UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND DE BEEMSTER NU IN 360 GRADEN

De Beemster is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Beemster is een polder gelegen in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het is een uniek voorbeeld van landwinning en landbouwplanning uit de 17e eeuw.

De polder werd drooggelegd in de vroege 17e eeuw door het creëren van een ingenieus systeem van sloten, dijken en kanalen om het water af te voeren. Het resultaat was een uitgestrekt agrarisch landschap dat nog steeds goed bewaard is gebleven.

 

UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

De Beemster staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de innovatieve landbouwplanning en het geometrische ontwerp van het landschap. Het is een voorbeeld van hoe menselijke interventie en technische vaardigheden hebben bijgedragen aan het creëren van een duurzaam en productief landbouwgebied.

De Beemster wordt gekenmerkt door zijn rechthoekige verkaveling, waarbij landbouwpercelen zijn verdeeld door kaarsrechte wegen en sloten. Dit geometrische patroon is kenmerkend voor de polder en heeft bijgedragen aan de efficiëntie van de landbouwpraktijken in het gebied.

Het UNESCO Werelderfgoedlabel erkent de unieke waarde en het belang van de Beemster als een cultureel en landschappelijk erfgoed. Het trekt bezoekers van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in het historische en goed bewaard gebleven landschap van de Beemster en de landbouwgeschiedenis van Nederland.

MEER INFO

UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

Maak een foto via de telefoon, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril

De Beemster

BEZOEKCENTRUM BEEMSTER

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

AGRARISCHE MUSEUM

 

Wat ik het mooiste van de Beemster vond is dat alle wegen echt kaarsrecht zijn en heb hele mooie huizen gezien. In de bloembollentijd is het heel kleurrijk.Verder dat de mensen die ik heb gesproken heel aardig zijn

                          (advertentie)

 

                    (advertentie)

 
Booking.com

BLIJF SLAPEN BIJ...MET LAADPALEN

Van der Valk Volendam is een hotel en restaurant gelegen in Volendam, een pittoresk dorp aan het Markermeer in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het hotel maakt deel uit van de bekende Van der Valk hotelketen.

Het Van der Valk Volendam hotel biedt comfortabele accommodatie met verschillende kamertypes om aan de behoeften van verschillende gasten te voldoen. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van faciliteiten zoals een eigen badkamer, televisie en gratis wifi. Sommige kamers hebben ook een balkon of uitzicht op het omliggende landschap.

Het hotel heeft ook diverse faciliteiten, waaronder een restaurant waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, variërend van internationale gerechten tot lokale specialiteiten. Er is ook een bar en een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje.

Daarnaast beschikt Van der Valk Volendam over vergader- en evenementenfaciliteiten, fitnessruimte, binnenzwembad en sauna. Gasten kunnen ook fietsen huren om de prachtige omgeving van Volendam en de nabijgelegen bezienswaardigheden te verkennen.

Volendam zelf staat bekend om zijn traditionele klederdracht, vissersgeschiedenis en de karakteristieke haven. Het is een populaire bestemming voor toeristen die de authentieke Nederlandse cultuur willen ervaren. Van der Valk Volendam biedt bezoekers een comfortabele uitvalsbasis om Volendam en de omgeving te verkennen.

Het heeft vier laadpalen!

HOTEL FORT BEEMSTER...LAADT U OP!

Hotel Fort Resort Beemster is een wellnessresort gevestigd in het fort bij Spijkerboor, dat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Het fort ligt in de gemeente Beemster in de provincie Noord-Holland, Nederland.

Het Fort Resort Beemster is uniek omdat het historische fort is omgebouwd tot een luxe wellness- en spa-bestemming. Het combineert moderne faciliteiten en ontspanning met de historische en architectonische charme van het fort.

U kunt er ook blijven slapen en eten het heeft vier laadpalen

reserveren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje