RESERVEER PARADOR DE JAEN A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE JAEN VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

BEKIJK DE PRESENTATIE IN 3D VAN DE PARADOR DE JEAN

Start de presentatie klik daarna op het rechtvakje recht onder voor een volledig beeld. Klik dan op de cirkels en loop door de Parador de Jean.

 

PARADOR DE JAEN

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

De Parador de Jaén bekroont de stad vanaf de top van Cerro de Santa Catalina. Zijn emblematische figuur domineert de horizon, zodat wanneer je Jaén nadert, hij je altijd als eerste zal verwelkomen. Het hotel is de oorsprong en bestemming om alle charme van de Andalusische Renaissance te ontdekken , het monumentale aspect van het interieur wordt behouden in de indrukwekkende gekruiste bogen op 20 meter hoogte in de woonkamer, de eetkamer en de kamers met een indrukwekkend panoramisch uitzicht van de stad.

In de oude wijk van Jaén zijn de overblijfselen bewaard gebleven van wat een spectaculaire stad was. De kathedraal van Onze Lieve Vrouw van de Assumptie, de Arabische baden, de grootste en belangrijkste in Europa, en het Provinciaal Museum voor Schone Kunsten of de Boog van San Lorenzo, onlangs uitgeroepen tot Nationaal Monument, zijn enkele van die plaatsen die een bezoek waard zijn .

Een bezoek aan de omgeving van de stad is een goede optie om de Sierras de Cazorla en de Sierra del Segura te ontdekken, met zijn uitzonderlijke natuurparken en reservaten. De olijfgaarden en de rivier de Guadalquivir, die deze landen doorkruist, voegen een bijzondere aantrekkingskracht toe aan een plek waar het karakteristieke licht van Andalusië constant aanwezig is.

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

RESERVER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

HET DINER

Jiennese regionale keuken
Het gastronomische aanbod van de Parador de Jaén is gebaseerd op de traditionele keuken van Jaen, erfgenaam van de Andalusische traditie en met pastorale invloeden op basis van tuinproducten en extra vergine olijfolie. In de monumentale eetkamer met grote stenen spitsbogen waant u zich een feodale heer.

De Parador bevindt zich in wat vroeger de stallen van het kasteel waren, een van de meest emblematische plekken in de stad en geklasseerd als cultureel erfgoed. Het in 2020 gerenoveerde interieur valt evenzeer of zelfs meer op dan de imposante gevel met immense stenen muren en een indrukwekkend gewelf in de centrale hal. U vindt er een traditionele stijl die de Andalusische Renaissance combineert met ambachten uit de regio. 

 

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com
 
 
 

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

BEAZA UNESCO ERFGOED

 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje