ZOEK ALVAST EEN TAFELTJE UIT IN HET RESTAURANT VAN DE NIEUWE ROTTERDAM OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE CRUISE VAN DE HOLLAND AMERCA LINE NAAR DE NOORSE LEGENDE IS EEN GEWELDIGE BELEVING

De Noorse Fjorden zijn een prachtige bestemming voor een cruise. o.a.de Holland America Line biedt cruises aan naar de Noorse Fjorden vanuit Amsterdam. De cruiseschepen van Holland America Line zijn luxueus en bieden een breed scala aan faciliteiten en activiteiten aan boord, zoals entertainment, fitnessruimtes, spas en verschillende eetgelegenheden. Het is ook mogelijk om tijdens de cruise verschillende excursies te boeken om de Noorse Fjorden en andere bezienswaardigheden in de omgeving te verkennen. Ik kan u ook meer informatie geven over de verschillende cruises die Holland America Line aanbiedt naar de Noorse Fjorden en hoe u deze kunt boeken.

Dit was jaren geleden mijn eerste ervaring van een mooie cruisevakantie...

BEKIJK DE VERSCHILLEN AFVAARTEN


START MET BEKIJKEN VAN DE DIGITALE KAART MET VIDEO'S OVER DE PLAATSEN VAN DE NOORSE LEGENDE

Klik links boven voor het menu en de route met de  plaatsen 

dag 1 Amsterdam- 2 zee - 3 Eidfjord- 4 Alesund- 5 Geiranger- 6 Bergen -7 zee - 8 Amsterdam

DE DERDE DAG EIDFJORD

Eidfjord is een gemeente in de Noorse provincie Hordaland. Het ligt in het hart van de Noorse Fjorden en is omgeven door prachtige natuur, waaronder bergen, meren en watervallen. Eidfjord is vooral bekend om de Hardangerfjord, een van de meest indrukwekkende fjorden van Noorwegen. In Eidfjord kunt u verschillende outdoor activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, vissen en raften. Eidfjord heeft ook een rijke culturele historie en er zijn verschillende musea en historische bezienswaardigheden om te bezoeken, zoals het Vøringfossen-waterval en het Husedalen-nationale park. Als u op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is Eidfjord zeker een plaats om te bezoeken.

BEKIJK DE FOTO IN 360 GRADEN

DE HARDANGERFJORD

De Hardangerfjord is een van de populairste toeristische bestemmingen in Noorwegen. Het is een fjord in het westen van Noorwegen, gelegen in de provincie Hordaland. De Hardangerfjord is de op twee na langste fjord van Noorwegen en is ongeveer 179 km lang. Het is omgeven door prachtige natuur, waaronder besneeuwde bergtoppen, groene valleien, watervallen en fruitplantages. Er zijn verschillende manieren om de Hardangerfjord te verkennen, zoals per boot, auto of te voet. Er zijn ook verschillende steden en dorpen langs de fjord, waaronder Eidfjord, Ulvik en Odda, die allemaal hun eigen unieke charme hebben. De Hardangerfjord is ook een belangrijk gebied voor de visserijindustrie in Noorwegen. Als je op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is een bezoek aan de Hardangerfjord zeker de moeite waard.

BEKIJK DE 360 GRADEN FOTO

DE WATERVALLEN VAN...

Vøringfossen is een van de bekendste watervallen van Noorwegen. Het is gelegen in de provincie Hordaland, in het westen van het land. De waterval stort zich ongeveer 182 meter naar beneden in de Måbødalen-vallei. Vøringfossen is omgeven door prachtige natuur, waaronder bergtoppen, meren en bossen. Er zijn verschillende manieren om de waterval te bezoeken, zoals per auto, te voet of per boot. Vanuit de top van de waterval heeft een prachtig uitzicht over de omgeving. Er zijn ook verschillende paden en uitzichtpunten in de buurt van de waterval, waar u kunt genieten van het uitzicht. Als je op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is een bezoek aan de Vøringfossen-waterval zeker de moeite waard.

KIJK EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE VIERDE DAG ALESUND

Ålesund is een stad in het westen van Noorwegen, gelegen aan de Noorse westkust. De stad is omgeven door prachtige natuur, waaronder bergen, meren en de Noorse Zee. Ålesund is bekend om zijn Art Nouveau-architectuur, met vele gebouwen in deze stijl die na de brand van 1904 zijn opgebouwd. De stad heeft ook een rijke maritieme historie en er zijn verschillende musea en bezienswaardigheden die hiermee te maken hebben, zoals het Atlanterhavsparken-aquarium en het Sunnmøre Museum. Er zijn ook verschillende outdoor activiteiten te doen in de omgeving van Ålesund, zoals wandelen, fietsen en vissen. Als u op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is Ålesund zeker een plaats om te bezoeken waard.

KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO

ART NOUVEAU ARCHITECTUUR

Ålesund is een stad in het westen van Noorwegen, gelegen aan de Noorse westkust. De stad is omgeven door prachtige natuur, waaronder bergen, meren en de Noorse Zee. Ålesund is bekend om zijn Art Nouveau-architectuur, met vele gebouwen in deze stijl die na de brand van 1904 zijn opgebouwd. De stad heeft ook een rijke maritieme historie en er zijn verschillende musea en bezienswaardigheden die hiermee te maken hebben, zoals het Atlanterhavsparken-aquarium en het Sunnmøre Museum. Er zijn ook verschillende outdoor activiteiten te doen in de omgeving van Ålesund, zoals wandelen, fietsen en vissen. Als je op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is Ålesund zeker een plaats om te overwegen om te bezoeke

KIJK EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN

DE VIJFDE DAG GEIRANGER FJORD

Geiranger is een klein dorp in het westen van Noorwegen, gelegen aan de Geirangerfjord. Het dorp is omgeven door prachtige natuur, waaronder besneeuwde bergtoppen, groene valleien en watervallen. Geiranger is vooral bekend om de Geirangerfjord, die wordt beschouwd als een van de mooiste fjorden van Noorwegen. Er zijn verschillende manieren om de omgeving te verkennen, zoals per boot, auto of te voet. Er zijn ook verschillende wandelpaden en uitzichtpunten in de buurt van het dorp, waar u kunt genieten van het uitzicht. Geiranger is ook een populaire bestemming voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen en vissen. Als u op cruise gaat naar de Noorse Fjorden, is Geiranger zeker een plaats  om te bezoeken.

KIJKEVEN ROND BIJ DE WATERVALLEN OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE ZESDE DAG BERGEN

Bergen is de tweede grootste stad van Noorwegen en ligt in het westen van het land, aan de kust van de Noorse Zee. De stad is omgeven door heuvels en is beroemd om haar prachtige natuur, waaronder de Fjorden van West-Noorwegen. Bergen is ook bekend om zijn historische houten huizen en zijn culturele bezienswaardigheden, zoals het Hanzehuis en het Bergenhus kasteel. Als u op cruisereis gaat vanuit Bergen, kunt u verwachten om prachtige landschappen en steden langs de Noorse kust te zien, zoals Ålesund, Geiranger en Trondheim.

Bekijk Bergen van uit de lucht in 360 graden

Dit is een prima cruise om mee te beginnen!

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541