EEN GOED VOORBEELD VOOR EEN BETTER HOLIDAYS IS DE COSTA SMERALDA BEKIJK DIT SCHIP IN 360 GRADEN

HET KAN AL ANDERS...BETTER HOLIDAYS

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom hebben ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

Dit alles doen we met elkaar voor een Better Holidays

Kees Kooijmans

GREEN CRUISING


 
De term 'groen cruisen' lijkt misschien een contradictio in terminis voor een industrie die volgens sommigen weinig aandacht schenkt aan de natuurlijke hulpbronnen die (vrij letterlijk) het succes van het bedrijf voeden.

Ondanks de slechte reputatie blijven cruisemaatschappijen belangrijke stappen zetten om hun milieubeleid te verbeteren - sommige maatschappijen uitgebreider dan andere. Terwijl recycling, verbranding en afvalverwerking iets meer dan tien jaar geleden baanbrekend waren op cruiseschepen, zijn dergelijke processen tegenwoordig eenvoudig en verwacht.

Groene technologieën worden geïntegreerd in nieuw gebouwde schepen en worden soms achteraf ingebouwd in oudere schepen - denk aan zonnepanelen, uitlaatgas "scrubber" -systemen die helpen de uitstoot te minimaliseren, vooruitgang in het ontwerp van de romp waardoor schepen efficiënter door het water kunnen snijden, systemen voor het omzetten van bakolie en energiezuinige apparaten. Sommige cruisemaatschappijen werken ook samen met non-profitorganisaties en overheidsinstanties om gegevens te verzamelen over de gezondheid van de oceaan en klimaatveranderingen.

Hier is een samenvatting van de nieuwste groene praktijken van de grote mainstream en luxe cruisemaatschappijen.

Carnival Cruise Line , Norwegian Cruise Line,   Costa Cruises,   P&O Cruises, Kristal Cruises, Paul Gauguin Cruises, Cunard-lijn, Princess Cruises, Disney Cruise Line, Oceanië Cruises / Regent Seven Seas Cruises, Holland America Lijn,  Royal Caribbean International  / Azamara, Hurtigruten, Seabourn Cruise Line,  MSC Cruises,  Silversea Cruises , AIDA kreutsfahrt  

Bijdrager Melissa Paloti en Elissa Garay

 

 

 

ALLE H10 HOTELS ZIJN ZICH ECO BEWUST

De luxe hotels van de H10 keten hebben meestal 4 sterren en liggen op de beste locaties aan zee. Maar ook de stadshotels zijn een aanrader. Deze Spaanse keten is geliefd, wat te merken is aan de vele terugkerende gasten. Gelegen in weelderige tuinen, vaak op de beste locaties direct aan zee. De H10 hotels gaan ook voor een Better Holidays

Lees meerVerberg tekst
selectie hotels
DUURZAMERE SINGLE CABINS

Cruise Vertrekpunt heeft een selectie gemaakt van duurzamere schepen met single cabins, de AIDAcosma heeft zowel binnen als buiten hutten voor single gebruik.meer info www.cruisevertrek.nl Alle vakantiewensen komen uit op de AIDAcosma! Dit zusterschip van De AIDAnova komt uit in 2021! Ze krijgt de zelfde faciliteiten als haar zusje! Het combineert het beste van de twaalf AIDA schepen, en u stelt zelf uw eigen favoriete vakantie samen aan boord met badplezier, avontuur, gastronomie en entertainment. Aan boord van de AIDAcosma zijn er 21 verschillende type hutten te vinden. Van comfortabele 1-persoonshutten, tot ruime familiehutten en Penthouse-Suites. De Komfort balkonhutten hebben een speciale serre (Wintergarten) waar je heerlijk kunt relaxen met het geluid van de zee op de achtergrond.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO
LAADPALEN IN TOSCANE

Toscana is voor mij een van de favoriete bestemmingen in Europa. Goed etenen mooie wijnen , schilderachtige dorpjes in een glooiend landschap. Ik heb met heel veel plezier 24 groene juweeltjes geselecteerd, met een review hoger dan 8.5. een mooie video en kleinschalig. Voor de electrische autovakantie hebben een groot aantal ook een laadpunt. Ik wens u alvast veel kijk plezier.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO VAN HOTELS

DE CRUISE JEWELS IN TRAVEL

Door de samenwerking  met Captain Cruise kan ik wel veertig verschillende rederijen aanbieden. Ik wil u graag inspireren met mooie video's maar ook met de eigen gemaakte 360 presentaties en video's. De verschillen per schip kunnen groot zijn, de Holland America Lines is een andere beleving als een cruise met Mein Schiff. De Italiaanse rederijen zoals een MSC of Costa zijn weer heel verschillend als de Amerikaanse zoals een Carnival. Ik heb ook een aantal kleinere schepen geselecteerd maar ook de aller duurste. Ik laat u graag via deze website de verschillen zien en wens u veel kijk plezier. U kunt telefonische altijd contact op zoeken met mijn collega bij Captain Cruise 088 5018541of vraag een gratis offerte aan hier

Voor de Better Holiday, de rederijen zijn zich bewust dat ze vervuilers zijn maar werken er hard aan om ook het verschil in de komende jaren te gaan maken er zijn al een aantal echt duurzamer zijn en  die vindt u ook op deze pagina's. Ik wens u veel kijk plezier.

BEKIJK HET AANBOD

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541