BEKIJK HIER EEN AANTAL PARADORES IN 360 GRADEN

PARADOR DE CARMONA

De Parador de Carmona is een voorstel van schoonheid, rust, voortreffelijke keuken en een prachtig landschap. Het gebouw staat op de ruïnes van een indrukwekkend 14e-eeuws Arabisch fort dat de stad bekroont en biedt u een prachtig zwembad, terrassen met uitzicht op het landschap en een charmante binnenplaats omringd door rustige woonkamers. Het restaurant, een voormalige refter , is een van de meest spectaculaire in het Paradores-netwerk; Het biedt een prachtig uitzicht op het zwembad en de heldere Andalusische horizon, evenals traditionele gerechten waar er geen tekort is aan voortreffelijke gebakjes en gerechten op basis van patrijs. Decoratie-elementen zoals tegels, zullen ze je eraan herinneren dat je op Andalusisch gebied bent, waar het licht speciaal is en de mensen gastvrij zijn.

Verschillende volkeren geloofden door de geschiedenis heen dat Carmona een ideale plek was om zich te vestigen, en dat is tot op de dag van vandaag gebleven. Essentieel is het bezoek aan de Puerta de Sevilla, de Romeinse necropolis , getuigenis van een prachtig verleden, en het Museum van de stad Carmona , waar u de geschiedenis ervan kunt ontdekken.

Van de rust van onze Parador en het mooie stadje Carmona, van de duende en het licht dat Sevilla uitstraalt , scheidt u amper een half uurtje met de auto. Het is bijna onmogelijk om de schoonheid van de Andalusische hoofdstad onder woorden te brengen, waar u enkele van de meest spectaculaire monumenten van Spanje zult zien, zoals de Giralda, de kathedraal, de Torre del Oro, de wijk Triana of de Reales Alcázares. Een stad die baadt in de Guadalquivir, waar religie en festiviteiten met bijzondere passie worden beleefd, en waarvan u zich nostalgisch zult herinneren heerlijke tapas in de zon vanaf de terrassen en magische hoekjes.

MEER INFO

PARADORES DE LEON IN 360 GRADEN

 

PARADORES DE LEON

Het klooster van San Marcos is een van de grote architecturale juwelen van de Spaanse stad León, samen met de kathedraal, de basiliek van San Isidoro of de Casa Botines. Tegenwoordig is het omgebouwd tot een Parador en is het een van de belangrijkste monumenten van de Spaanse Renaissance.

De gevel is een parel van Spaanse platereske. Het is gemaakt van een enkel canvas met een wand van twee lichamen en twee verdiepingen, afgewerkt met opengewerkte kuif en kandelaars. Het eerste lichaam heeft halfronde ramen en platereske pilasters, het tweede heeft balkons en kolommen met balustrades. Op de sokkel staan ​​medaillons met Grieks-Latijnse karakters en uit de geschiedenis van Spanje (Hercules, Príamo, Héctor, Alejandro Magno, Aníbal, Julio César, Trajano, Judith, Lucrecia, Isabel la Católica, Charlemagne, Bernardo del Carpio, el Cid , Fernando de Katholieke, Carlos I en Felipe II). De hoofden van engelen zijn afgebeeld op de bovenste sokkel. De vorstelijke toren dateert van 1711 tot 1714. Het is versierd met een kruis van Santiago en een leeuw en heeft vier friezen met hoofdgestel.

Het portaal en de hoofdingang hebben twee secties plus een platereske kam, hoewel in de 18e eeuw barokke elementen werden toegevoegd. In het eerste lichaam is er een grote halfronde boog met een rozet en versierde binnenwelving. De sleutel is van het verheven type dat de heilige Marcus voorstelt. Er zijn medaillons met bijbelse inscripties en een hoog reliëf van Santiago zegevierend in de slag bij Clavijo. Het heeft een opening in barokstijl, met het wapen van Santiago en dat van het koninkrijk León. Op de kam staan ​​het koninklijke wapen en een standbeeld van Fame, het werk van Valladolid. Daarboven bevindt zich een oculus in de vorm van een rozet die het portaal bekroont.

Na de laatste verbouwing beschikt het hotelcomplex over 51 kamers en diverse vergaderzalen.

MEER INFO

WANDEL ALVAST EVEN DOOR DE PARADOR DE CARDONA IN 360 GRADEN

PARADOR DE CORDONA

Wil je door de tijd reizen naar de Middeleeuwen? Bij de Parador de Cardona voelt u dat u het gedaan heeft. Het hotel is een prachtig middeleeuws kasteel dat eeuwenlang op een voorgebergte ligt en het charmante stadje Cardona bewaakt. Het is een versterkte omheining uit de 9e eeuw waar u ook de Minyona-toren en een prachtige kerk kunt bezoeken, beide uit de 11e eeuw. Wij zorgen voor de aankleding zodat het kasteel al zijn charme behoudt en de grachten, torens, muren en gotische elementen in al hun pracht worden gewaardeerd. Het panoramische uitzicht over de stad en de door de Cardener rivier badende landerijen , constant vanuit elk punt waar u naar kijkt, is een geschenk dat u elke ochtend wakker zal maken.

Cardona heeft de charme van middeleeuwse villa's behouden, bezaaid met hoekjes van onvergelijkbare schoonheid en smalle straatjes waar je niet kunt stoppen met slenteren. Hier kunt u het Salt Mountain Cultural Park bezoeken , een mijngebied met spectaculaire binnengalerijen waar u een museum en de oude machines van de extractieschacht kunt zien. De spectaculaire aard van de plaats, met de verschillende bladen en aderen van de afzetting en de diversiteit aan mineralen maakt het uniek in de wereld. Je zult het geweldig vinden.

Uw verblijf in de Parador de Cardona kan het ideale startpunt zijn voor routes te voet of met de fiets , zoals de Molinos de la Sal, waar u de voetsporen van de stenen van drie oude molens naast de rivierbedding volgt. Andere natuurlijke routes om van te genieten zijn de Vía Salaria, de Camino de los Monjes en El Camino de la Frontera, die u door de paden leiden die het grondgebied van de oude Andalusische grens omringden.

In de Parador de Cardona bieden we u een unieke ervaring om opnieuw contact te maken met rust, natuur en geschiedenis en waar u kunt genieten van de geneugten van de Catalaanse keuken . Als je komt, herhaal je.

MEER INFO

PARADOR DE ARTIES PARKEER DE AUTO VOOR DE DEUR NU IN 360 GRADEN

PARADOR DE ARTIES

In de Val d'Arán, waar de natuur heeft besloten zich nog even schitterend als altijd te tonen en de steile bergen van de Catalaanse Pyreneeën de hemel bekronen, wacht de Parador de Artíes op u, op slechts zeven kilometer van het skigebied Baqueira Beret . Het hotel is een juweel van Aranese architectuuruit de 14e en 15e eeuw, bekend als Casa de Don Gaspar de Portolá, ontdekker van Californië. Met warme en gezellige kamers, schuine plafonds en houten balken, en met uitzicht op de herenhuizen of de bergtoppen, is de Parador de Artíes perfect voor uw verblijf in dit gebied. In de zomer vind je naast de bar en het verfrissende zwembad heerlijke hangmatten; wanneer de kou komt, zult u genieten van de warmte van de open haard. En buiten, waar de lucht extreem zuiver is, wachten eindeloze sporten en actieve toeristische activiteiten op je waarvan je kunt genieten als nooit tevoren.
 

Ga wat verder van de stad en je hebt sprookjesachtige uitzichten: de torens van de twee kerken vallen op tussen de bomen, die in de lente en zomer een canvas van intens groen schilderen, een explosie van kleur in de herfst en de rook van de schoorstenen begeleiden en de flits van sneeuw in de winter. De prachtige stad Artíes is net zo de moeite waard als het uitzicht vanaf een afstand. Het heeft de charme van bergdorpjes, huizen met puntdaken en geplaveide straatjes die leiden naar bars en restaurants met veel sfeer.

Als u de Aran-vallei in het skiseizoen bezoekt, vergeet dan niet vooraf uw tafel te reserveren in onze Restaurant-Cocktail Bar-ruimte. Een perfecte plek voor après-ski, waar u vrienden kunt ontmoeten of met z'n tweeën kunt genieten van een select menu cocktails bij de open haard na een lange dag in de sneeuw.

MEER INFO

PARADOR DE VIELHA

PARADOR DE VIELHA

De Parador de Vielha is een ideale plek om te genieten van de natuur van de Arán-vallei en de sneeuw op de nabijgelegen skipistes van Baqueira-Beret. Daarnaast kunt u genieten van een massageservice, ontspannen in de spa, in het binnen- en buitenzwembad, op het solariumterras om te zonnebaden, op de ligstoelen, de jacuzzi en in de sauna. Kun je om meer vragen?

De Parador de Vielha heeft een onovertroffen locatie, op de top van een heuvel bij de ingang van Vielha, van waaruit u alle schoonheid van deze stad van de Vall d'Arán kunt aanschouwen. Het hotel, een luxe voor al uw zintuigen, biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de bergen van de Catalaanse Pyreneeën en de grote tuinen die de prachtige ronde eetkamer omringen. Sommige kamers hebben een terras en uitzicht op de vallei, en de grote tuin, in harmonie met de omgeving, maakt de prachtige omgeving compleet.

Vielha is de hoofdstad van de Aran-vallei. Het combineert de serene lucht van de bergen met de levendige drukte van een belangrijk toeristisch monument. Door de straten ontdekt u prachtige huizen, charmante ambachtswinkels en delicatessenwinkels in de regio. En als je de gebruiken van de Aranezen wilt leren kennen, bezoek dan de Tor deth Generau Martrinhon, een 17e-eeuws paleis dat is omgebouwd tot het hoofdkwartier van een interessant etnologisch museum. Als u de kerk van Sant Miguel bezoekt, ziet u een Romaanse Christus uit de 12e eeuw en de beroemde "kast van de zes sleutels" waar de documenten van de vallei werden bewaard. Vielha is een stad die zowel in de zomer als in de winter verliefd wordt, en de Parador is een fantastische optie om het te ervaren.

MEER INFO

LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE BIELSA IN 360 GRADEN

LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE BIELSA IN 360 GRADEN

PARADOR DE BIELSA

Wil je op de berg leven? We stellen een plaats voor met een onvergelijkbare landschappelijke rijkdom in de Huesca Pyreneeën , aan de voet van de Monte Perdido. Een plek omringd door weiden, bosjes en bergmeren waar het schone en stromende water van de rivier de Cinca het laatste spoor van sneeuw op de toppen is. Als je ziet dat de weg alleen maar overgaat in onverharde paden, dan heb je dit paradijs bereikt waar we het over hebben, de Parador de Bielsa. 

Ons hotel is comfortabel en veel van de kamers bieden een prachtig uitzicht op de bergen en de rivier. Hout, een altijd aanwezig element, geeft je het gevoel van afzondering en warmte die het vuur in de haard compleet maken. Dit is een idyllische omgeving met een breed scala aan sporten, ideaal voor excursies , maar het kan ook de perfecte setting zijn voor een romantisch uitje in de bergen, of om het Bielsa-carnaval te ervaren , een festival dat bijna intacte pre-christelijke riten en dat zal u ongetwijfeld fascineren.

Hier schildert elk seizoen van het jaar een ander canvas: groen, goud, roodachtig, wit ... allemaal even spectaculair, niets om te vergeten. Ansichtkaartfoto's en de prettige herinnering aan de Parador de Bielsa blijven op je netvlies

MEER INFO

GA ALVAST OP HET TERRAS ZITTEN VAN HE PARADOR HONDARRIBIA IN 360 GRADEN

PARADOR DE HONDARRIBIA

Er is een stad die zichzelf behoedt voor de gevaren die uit de zee komen en met de overblijfselen van zijn dikke en hoge muren de middeleeuwse schat beschermt die het historische centrum vormt. Het is hetzelfde vissersdorpje dat je buiten de muren kunt vinden, met kleurrijke en kleurrijke huizen, levendige tavernes en prachtig uitzicht op de zee ... Deze stad is Hondarribia, en de Parador de Turismo is het hotel waar je naar op zoek was om ervan te genieten. Ook bekend als het kasteel van Carlos V , de constructie dateert uit de 10e eeuw. Hier waan je je in een authentiek middeleeuws fort. De immense en kale steen die de patio omlijst, valt op, omringd door groene wijnstokken en bekroond door ruimtes versierd met bogen, gesmede en cassetteplafonds. Het uitzicht vanuit sommige kamers en vanaf het terras over de Franse kust en de zee completeren de onbeschrijfelijke schoonheid van de plaats.

Hondarribia is een toeristische trekpleister aan de Cantabrische kust . De vrijetijdsmogelijkheden die deze stad biedt zijn breed: strand, bergen, wandelen en avontuurlijke sporten, u kunt er op alle mogelijke manieren van genieten. Als u een golfliefhebber bent, wilt u weten dat u deze sport kunt beoefenen op een van de twee golfbanen die de stad heeft: de Justiz Golf of de Real Club de Golf.

Slenteren door de geplaveide straten van het ommuurde gebied van Hondarribia is een van de geneugten die je niet mag missen. Als u langs de Paseo Butron loopt, komt u bij de nieuwe jachthaven , ook naar het strand en naar de aangemeerde vissersboten, die elke zonsondergang verfraaien met hun constant bewegende silhouet.

MEER INFO

LOOP ALVAST VOOR DE PARADOR DE RIBADEO IN 360 GRADEN

PARADOR DE RIBADEO

De Parador de Ribadeo is een uitstekend uitkijkpunt over de Ría, een Galicisch huis aan de monding van de rivier de Eo, gelegen in een prachtig vissers- en toeristisch stadje, omgeven door groen en met uitzicht op zee. Deze prachtige locatie, op de grens tussen Galicië en Asturië, biedt u een uniek uitzicht op het Galicische landschap, de monding van Ribadeo en de Asturische dorpen aan de andere oever. In het hotel heerst de maritieme stijl , elegant en zorgvuldig. De kamers zijn gezellig en zowel het panoramische uitzicht als het uitzicht dat u vanuit de eetkamer zult ontdekken, zijn prachtig. Mis de kans niet om de voortreffelijke traditionele Galicische keuken te proberen, met gerechten zoals empanada, lacón of zeevruchten en Galicische wijnen. 

De Ría de Ribadeo, opgenomen in het biosfeerreservaat Río Eo, Oscos en Tierras de Burón , is een natuurlijke baai van groot ecologisch en ecologisch belang, en is ook het toneel van allerlei nautische en sportieve activiteiten . Hier kun je bijvoorbeeld de Latijnse zeilvariant oefenen, uniek in de hele Spaanse kustlijn, en die bestaat uit een verticale snede richting de "boegknop" van de boot.

U zult gefascineerd zijn door de schoonheid van de stranden van de Ribadense kust, en u zult de Playa de las Catedrales niet kunnen missen , op slechts tien kilometer van de Parador, beschouwd als een van de meest spectaculaire ter wereld, uitgeroepen tot natuurmonument en zonder twijfel het meest emblematische zandgebied en een bezoek gebracht aan de Galicische Atlantische kust. Het is genoemd naar zijn reeks kliffen van meer dan 32 meter hoog die, gevormd door de wind en de zee, bogen en gewelven vormen waar de zonnestralen doorheen filteren en een prachtig en uniek landschap vormen.

MEER INFO

LOOP ALVAST EVEN DOOR HET KERKJE VAN PARADOR CANGAS DE ONIS IN 360 GRADEN

PARADOR DE CANGAS DE ONIS

Aan de oevers van de rivier de Sella en omringd door de spectaculaire Picos de Europa , op een plaats van onvergelijkbare schoonheid, wacht de Parador de Cangas de Onís op u. Het hotel is het oude klooster van San Pedro de Villanueva, een prachtig gebouw, met spectaculaire stenen en houten kamers, ingericht op een elegante, warme en traditionele manier. De lounges en de tuin aan de rivier zijn de ideale setting voor onvergetelijke feesten. Aan elk detail is gedacht en de beste keuken wordt aangeboden zodat u volop kunt genieten van een idyllische plek. De Parador ligt op twee kilometer van Cangas de Onís en is een ideaal startpunt als u het natuurpark Los Picos de Europa, het heiligdom en de meren van Covadonga wilt bezoeken., en zelfs charmante kustplaatsen zoals Llanes of Ribadesella. 

Asturië staat synoniem voor natuurlijke schoonheid . Vanuit de Parador de Cangas de Onís zijn de ruige bergen, witte stranden, verborgen grotten, prachtige meren, diepgroene bossen en kristalheldere rivieren binnen handbereik zonder dat u lange reizen hoeft te maken. Een half uur met de auto is het stadje Cabrales , waar u bijvoorbeeld een museum kunt bezoeken in een natuurlijke grot waar de traditionele productie van de beroemde kaas die kenmerkend is voor de stad wordt getoond. Ook mooi is de Ruta del Cares , een spectaculaire 12 kilometer lange canyon en de autoroute door de Desfiladero de los Beyos, nog een indrukwekkende kloof parallel aan de Sella. Als je het bezoekt, kun je stoppen bij La Salmonera, waar je kunt genieten van de show van de zalmlift.

Dit is een plek om te genieten van ansichtkaartlandschappen, perfecte wandelpaden rond meren en bergen en idyllische rust in een Parador op een bevoorrechte plek.

MEER INFO

LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN PARADOR DE GIL BLAS IN 360 GRADEN

PARADOR DE GIL BLAS

Het hotel is gevestigd in het prachtige huis Barreda-Bracho, aan de Plaza de Santillana del Mar , een stad die in de 8e eeuw tot nationaal monument is verklaard. De poort gaat open voor u om comfortabele kamers en open en gezellige kamers te ontdekken, met houten vloeren en zorgvuldige traditionele en elegante decoratie.

Het historische centrum van Santillana del Mar heeft als bijzonderheid dat het alleen te voet kan worden bezocht, je zult er geen auto's vinden, wat de tour heel bijzonder maakt. Onder de gebouwen die je kunt zien in dit historische centrum dat zijn originaliteit honderden jaren heeft behouden, zijn de Casa del Águila en de Casa de la Plaza, het standbeeld van de Eerbetoon aan de Altamira-man, of de fantastische stad Hal gebouw.

Terwijl je door de Plaza Mayor de Ramón Pelayo wandelt en door de straten die ervan uitgaan, zul je de charme van deze Cantabrische stad ontdekken, in zijn kasseien, in zijn monumenten en zelfs in de huizen die eeuwen geleden zijn gebouwd met prachtige bloemen die hangen vanaf hun balkon. . Op slechts 2 kilometer van de stad ligt de dierentuin Santillana del Mar, een essentieel bezoek, vooral als je kinderen hebt. En op iets meer dan 15 kilometer afstand vindt u de prachtige stad Comillas , al badend in de Cantabrische Zee.

MEER INFO

PARADOR DE FERROL IN 360 GRADEN

PARADOR DE FERROL

n het centrum van deze zeevarende, marine- en militaire stad, in de emblematische wijk La Magdalena, wacht de Parador de Ferrol op u, een statig herenhuis met een zeevarende sfeer. Het hotel is een typisch Galicisch huis met wit geglazuurde galerijen, omgeven door een prachtige maritieme omgeving . In de aankleding vind je nautische elementen, zoals wereldkaarten en navigatie-instrumenten, waaronder je wordt verrast door een oude scheepslantaarn op de hoofdtrap. Sommige van de ruime kamers bieden uitzicht over de haven en de magische hoeken van het hotel bieden u uitkijkpunten met een prachtig panoramisch uitzicht op de arsenalen en het estuarium .  Ferrol werd gebouwd met uitzicht op zee en beschermde zichzelf tegen de invasies die het moest trotseren. Het militaire arsenaal is een van de meest emblematische plekken in de stad, nauw verbonden met zijn geschiedenis als marine- en militair centrum. Je vindt het tegenover de Paseo de Los Cantones of Alameda de Suances. Het silhouet van de industrieën van de stad, zoals de scheepswerven, de immense stranden en de magische kustlijn die het omringt, maken het een aantrekkelijke bestemming om te genieten van de natuur, architectuur en geschiedenis .  Zodra u de Parador verlaat, in de wijk Magdalena zelf , zult u genieten van prachtige gebouwen zoals de Fuente de San Roque, die het oudste heraldische schild in de stad herbergt, de kerk van San Xiao, of het theater op de stenen façade . Jofre , één van de belangrijkste werken van de theatrale architectuur in Spanje. En iets meer dan twintig minuten met de auto, in de gemeente Mugardos, kunt u een ander prachtig militair fort bezoeken aan de monding van Ferrol, het Castillo de San Felipe .  De Parador de Ferrol nodigt u uit om uit te rusten, deze stad vol geschiedenis te ontdekken en te genieten van de voortreffelijke Galicische gastronomie , die de smaakpapillen nooit teleurstelt

MEER INFO

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje