EIDFJORD LIGT IN NOORWEGEN AAN DE OEVERS VAN DE HARDANGERFJORD

Eidfjord is een andere prachtige bestemming in Noorwegen, beroemd om zijn spectaculaire fjordenlandschap. Net als Geiranger is Eidfjord een populaire stopplaats voor cruiseschepen die de Noorse fjorden verkennen.

Eidfjord ligt aan de oevers van de Hardangerfjord, aan een langste fjord van Noorwegen. Dit gebied staat bekend om zijn adembenemende natuur, met steile bergen, groene valleien, en talloze watervallen die in het fjord stromen.

Tijdens een cruise naar Eidfjord kun je genieten van prachtige vergezichten, wandelingen maken in de natuur, en zelfs enkele van de beroemde watervallen zoals de Vøringsfossen bezoeken, een van de hoogste watervallen van Europa.

In Eidfjord kun je ook de lokale cultuur en tradities ontdekken, beschrijven en genieten van heerlijke Noorse gerechten en lokale lekkernijen.

 
 

MEER INFO OVER EIDFJORD

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN...

Reserveer hier online voor de beste prijs!

MEER INFO
 
FLAM
FLAM

Spring op de shuttlebus van Flam naar het spectaculaire uitkijkpunt Stegastein. Op slechts 30 meter van de berghelling en 650 meter boven de fjord kunt u genieten van het geweldige natuurlijke uitzicht.

Lees meerVerberg tekst
 
RICHTING SIMADAL FJORD
RICHTING SIMADAL FJORD

Vaar vanaf de haven van Eidfjord richting het Simadal Fjord. Een tocht van 1 uur met pauzes; de kapitein vertelt je meer over de locale cultuur en geschiedenis. Bewonder uitzichten en zie wilde dieren, zeevogels, boerderijdieren, en nog veel meer.

Lees meerVerberg tekst
 
VORINGFOSSEN
VORINGFOSSEN

Bewonder de Vøringfossen-waterval tijdens een reis vanuit Eidfjord met een gids. Bekijk Hardangervidda National Park tijdens de reis, loop over de Sysen-dam en maak een gemakkelijke wandeling met uitzicht over de Måbø-vallei.

Lees meerVerberg tekst
 

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN EEN CRUISE VAKANTIES WAAR U EIDFJORD BEZOEKT

                  (advertentie)

 

Noorderlicht in Lapland met Voigt Travel

                         (advertentie)

 

Last minute vakanties

                              (advertentie)

 

                   (advertentie)

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje