MAAK EEN CRUISEVAKANTIE DE NOORSE LEGENDEN EN BEZOEK GEIRANGER

Een cruisevakantie naar Geiranger is een geweldige manier om te genieten van de adembenemende fjorden, bergen en natuurlijke schoonheid van Noorwegen. Geiranger is een prachtige bestemming die bekend staat om zijn UNESCO-werelderfgoedfjord en spectaculaire landschappen. Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het plannen van een cruisevakantie naar Geiranger:

 
 

MEER INFORMATIE OVER GEIRANGER

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN GEIRANGER

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN GEIRANGER

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO
 
GEIRANGERFJORD
GEIRANGERFJORD

Ervaar de schoonheid van de Geirangerfjord die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat tijdens een begeleide bustour in Geiranger. Bewonder het geweldige uitzicht vanaf Dalsnibba Skywalk, Flydal Gorge en Eagle Bend.

Lees meerVerberg tekst
 
HOP ON HOP OFF
HOP ON HOP OFF

Bekijk de bezienswaardigheden van Gerainger in je eigen tempo met een 24-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. Krijg een panoramisch uitzicht vanuit de dubbeldekkerbus met open dak en maak gebruik van het opgenomen commentaar aan boord en 4 strategische haltes.

Lees meerVerberg tekst
 
KAJAK TOUR
KAJAK TOUR

Ga met een instructeur mee op een kajakavontuur in de Noorse Geirangerfjord. Glijd door helderblauw water om de Seven Sisters-waterval te bereiken en geniet van het adembenemende landschap op deze UNESCO-werelderfgoedlocatie.

Lees meerVerberg tekst
 

Rondreizen Amerika

                      (advertentie)

 

                          (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

                              (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje