WIST U DAT DE HURTIGRUTEN DE ORGINEELSTE MANIER IS OM EEN CRUISE TE MAKEN IN NOORWEGEN

HURTIGRUTEN IS DE DUURZAAMSTE CRUISE LINE

Hurtigruten staat ook bekend als de “Postboot” in Noorwegen. U vaart door de prachtige natuur en geniet tegelijkertijd van het echte Noorse leven. Sinds 1893 is deze lijndienst in de vaart en heeft sinds dien veel passagiers en vracht vervoerd. Vroeger voeren de schepen tussen Bergen en Kirkness. De belangrijke verbinding werd de Hurtig ruten (snelste route) genoemd. En nu 125 jaar later is deze dienst nog steeds onderdeel van het mooie Noorwegen.

Hurtigruten Group is de wereldleider op het gebied van verkenningsreizen en 's werelds grootste expeditiecruisebedrijf. Dit brengt de verantwoordelijkheid met zich mee om ervoor te zorgen dat duurzaamheid is geïntegreerd in al onze activiteiten. Met de UN Sustainable Development Goals als kader richten we ons op innovatie, technologie en concrete maatregelen om zo verantwoord mogelijk te verkennen.

MS FRIDJOF NANSEN SCHONER EN STILLER

MS Fridjof Nansen, nieuw, schoner en stiller
In 2020 wordt het schip ter water gelaten en zal het unieke expeditiecruises gaan varen! Het schip is een zuster schip van het MS Roald Amundsen, dat is 2019 is toegevoegd aan de vloot. Het schip wordt aangedreven door het hybride accu. Beiden schepen zijn speciaal gebouwd voor het poolgebied om nieuwe bestemmingen te ontdekken en tegelijkertijd comfort te geven aan de passagiers. Met deze schepen zet de rederij een stap richting duurzaam reizen!

Het schip heeft een tweeverdieping hoge observatiedek, zodat u niets hoeft te missen. Aan boord zijn meerdere high-tech gadgets, zoals touchscreens en wetenschappelijke apparatuur. U kunt bestemmingen bezoeken waar u anders nooit zou komen!

Het interieur is af te leiden naar de Scandinavische materialen. Het schip beschik over meer dan 50% aan buitenhutten en sommige hebben een prive balkon. Achterop het schip zijn de suites gelegen met een jacuzzi.

Op het schip zijn 3 restaurants, een wellness centrum, buitenzwembad, sauna met panoramisch uitzicht en jacuzzi’s!

DURFT U DIT AAN?

Ga aan land en maak een cruise met kleine bootjes om charmante dieren in het wild en spectaculaire bevroren landschappen te ontdekken - van besneeuwde bergen tot ijsbergen en gletsjers.

We bevaren deze poolwateren al meer dan 20 jaar. Onze expeditieschepen combineren hybride technologie met een eersteklas ervaring aan boord, ontworpen voor uw veiligheid en comfort.

Leer meer over de fascinerende geschiedenis en wetenschap van Antarctica door middel van lezingen en praktische projecten. Geniet met volle teugen van je ontdekking van het witte continent, wetende dat we de laagst mogelijke CO2-voetafdruk hebben van alle expeditiecruises naar Antarctica.

alle afvaarten

DUURZAAMHEID WAAR ZE TROTS OP ZIJN

 

Hurtigruten Noorwegen start een van Europa's grootste milieuverbeteringen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje