITENBORGH IN VOLLEHOVE

Het Stadspaleis Oldruitenborgh is een historisch gebouw in de Nederlandse stad Vollenhove, gelegen in de provincie Overijssel. Het is een indrukwekkend kasteelachtig gebouw dat dateert uit de 17e eeuw 

In de loop der jaren heeft het Stadspaleis Oldruitenborgh verschillende functies gehad. Naast het dienen als woonplaats voor de adellijke familie, fungeerde het ook als stadhuis en gerechtsgebouw. Het interieur van het paleis is rijkelijk versierd en bevat prachtige kunstwerken, zoals schilderijen en antieke meubels.

Het heeft twee ladpalen komen er  nog drie bij

MEER INFO

FLETCHER HOTEL VELDENBOS NUNSPEET

Fletcher Hotel Veldenbos is een hotel dat gelegen is in Nunspeet, Nederland. Hier zijn enkele algemene kenmerken van Fletcher Hotel Veldenbos:

Locatie: Het hotel is gevestigd in Nunspeet, een plaats in de provincie Gelderland, in het midden van Nederland. Het adres van het hotel is Spoorlaan 42, 8071 BR Nunspeet.
Accommodatie: Fletcher Hotel Veldenbos biedt verschillende soorten kamers, waaronder standaardkamers, comfortkamers en suites. De kamers zijn meestal uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een eigen badkamer, een televisie en gratis wifi.
Restaurant en faciliteiten: Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner. Daarnaast heeft het hotel ook een bar en een terras waar je kunt ontspannen. Andere faciliteiten kunnen onder meer een binnenzwembad, een sauna en fietsverhuur omvatten.

Het heeft een laadpaal

meer info

                        (ADVERTENTIE)

 

                         (ADVERTENTIE)

 

Last minute vakanties

            (ADVERTENTIE)

 
Booking.com

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje