UNESCO WERELD ERFGOED BESCHERMT DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM BLIJF OVER NACHTEN IN DUURZAMERE HOTELS MET LAADPALEN

beluisteren
 

GA UIT JE STEKKER IN AMSTERDAM...

Ik ben van 010 dus heb moeite met 020 maar dit is ook een geweldige stad waar veel te doen is. Ik heb drie hotels geselecteerd die duurzamer zijn, waar laadpalen staan en een goede wellness aanwezig is. Corendon Village heeft echt van alles ligt even buiten Amsterdam, de City heeft een goede wellness. Het Westcord Jakarta heeft een geweldige ligging en is een van de duurzaamste hotels in Amsterdam.

Amsterdam is een fiets stad of maak gebruik van de metro met de auto is het een ramp.

Tip reserveer wel van te voren op deze website de tickets voor de entree's dan bent u zeker van een slottijd voor de musea. Trek makkelijke schoenen aan en huur een fiets.

 

maak een rondje unesco nederland

GA UIT JE STEKKER IN AMSTERDAM...
reserveer je tickets beluisteren
 

MET EEN RONDVAARTBOOT DOOR AMSTERDAM IS UNIEK VOOR IEDEREEN...

Een rondvaartboot door Amsterdam is een populaire activiteit voor toeristen die de stad willen verkennen. Tijdens een rondvaartboottocht vaar je door de grachten van Amsterdam en krijg je de kans om de prachtige architectuur, historische gebouwen en bezienswaardigheden van de stad te bewonderen.

Er zijn verschillende rederijen en rondvaartbedrijven in Amsterdam die rondvaartboottochten aanbieden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten rondvaarten, zoals een standaard rondvaart door de grachten, een avondrondvaart om de verlichte stad te zien, of zelfs een thematische rondvaart, zoals een rondvaart langs de beroemde musea van Amsterdam

TICKETS RESERVEREN
 
 

.

WANDEL ALVAST DIGITAAL IN 360 GRADEN DOOR AMSTERDAM EN KIJK EVEN ROND

WANDEL ALVAST DIGITAAL IN 360 GRADEN DOOR AMSTERDAM EN KIJK EVEN ROND

Maak een foto via de telefoon, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril of kijk via de QUEST 2 

Kijk op de quest
 
DAGTOCHT VANUIT AMSTERDAM...
DAGTOCHT VANUIT AMSTERDAM...

ZAANSE SCHANS-VOLENDAM-MARKEN

Een dagtocht vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans, Volendam en Marken is een geweldige manier om enkele van de meest pittoreske en traditionele plaatsen in Nederland te verkennen. Hier is wat informatie over elk van deze bestemmingen:

Zaanse Schans: De Zaanse Schans is een openluchtmuseum en historisch wijkje in de buurt van Amsterdam, gelegen in de gemeente Zaanstad. Het staat bekend om zijn goed bewaard gebleven Nederlandse huizen, molens, schuren en ambachtelijke werkplaatsen. Tijdens een bezoek aan de Zaanse Schans kun je een stap terug in de tijd zetten en het traditionele Nederlandse leven ervaren.
Belangrijke bezienswaardigheden zijn de werkende windmolens die nog steeds in bedrijf zijn, musea die inzicht geven in ambachtelijke tradities zoals klompen maken en kaas produceren, en de typische groene houten huizen die kenmerkend zijn voor het Nederlandse landschap.

Volendam: Volendam is een vissersdorp gelegen aan het Markermeer, niet ver van Amsterdam. Het staat bekend om zijn schilderachtige haven, traditionele klederdracht en levendige sfeer. Je kunt hier genieten van de typische Nederlandse architectuur, kleurrijke houten huizen en verschillende visrestaurants.
Een wandeling langs de dijk met uitzicht op het water en de haven is een geweldige manier om de charme van Volendam te ervaren. Je hebt ook de mogelijkheid om foto's te maken in traditionele klederdracht, wat een leuk en uniek souvenir kan zijn.

Marken: Marken is een voormalig eiland dat tegenwoordig via een dijk met het vasteland is verbonden. Het dorp heeft zijn traditionele karakter behouden, met kenmerkende houten huizen op palen, smalle straatjes en een ontspannen sfeer. Een wandeling door de smalle straatjes en langs de waterkant geeft je een goed beeld van de traditionele levensstijl van de voormalige bewoners van dit eiland.
Tijdens een dagtocht naar de Zaanse Schans, Volendam en Marken heb je de kans om de Nederlandse geschiedenis, cultuur en ambachtelijke tradities te ervaren, evenals het prachtige landschap langs het water. Er zijn verschillende tourbedrijven die deze dagtochten vanuit Amsterdam aanbieden, inclusief vervoer, zodat je gemakkelijk en comfortabel kunt genieten van deze ervaring.
 
 

 

Lees meerVerberg tekst
 
HEINEKEN EXPERIENCE
HEINEKEN EXPERIENCE

De Heineken Experience is een populaire toeristische attractie in Amsterdam die je meeneemt op een interactieve reis door de geschiedenis en het brouwproces van het wereldberoemde biermerk Heineken. Het is gevestigd in de voormalige Heineken brouwerij, die dateert uit 1867.

Tijdens een bezoek aan de Heineken Experience kun je het volgende verwachten:

Geschiedenis: Je leert over de geschiedenis van Heineken, hoe het allemaal begon en hoe het biermerk zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een wereldwijd bekend merk.
Brouwerijtour: Je wordt meegenomen door de oude brouwerijgebouwen en krijgt inzicht in het brouwproces van Heineken-bier. Dit omvat het zien van de verschillende stadia van het brouwproces en het ontdekken van de ingrediënten die worden gebruikt om het bier te maken.
Interactieve tentoonstellingen: De Heineken Experience biedt veel interactieve elementen, zoals virtuele games, proefstations en multimedia-displays, waardoor je de wereld van Heineken op een boeiende manier kunt ervaren.
Bierproeverij: Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te proeven van vers getapt Heineken-bier. Je leert hoe je een perfect biertje tapt en krijgt de kans om van een vers glas te genieten.
Heineken merchandise: In de cadeauwinkel van de Heineken Experience kun je diverse merchandise en souvenirs kopen, waaronder glazen, shirts en andere Heineken-gerelateerde producten.
De Heineken Experience is een leuke en informatieve attractie die geschikt is voor bierliefhebbers, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van een van de meest iconische biermerken ter wereld. Het is aan te raden om van tevoren online tickets te boeken, omdat het erg populair kan zijn en er soms lange wachtrijen zijn bij de ingang. Het is ook handig om te weten dat de Heineken Experience zich niet in het centrum van Amsterdam bevindt, maar op ongeveer 15-20 minuten lopen van het stadscentrum.

Lees meerVerberg tekst
 
PRIVE FIETSTOCHT
PRIVE FIETSTOCHT

Deze privé fietstocht door Amsterdam geeft je een lokaal perspectief op de stad. Verken Amsterdam vanaf je zadel en ervaar de grachtengordel. Deze tour van 3 uur wordt aangepast aan jouw tempo. Zie bezienswaardigheden zoals de Dam en het Vondelpark.

Lees meerVerberg tekst
 
RIJKSMUSEUM AMSTERDAM
RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

Het Rijksmuseum is een beroemd kunstmuseum in Amsterdam en een van de meest bezochte musea van Nederland. Het museum is gevestigd aan het Museumplein, in het hart van Amsterdam, en huisvest een uitgebreide collectie kunst en geschiedenis uit verschillende periodes van de Nederlandse geschiedenis.

Belangrijke hoogtepunten van het Rijksmuseum zijn onder andere:

De Nachtwacht: Het meest bekende schilderij van het Rijksmuseum en wellicht van heel Nederland. Dit meesterwerk is geschilderd door Rembrandt van Rijn en toont een groep schutters onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburch. Het schilderij is enorm en trekt veel bewondering van bezoekers.
Hollandse Meesters: Het Rijksmuseum heeft een indrukwekkende collectie van schilderijen uit de Gouden Eeuw, waaronder werken van Johannes Vermeer, Jan Steen, Frans Hals, en vele anderen. Deze kunstwerken geven een kijkje in het leven en de cultuur van de Nederlandse samenleving tijdens de 17e eeuw.
Aziatische kunst: Het museum heeft ook een uitgebreide verzameling Aziatische kunst, waaronder kunstobjecten uit landen zoals China, Japan, India en Indonesië.
Decoratieve kunsten: Naast schilderijen omvat de collectie ook prachtige decoratieve kunst, zoals meubels, keramiek, glaswerk en zilverwerk, die de kunst en ambachtelijke tradities van Nederland tonen.
Het Rijksmuseum heeft een uitstekende audiogids en informatieve borden bij de tentoongestelde werken om bezoekers te helpen de kunstwerken beter te begrijpen en de historische context te waarderen. Het museumgebouw zelf is ook een prachtig staaltje architectuur en is de moeite waard om te verkennen.

Als je geïnteresseerd bent in kunst en geschiedenis, is een bezoek aan het Rijksmuseum een absolute must tijdens je verblijf in Amsterdam. Net als bij andere populaire attracties is het verstandig om van tevoren online tickets te reserveren om eventuele wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Lees meerVerberg tekst
 
RONDVAART EN VAN GOGH MUSEUM
RONDVAART EN VAN GOGH MUSEUM

Van Gogh Museum: Het Van Gogh Museum is een beroemd kunstmuseum dat zich in Amsterdam bevindt. Het museum is gewijd aan het werk van de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. Het herbergt een uitgebreide collectie van Van Gogh's schilderijen, tekeningen en brieven, waardoor het een van de meest uitgebreide verzamelingen van zijn kunstwerken ter wereld is.

In het museum kun je verschillende periodes van Van Gogh's leven en zijn artistieke ontwikkeling ontdekken. Het is een geweldige plek om zijn beroemde meesterwerken zoals "De Sterrennacht", "Zonnebloemen", "De Aardappeleters" en vele andere te bewonderen. Daarnaast worden er ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd om andere kunstenaars en kunststromingen te presenteren.

Rondvaart Amsterdam: Een rondvaart door de grachten van Amsterdam is een fantastische manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. De grachten van Amsterdam, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, vormen het historische hart van de stad en zijn een integraal onderdeel van de Nederlandse cultuur en geschiedenis.

Tijdens de rondvaart vaar je door de schilderachtige grachten, langs prachtige grachtenpanden, bruggen en historische gebouwen. Je krijgt de kans om de unieke architectuur en de charme van Amsterdam vanaf het water te ervaren. Vaak wordt er aan boord ook uitleg gegeven over de bezienswaardigheden die je passeert, waardoor je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de stad.

Samenvattend, het Van Gogh Museum is ideaal voor liefhebbers van kunst en biedt een diepgaand inzicht in het leven en werk van Vincent van Gogh, terwijl een rondvaart door Amsterdam je een ontspannende en prachtige manier biedt om de grachten en de stad te verkennen. Beide activiteiten zijn zeer de moeite waard tijdens een bezoek aan Amsterdam.
 
 

 

Lees meerVerberg tekst
 
RONDVAART EN VRIJ PANNEKOEKEN ETEN
RONDVAART EN VRIJ PANNEKOEKEN ETEN

Vaar 75 minuten mee over Amsterdamse wateren en geniet van onbeperkt pannenkoeken eten. Kijk uit over het water terwijl je kinderen zich vermaken in de grote ballenbak. Zorg dat je van tevoren niet gegeten hebt, want op het buffet staan versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchten, jam en eieren. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten?

Lees meerVerberg tekst
 

WANDELING IN 360 GRADEN WESTERKERK, ANNEFRANKENHUIS, RONDVAART ENZ ENZ

START DE 360 GRADEN PRESENTATIE KLIK OP DE BUTTON EN DAN OP DE ORANJE PIJLEN

 
 

BLIJF OVERNACHTEN IN HET MOOIE EN GOED GELEGEN IN HET CENTRUM HET JAKARTA HOTEL

 
prijzen en reserveren beluisteren
 
Booking.com

             (advertentie)

 

(advertentie)

 

Last minute vakanties

                   (advertentie)

 

 

HET CORENDON CITY HOTEL

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 

DRIE HOTELS MET LAADPALEN

CORENDON CITY VILLAGE                                  CORENDON CITY                            JAKARTA HOTEL

 

HET CORENDON VILLAGE HOTEL

 
 
 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje