MAAK EENS EEN CRUISEVAKANTIE NAAR NOORWEGEN DE VIKING SAGA'S VANUIT ROTTERDAM

De Vikingtijd was een historische periode in Scandinavië die ongeveer liep van de 8e tot de 11e eeuw. De Vikingen waren zeelieden en handelaren, maar ook beruchte plunderaars. Hoewel Flåm zelf niet direct wordt geassocieerd met belangrijke Vikingactiviteiten, maakte het fjordenlandschap en de nabijheid van de zee het gebied toegankelijk voor Vikingen.

Als je meer wilt weten over de Vikinggeschiedenis van Noorwegen, zijn er verschillende historische locaties en musea in het hele land die zich richten op dit tijdperk. Het Vikingskipshuset in Oslo en het Historisk Museum in Bergen zijn bijvoorbeeld bekende plekken waar je artefacten en informatie over de Vikingtijd kunt vinden.

MEER INFO, PRIJZEN EN RESERVEREN
 

MAAK ALVAST EEN DUIK IN HET ZWEMBAD VAN DE MS ROTTERDAM KLIK OP DE ORANJE BUTTONS

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER HET CRUISESCHIP VAN DE HOLLAND AMERICA LINE DE 'ROTTERDAM'

 
BALKONHUT
BALKONHUT

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 22m² (hut 17m² / balkon 5m²)
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Queen-size bed / Badkamer met een douche / Zithoek / Kamerhoge ramen / Koelkast
Aanvullende hut privileges:
Gratis 24-uurs roomservice / Luxe toiletartikelen in uw hut / Dagelijkse housekeeping / Royale opberg ruimte / Luxe badjassen / Vers fruit op uw hut

*Balkonhut met beperkt uitzicht

Lees meerVerberg tekst
 
BINNENHUT
BINNENHUT

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 13-16m²
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Queen-size bed / Badkamer met een douche
Aanvullende hut privileges:
Gratis 24-uurs roomservice / Luxe toiletartikelen in uw hut / Dagelijkse housekeeping / Royale opberg ruimte / Luxe badjassen / Vers fruit op uw hut

Lees meerVerberg tekst
 
SUITE
SUITE

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 49m² (hut 36m² / balkon 13m²)
Kenmerken:
Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een Kingsize bed / Eenpersoons-slaapbank / Badkamer met dubbele wastafel, grote whirlpool met douche en aparte douche cabine / Grote zithoek / Kamerhoge ramen
Aanvullende hut privileges:
Toegang tot exclusieve Neptune Lounge / Cocktail party met de Neptune Lounge steward / Voorrang bij in- en ontscheping / Voorrang bij inscheping in aanleghavens / Voorrang bij het maken van diner en plaats-reserveringen / Verse bloemen in uw suite / Verrekijker voor gebruik tijdens de reis / Keuze uit diverse hoofdkussens / Luxe toiletartikelen van Elemis Revitalize-Me / Koffiezetapparaat of Espressomachine in uw suite / Mini Bluetooth audio systeem / Premium ontbijt menu en gratis mimosa bij het ontbijt in uw suite / Was, strijk en stomerij service / Premium badjassen / Club Orange besloten diner locati

Lees meerVerberg tekst
 

START MET HET BEKIJKEN VAN DE DIGITALE KAART KLIK OP DE BUTTONS

Het programma voor een week voor de Vikingsage cruise is:

Start in Rotterdam- Tweede dag op zee-Derde dag Oslo- Vierde dag Kristiansand- Vijfde dag Stavanger- Zesde dag Flam- Zevende dag zee- Achste dag Nederland of door.

Klik op de plaatsen voor meer informatie en 360 graden beelden

Oslo.... Kristiansand...Stavanger...Flam

 

START MET HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO'S VAN DE VIKING SAGE CRUISE

Klik op de plaatjes en luister naar de info van Lieve en Kees

VIDEO NOORSE FJORDEN
Geniet van de uitzichten en de mooie muziek...even genieten
VIDEO, OSLO
Noorwegen, Oslo o.a. cruise vakantie, Holland America Line, Travel Slide, Captain Cruise
VIDEO, KRISTIANSAND
10 goede redenen om Ktistiansand te bezoeken voor een cruisevakantie
VIDEO, STAVANGER
Stavangen, Noorwegen, cruise vakantie, Travel Slide. Holland America Line, beste prijs
VIDEO, FLAM
Cruise vakantie, Noorwegen, Flam, Holland America line , Beste prijs, Travel Slide
VIDEO, DE ROTTERDAM
Holland America Line's New Cruise Ship: Rotterdam

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN CRUISES VIA CAPTAIN CRUISE NAAR NOORWEGEN

Reserveer online voor de beste prijs en bel Carola voor de excursie cheque van € 40 (per boeking)

 
 

Klik op de bestemming voor meer info

Flam...Oslo...Kristiansand ...Stavanger

MEER INFO

EXTRA...VOORDEEL!

Profiteer nu van veel voordeel met onze vroegboekvoordelen! Boek uiterlijk 30 september 2023 een zomer 2024 tot voorjaar 2025 cruise inclusief Have It All.

Naam: Have It All Early Booking Bonus
Promotiecode: N2K (or O2* for upgrading)
Looptijd: Europe 2024 - t/m 30 september 2023

Inclusief: 
* Gratis Upgrade naar Elite Drankenpakket
* Gratis Upgrade naar Premium WIFI pakket
* Tot US$ 300,- p.p. excursietegoed
* Tot 3 diners in een specialiteitenrestaurant
PLUS: Gratis Crew Appreciation (dagelijkse fooien)

Vertrekken vanuit Nederland

 

 
 

BEKIJK DE 8 DAAGSE VIKING SAGA VAN DAG TOT DAG

 

Klik op de bestemming voor meer info

Bergen...Eidfjord...Geiranger...Alesund

 

MEER INFO

TOEN WIJ UIT ROTTERDAM...

Inchecken om  12.00 vertrek om 15.00 ?

 

OP ZEE, TWEEDE DAG

 

OSLO, DERDE DAG

Een cruisevakantie naar Oslo met een focus op de Vikinggeschiedenis kan een fascinerende ervaring zijn, aangezien Noorwegen een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot de Vikingtijd. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een dergelijke vakantie:

Vikingsschip Museum, Historisk Museum en het Akershus Fortress: Hoewel het geen specifiek Vikingfort is, heeft dit middeleeuwse fort een rijke geschiedenis en kan het inzicht bieden in de veranderende tijden van de Noorse geschiedenis.

Naast de Vikinggerelateerde bezienswaardigheden, heeft Oslo ook een prachtige binnenstad, moderne architectuur en diverse musea.
Het Vigelandsparken (Vigeland Park) is een beeldentuin met meer dan 200 beelden van Gustav Vigeland en is een unieke kunstervaring.

meer info
 

KRISTIANSAND, VIERDE DAG

Kristiansand is een populaire bestemming in Noorwegen en staat bekend om zijn prachtige kustlijn, zandstranden en diverse attracties. 

Kristiansand is gelegen aan de zuidkust van Noorwegen, aan de Noordzee. Het is de hoofdstad van de provincie Vest-Agder.

Kristiansand Dyrepark: Dit is het grootste dierenpark van Noorwegen en biedt een combinatie van dierentuin, pretpark en waterpark.

Kristiansand Cathedral, een prachtige kathedraal die dateert uit de 19e eeuw en een indrukwekkend voorbeeld van neogotische architectuur is.
Kristiansand Kanonmuseum; dit museum toont historische kanonnen en verdedigingswerken die deel uitmaakten van de kustverdediging.

meer info
 

STAVANGER, VIJFDE DAG

Een cruisevakantie naar Stavanger, Noorwegen, kan een geweldige ervaring zijn, omdat de stad en de omliggende regio bekend staan om hun prachtige natuur, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een cruisevakantie naar Stavanger:

Gamle Stavanger (Oud Stavanger): Deze historische wijk staat bekend om zijn goed bewaard gebleven houten huizen uit de 18e en 19e eeuw.
Domkerk van Stavanger: Een prachtige kathedraal die dateert uit de middeleeuwen en een belangrijk religieus en architectonisch monument is.

MEER INFO
 

FLAM, ZESDE DAG

Flåm is een schilderachtig dorpje gelegen aan de Aurlandsfjord, een zijarm van de Sognefjord, de langste en diepste fjord van Noorwegen. Flåm staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met steile bergen, watervallen en fjorden.

De Flåmsbana is een beroemde smalspoorweg die Flåm verbindt met het bergstation Myrdal, dat zich op ongeveer 867 meter boven zeeniveau bevindt. De treinreis is ongeveer 20 kilometer lang en biedt een spectaculair uitzicht op het fjordenlandschap, watervallen, bergen en valleien.
Adembenemende uitzichten: De treinreis staat bekend om zijn adembenemende panoramische uitzichten. Onderweg passeert de trein steile hellingen, maakt het talloze bochten en biedt het zicht op enkele van de meest indrukwekkende natuurlijke landschappen van Noorwegen.

MEER INFO
 

OP ZEE, ZEVENDE DAG

 

NEDERLAND...

Of wordt het een doorstart voor nog een weekje cruisen?

 

 
luisteren
 
luisteren
 
luisteren
 
luisteren
 
KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten.

 

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug.

Als het beeld even weg valt via F5 komt dit weer terug.

Ik wens u veel kijkplezier

 

IJsland reizen

                  (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                            (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

                           (advertentie)

 

                                 (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje