DIT IS ECHT EEN JUWEELTJE 'DE WIEDENWEIDE' BED&BREAKFAST IN DE BUURT VAN GIETHOORN

DE WIEDENWEIDE BED&BREAKFAST

'De WiedenWeide' is een prachtige, rustieke bed & breakfast gelegen in het Overijsselse dorp Wanneperveen (bij Giethoorn), dat ligt in het NP Weerribben-Wieden. De B&B bevindt zich in het voorhuis, met aparte opgang, van de boerderij van Gise & Riëtta en beschikt over 3 gezellige en comfortabele B&B-kamers en een luxe suite voor 4 personen. Het ontbijt wordt geserveerd door de gastvrouw in de tuinkamer met groot terras en uitzicht over de landerijen. De gasten van 'De WiedenWeide" mogen gebruik maken van de tuinkamer en kunnen hier genieten van het mooie uitzicht op de landerijen.
 

DE WIEDE-SUITE

De Wiedensuite is een luxe en ruime studio van 70 m2. Het woongedeelte is afgescheiden van het slaapgedeelte middels een roomdivider en heeft een houtkachel. De royale badkamer, met apart toilet, heeft een dubbele douche en is net als de rest van de suite goed toegankelijk met een rolstoel. Geschikt voor 4 personen. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer.

Reserveren


DE BOERDERIJKAMER

De boerderijkamer is een knusse en kleurrijke kamer op de eerste verdieping van de boerderij. De kamer beschikt over een badkamer met toilet en een gezellige loungeplek in de dakkapel. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer

RESERVEREN


DE TUINKAMER

Tijdens uw verblijf in 'De WiedenWeide' wordt het ontbijt geserveerd in onze tuinkamer,met uitzicht op de landerijen. U kunt in de tuinkamer ook gebruik maken van onze "honesty bar" met drankjes en hapjes. Ook organiseren wij regelmatig een avond waarbij u een simpele maaltijd kunt bestellen.

DE WEERRIBEN

De Weerribben is een 35 km² groot natuurgebied in de gemeente Steenwijkerland in het noordwesten van de Nederlandse provincie Overijssel. Het vormt onderdeel van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is grotendeels in handen van Staatsbosbeheer. Het nationale park De Weerribben werd oorspronkelijk ingesteld in 1992.

DE PUNTERKAMER

OVER DE PUNTERKAMER
De punterkamer is een gezellige goed uitgeruste kamer op de eerste verdieping van de boerderij. Uiteraard met moderne ruime badkamer en toilet. Er zijn koffie en theefaciliteiten en een koelkast aanwezig.

rESERVEREN


DE HEIDEKAMER

De heidekamer is een sfeervolle kamer op de eerste verdieping van de boerderij. Uiteraard met eigen ruime badkamer en toilet en ook een gezellige loungeplek in de dakkapel. Met de koelkast en koffie en theevoorzieningen ben je altijd voorzien van een drankje. Ontbijten doet u in onze gezellige tuinkamer

RESERVEREN


DEZE B&B LIGT IN WANNEPERVEEN

Wanneperveen is een dorp in het noordwesten van de in de Nederlandse provincie Overijssel, dat ongeveer 7 kilometer ten westen van Meppel ligt en onderdeel is van de gemeente Steenwijkerland. Wikipedia

GIETHOORN

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel en ligt tussen Steenwijk en Meppel. Giethoorn was tot 1973 een zelfstandige gemeente. Het ging toen samen met Wanneperveen, Blokzijl en Vollenhove deel uitmaken van de gemeente Brederwiede

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO