UNESCO WERELDERFGOED HET WOUDAGEMAAL IN LEMMER NU IN 360 GRADEN

Het Woudagemaal is een historisch stoomgemaal in Lemmer, een stad in de provincie Friesland, Nederland. Het is het grootste operationele stoomgemaal ter wereld en staat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

BEKIJK DE 360 GRADEN FOTO'S VAN HET UNESCO ERFGOED WOUDAGEMAAL IN LEMMER

 
 
AQUAZOO LEEUWARDEN
AQUAZOO LEEUWARDEN

Boek een ticket voor AquaZoo Leeuwarden en ontdek samen met familie en vrienden een grote verscheidenheid aan dieren van over de hele wereld. Loop langs pinguïns, bekijk een tijger van dichtbij en kijk hoe rode panda's spelen.

Lees meerVerberg tekst
 
RONDVAART DOOR LEEUWARDEN
RONDVAART DOOR LEEUWARDEN

Leeuwarden, is de hoofdstad van de provincie Friesland in Nederland. Het is een prachtige stad met een rijk historisch en cultureel erfgoed. Een rondvaart door Leeuwarden biedt je de mogelijkheid om de stad vanaf het water te verkennen en verschillende bezienswaardigheden te bewonderen.

Hoewel Leeuwarden niet zo bekend staat om zijn grachten als Amsterdam, zijn er toch enkele mogelijkheden voor een rondvaart door de stad. Meestal zijn de rondvaarten beschikbaar tijdens het toeristische seizoen, dat meestal in de lente en zomer plaatsvindt.

Tijdens een rondvaart door Leeuwarden kun je het volgende verwachten:

Historische gebouwen: Leeuwarden heeft een aantal prachtige historische gebouwen langs de grachten, zoals het Stadhouderlijk Hof, de Waag, de Oldehove (een scheve toren vergelijkbaar met de toren van Pisa) en de Prinsentuin.
Grachtenpanden: Langs de grachten vind je charmante oude grachtenpanden die het verhaal vertellen van de rijke geschiedenis van de stad.
Stadsgezichten: Vanaf het water heb je een uniek perspectief op de stad en kun je genieten van prachtige stadsgezichten en bruggen.
Historische sfeer: Een rondvaart geeft je ook de mogelijkheid om de rustige en ontspannen sfeer van Leeuwarden te ervaren, terwijl je geniet van de natuur en de architectuur.
Als je geïnteresseerd bent in een rondvaart door Leeuwarden, kun je informeren bij lokale rondvaartbedrijven of toeristische informatiecentra in de stad om de beschikbaarheid en het schema te controleren. Het is een geweldige manier om de stad te ontdekken en te genieten van de serene waterwegen van Leeuwarden.
 
 

 

Lees meerVerberg tekst
 
VERKEN LEEUWARDEN
VERKEN LEEUWARDEN

Verken de stad Leeuwarden in je eigen tempo tijdens deze zelfgeleide audiotour. Ontdek de hoofdstad van Friesland en bekijk de Jacobijnerkerk, de Waag, Blokhuispoort en lokale monumenten.

Blijf overnachten in het WTC WestCord Leeuwarden

Lees meerVerberg tekst
 

Maak een foto via de telefoon, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril

Quest 2

Quest 2

Ga via de browser naar www.travelslide.nl,  Ga naar deze pagina, ga verder door het witte puntje op de buttons te plaatsen of gebruik de touch controlers

Start presentatie
MET DE MUIS

MET DE MUIS

Klik op het start punt en ga verder door met de muis naar de buttons te gaan, klik hier op.

HET WOUDAGEMAAL

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

WESTCORD WTC LEEUWARDEN

Maak een foto via de telefoon, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril

                          (advertentie)

 

                            (advertentie)

 

Last minute vakanties

                                  (advertentie)

 

IJsland met Voigt Travel

                          (advertentie)

 
Booking.com

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje