GENIET ALVAST VAN DEZE SPECTACULAIRE 3D PRESENTATIE VAN PARADOR JAEN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE JAEN

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

De Parador de Jaén bekroont de stad vanaf de top van Cerro de Santa Catalina. Zijn emblematische figuur domineert de horizon, zodat wanneer je Jaén nadert, hij je altijd als eerste zal verwelkomen. Het hotel is de oorsprong en bestemming om alle charme van de Andalusische Renaissance te ontdekken , het monumentale aspect van het interieur wordt behouden in de indrukwekkende gekruiste bogen op 20 meter hoogte in de woonkamer, de eetkamer en de kamers met een indrukwekkend panoramisch uitzicht van de stad.

In de oude wijk van Jaén zijn de overblijfselen bewaard gebleven van wat een spectaculaire stad was. De kathedraal van Onze Lieve Vrouw van de Assumptie, de Arabische baden, de grootste en belangrijkste in Europa, en het Provinciaal Museum voor Schone Kunsten of de Boog van San Lorenzo, onlangs uitgeroepen tot Nationaal Monument, zijn enkele van die plaatsen die een bezoek waard zijn .

Een bezoek aan de omgeving van de stad is een goede optie om de Sierras de Cazorla en de Sierra del Segura te ontdekken, met zijn uitzonderlijke natuurparken en reservaten. De olijfgaarden en de rivier de Guadalquivir, die deze landen doorkruist, voegen een bijzondere aantrekkingskracht toe aan een plek waar het karakteristieke licht van Andalusië constant aanwezig is.

RESERVER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

LOOP ALVAST EVEN DOOR HET CENTRUM VAN JAEN OP DEZE STREETVIEW FOTO KLIK OP DE PIJLEN

MEER INFO OVER JAEN HIER 

Jaén is met recht de olijfolie hoofdstad. De gelijknamige provincie is namelijk met afstand de grootste producent van olijfolie. Omgeven door olijfgaarden zal niemand die Jaén over de weg nadert hiervan opkijken. Tot de bezienswaardige gebouwen van het enigszins stugge Jaén behoren het Moorse badhuis en de kathedraal van de renaissance architect Andrés de Vandelvira. De Andalusische bergstad vormt tevens een prima uitvalsbasis om de verfijndere renaissancesteden Baeza en Ubeda en haar natuurparken in de provincie te bezoeken. VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541