NIEUW VOOR DE KOMENDE JAREN ZIJN DE MSC SCHEPEN EXPLORA JOURNEYS DE EERSTE KOMT IN 2023

EXPLORA I, het eerste van vier luxe best-in-class schepen, zal in 2023 in de vaart worden genomen, met de resterende schepen klaar om uit te varen in 2024, 2025 en 2026. Het innovatieve schip is ontworpen met een ontspannen, huiselijk comfort in het achterhoofd – en in samenwerking met ’s werelds meest vooraanstaande superjacht en luxe hospitality ontwerpers.

Veertien dekken zullen ruimschoots publieke binnenruimte bieden, waardoor de keuze van de gasten wordt gemaximaliseerd en gebieden van stille afzondering en privacy worden gecreëerd. De royale buitendekken zullen meer dan 2.500 m² omvatten en een prachtig uitzicht op zee bieden, met 64 privé cabana’s verspreid over 3 buitenzwembaden. Een vierde zwembad, met een intrekbaar glazen dak, zal het mogelijk maken om te zwemmen en te ontspannen bij het zwembad in alle weersomstandigheden. Afgestemd op persoonlijke voorkeuren, flexibele dinertijden in negen verschillende restaurants zorgen voor ongeëvenaarde variatie op zee. Elke locatie zal wereldwijde culinaire talenten belonen, met een focus op herkomst en gezonde ingrediënten die duurzaam worden ingekocht bij lokale partners.

De wellness-ervaring aan boord is geïnspireerd op onze liefde voor de zee, met een ruime binnen/buiten spa en fitnessruimte aan boord. Van behandelkamers tot ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen tot persoonlijke trainingsafspraken, op maat gemaakte programma’s maken het welzijn tijdens de vakantie moeiteloos en plezierig.

meer info EN AFVAARTEN
 

EXPLORA JOURNEYS 1 KOMT IN 2023

Algemene informatie
Explora Journeys vertegenwoordigt de ambitie en lang gekoesterde droom van de MSC Group en de Aponte-familie om een luxe oceaanreiservaring en -merk te creëren dat de categorie luxe cruises opnieuw definieert. De rederij kenmerkt zich als rust, eenheid, elegantie en vreugde die innerlijke en uiterlijke verkenning en ontdekking aanmoedigt! Dit is wat Explora Journey uniek maakt voor haar gasten.
  
Schepen Explora 1
 
 Bestemmingen

Ontdek de steden van de Middellandse Zee, vaar rondom Engeland en Ierland of vaar door naar de Fjorden en Baltische staten. Unieke cruises gaan naar IJsland en Groenland of Canada en New England. Ook varen ze naar de warme Caribbean & Pacific & Hawaii. Of wat dacht u van beren spotten in Alaska!

Er zijn meer dan 40 landen en 132 port die die Explora 1 zal aandoen tijdens haar maiden season. Er zijn vele havens waar het schip langer in de haven ligt waardoor u meer tijd heeft om de stad te bezoeken.

MEER INFO AFVAARTEN

De digitale brochure

Bekijk hier hier de Egelstalige brochure, klik op het knopje geheel links voor het totale beeld

de suites

Accommodatie cabins
Aan boord zijn er verschillende soorten suites. Alle suites hebben een eigen balkon. De cabins hebben een apart zit en slaapgedeelte. In ieder cabin bevind zich een espressomachine en waterkoker aanwezig met een selectie van verschillende smaken. De badkamer is voorzien van badjassen en slippers voor alle gasten. In de wat hoger gelegen suites is er een butler die dag en nacht voor u klaar staan. In alle hutten is een minibar die gevuld wordt met voorkeuren van de gasten.

Culinair
Met 10 restaurants is er keuze genoeg voor iedereen. Van Steakhouse tot Mediterraanse, van Internationaal tot Chefs Table. Alles is mogelijk, ook wanneer gasten in-suite dining willen uitproberen. Alle ingrediënten worden ingekocht door lokale partners die met zorg worden bereid door de Chefkoks.
OCEAN STATE OF MIND
Kinderen
Vanaf 6 maanden is het mogelijk voor kinderen om te cruisen bij Explora Journeys. Er zijn soms acties waarbij kinderen tussen 6 maanden en 2 jaar gratis mee varen. Aan boord is ook een kidsclub.

Activiteiten & Entertainment
Van behandelkamers tot ultramoderne fitness apparatuur, groepstrainingen tot persoonlijke training afspraken, deze programma’s zijn allemaal mogelijk aan boord. Natuurlijk zijn er ook zwembaden om een verfrissende duik in te nemen. In de lounge komt u voor een drankje of uw medereizigers te leren kennen. 

Aan boord zijn onbeperkte drankjes, wijnen, premium sterkte dranken, koffiespecialiteiten, thee en frisdranken op elk moment op de dag beschikbaar. Daarnaast zijn alle fooien en onbeperkte Wi-Fi ingebrepen. Ook de toegang tot de thermale Spa zijn inclusief.

MEER INFO EN AFVAARTEN

DE EXPLORA JOURNEYS SCHEPEN WORDEN EEN STUK DUURZAMER NU EN IN DE TOEKOMST

EXPLORA JOURNEYS 2 VOOR 2024

Alle schepen van Explora Journeys zullen 461 suites met uitzicht op zee hebben, beginnend vanaf 35 vierkante meter. De 14 dekken beschikken over meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privécabanas en drie buitenzwembaden. Een vierde zwembad zal een uitschuifbaar glazen dak hebben om bij elk weer te kunnen zwemmen.

Volgens het nieuwe cruisemerk zal de verhouding tussen gasten en bemanning 1,25 op 1 zijn. De schepen zullen flexibele eettijden hebben in 9 restaurants die menu’s aanbieden met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen zullen ook verschillende binnen- en buitenbars en lounges bevatten. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over behandelkamers, ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training. Wellness-ervaringen zullen op elke bestemming beschikbaar zijn.

De all-inclusive cruises beginnen vanaf 7 nachten en bevatten “niet-conventionele aankomst- en vertrektijden gecombineerd met overnachtingen” om “exclusieve toegang tot once-in-a-lifetime ervaringen” mogelijk te maken. De schepen zullen de wereld rondreizen, met inaugurele reizen die havens bezoeken zoals Saint Tropez, Frankrijk, en Reykjavik, IJsland, maar ook minder bekende bestemmingen zoals Kastellorizo, een Grieks eiland; Bozcaada, een Turks eiland; en de Lofoten-eilanden, in de Noorse Zee boven de poolcirkel.

afvaarten en prijzen

BEKIJK DE DIGITALE KAART MET VIDEO'S EN 360 GRADEN FOTO VAN DE HAVENS

BEKIJK DE DIGITALE KAART MET VIDEO'S EN 360 GRADEN FOTO VAN DE HAVENS
 

 
 
 

INSPIRATIE

Ik vind het mooi om u te inspireren om een fantastische cruise te maken. Komt u er online niet uit bel dan met een van mijn fijne collega's van Captain Cruise zij helpen u graag verder, bel 0885018541 of maak een afspraak aan huis hier

INSPIRATIE

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje