DE ZAANSE SCHANS IS EEN ERVARING EN EEN STUKJE CULTUREEL ERFGOED VAN NEDERLAND

Al met al biedt de Zaanse Schans een charmante en nostalgische ervaring, waardoor bezoekers een stap terug in de tijd kunnen nemen en getuige kunnen zijn van het rijke culturele erfgoed van Nederland.

MEER INFORMATIE RESERVEER DE TICKETS HIER
 
 
 
 

DE ZAANSE SCHANS

HET MAXIMALE ZIEN...

 

HET ZAANSE SCHANS MUSEUM

 
 

HET ZAANSE KLOMPEN MUSEUM

 
 
 
 
 

HET WAS EEN BELEVING...

DE ZAANSE SCHANS IS GEEN UNESCO WERELDERFGOED MAAR TOCH EEN CULTUREEL STUKJE NEDERLAND

UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

Ik heb een digitale overzicht kaart gemaakt van de 11 plekken in Nederland die zijn genoteerd bij het Unesco erfgoed. Bekijk de kaart, links onder ziet u het menu, Aan de rechterkant zijn een aantal knopjes die  het mogelijk maken  heel ver in te zoomen. Klik op de 3D en het beeld gaar draaien in 3D. Klik op het mannetje de komen er blauwe lijn en/of blauwe cirkels dit klik op de plek waar u dan een 360 graden of een streetview mogelijheid ziet, klik dan op de pijlen.Ik wens u veel kijk plezier.

bekijk de kaart

UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje