test via facebook

test via facebook


Helaas is de ideale bewerking niet mogelijk het is een zoektocht naar het beste.Deze onder staande test maakt het mogelijk om in 3D op de pc door de kamer te lopen. Ik heb een vriendelijk dame voor de Engelse tekst gebruikt. Deze presentatie bestaat uit drie delen, kamer, badkamer en excursie. Maak een foto via de telefoon van de QR code log in volg de instructie en stop de telefoon in de mobile VR bril. Stoer is het om via de Quest VR bril in te loggen op de website van Travel Slide en dan via de Quest VR bril de kamer te bekijken.

Het eenvoudigste is en dat kan ook via de telefoon om naar de website te gaan onder thema staat hotel Pincoffs dan de Matterport presentatie te openen en op de telefoon een wandeling door het hotel te maken.

Ik hoor graag de reacties wat nu het beste voor u kan zijn.

IN DE PRIJZEN VALLEN!

Stoer een van mijn eerste 3D hotel presentaties is in de prijzen gevallen. Hotel Pincoffs uit Rotterdam heeft de prijs gewonnen voor de beste hotel website. Daar zijn wij heel trots op. Bekijk de website en wandel door het hotel wat al 3800 andere mensen hebben gedaan.

Website Pincoffs

IN DE PRIJZEN VALLEN!

ALS DE OPNAMEN GEMAAKT ZIJN BEGINNEN DE MOGELIJKHEDEN...

Er zijn verschillende mogelijkheden, het is mogelijk om de presentatie in losse delen op de website te plaatsen. Het is mogelijk om een trailer te maken als start van de presentatie met foto's uit de omgeveving. Voor huizen of villa's is het mogelijk om een platte grond te maken of er wordt gestart met een poppenhuis. Er zijn mogelijkheden van teksten, video's of linken naar een andere website.Als VR is het fantastische maar ook op de telefoon of website kan je door het hotel of huis lopen. Verschillende talen of teksten kunnen worden toegevoegd. Ik maak graag een passende offerte info@travelslide.nl 

BEKIJK MIJN PORTOFOLIE
 

HOTEL PINCOFFS dit is a

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs. Dit bekroonde boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van de stad. Binnen vind je een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie. De kamers en suites van het charmante Pincoffs bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

Pincoffs krijgt van hotelgasten het hoogste waarderingscijfer van alle Rotterdamse hotels en is door professionals onderscheiden voor de vele duurzame initiatieven.
In elk kamertype bieden wij gratis aan: biologische espressokoffie & thee, duurzaam en sociaal tafelwater en wifi.  

Klik op de foto voor een presentatie in het Engels.

Click on the photo for an english spoken text

RESERVEREN

EEN MEZZAINIE KAMER, dit is b

Aangepast voor aanbiedingen van Riviera Maison Bij vierde opnamen van de serie voor mobile bril en de Quest 2.

 Klik eerst om te openen, daarna vergroot het beeld door op het rechter beneden knopje te drukken, u kunt nu op de buttons klikken. De taal en tekstkunnen later aangepast worden. 

Reserveren

Maak een foto via de telefoon met de QR app, volg de instructies en plaats de telefoon in de mobile Vr bril

bekijk op de quest

SUITE HOTEL PINCOFFS IN ROTTERDAM dit is C

MET DE QUEST 2 ALLEEN OP DE BEGANE GROND

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs. Dit bekroonde boutiquehotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van Rotterdam. Binnen vind je een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie. De kamers en suites van het charmante Pincoffs bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

De hartverwarmende en onuitputtelijke service van Team Pincoffs staat garant voor een bijzondere overnachting in Rotterdam. Het team ontvangt jaar na jaar de hoogste waardering van gasten in reviews. Hier voelt u zich snel thuis. Ontdek zelf waarom Hotel Pincoffs het aangenaamste boutiquehotel van Rotterdam is.

Klik op de foto, dan op het rechter vierkantje rechts onder voor een totaal beeld. Klik links om de presentatie te starten, loop daarna door het hotel door op de cirkels te klikken. Ik wens je veel kijk plezier

MEER INFO

GENIET EERST VAN ONZE 3D PRESENTATIE EN WANDEL EERST ZELF DOOR HET HOTEL EN MAAK DE KEUZE WELKE MOOIE SUITE HET WORDT

 
HET BOEK
HET BOEK

Hotel Pincoffs heeft een jubileumboek uitgegeven met de naam Hotel aan de Maas. Het is een rijk geïllustreerde uitgave van 228 pagina's geworden vol sappige ankedotes, mooie interviews, veel fotografie en ondernemerstips voor wie een klein hotel of B&B wil beginnen.

Het boek is te koop bij Bol.com zonder verzendkosten.

 
ONTDEK ROTTERDAM
ONTDEK ROTTERDAM

Er is in Rotterdam veel te doen, veel goede restaurants, musea en sportief Ontdek bij boorbeeld Rotterdam op de fiets of maak een rondje met de de watertaxi.

 
STOER UIT ETEN GAAN
STOER UIT ETEN GAAN

Rotterdam heeft het allemaal, bijvoorbeeld een 18 gangen diner in het naast Pincoffs gelegen restaurant Tres of in het sterren restaurant Parkheuvel. Maar er zijn ook leuke plekjes voor een goede lunch of een patatje met.

 

SUITE HOTEL PINCOFFS HEEFT VERSCHILLENDE KAMERTYPE'S EN BADKAMERS IN 360 GRADEN

testfase....

 

KAMER TYPE:JUNIOR SUITE MEZZANINE MET BADKAMER

 
 

KAMERTYPE: CORNER SUITE MET WHIRLPOOL

 
 
 
 

KAMERTYPE ; JUNIOR SUITE MET KLEINE KEUKEN EN BADKAMER

 

KAMERTYPE: DELUXE RIVER VIEW MET BADKAMER

KAMERTYPE: COMFORT MET BADKAMER

 
 

KAMERTYPE: ROMANTIC SUITE MET BADKAMER

 
 
 
 

KAMERTYPE; ART SUITE/FAMILY SUITE MET BADKAMER

 

GROEN MET EEN GLIMLACH

Boutiquehotel Pincoffs draagt zorg voor uw comfort, maar ook voor onze planeet. Hun missie heeft als motto Groen met een Glimlach. Wij combineren comfort en duurzaamheid. Ontdek hoe leuk duurzaam kan zijn in Pincoffs. Het hotel is bekroond met het internationale Green Key certificaat, niveau goud.
Afgelopen jaar won het hotel de nationale Gaia Green Award voor duurzame hotels.

GROEN MET EEN GLIMLACH

ALLEEN GA JE SNELLER SAMEN KOMEN WE VERDER....

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje