CARNIVAL

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DE DUURZAMERE CARNIVAL MARDI GRAS

Toen we ons eerste schip lanceerden, de TSS Mardi Gras uit 1972, wisten we dat we de boel opgeschud hadden. We maakten cruisen een stuk minder benauwd, een beetje minder luxe en het soort plezier dat iedereen kon genieten.

Niemand had verwacht dat dit schip de cruisewereld zou veranderen, maar … hier zijn we!

En als het opnieuw zou gebeuren, zou het ons niet verbazen. In 2020 lanceren we een gloednieuw schip met een bekende naam. Je raadt het al: Mardi Gras. We zijn niet alleen een eerbetoon aan ons eerste schip – in cruisekringen suggereert deze naam innovatie, het begin van iets groots. En het roept “leuk!” op de top van zijn longen.

We bouwen deze nieuwe Mardi Gras om die erfenis waar te maken, dus begin nu te dagdromen over wat komen gaat! Stel je om te beginnen het groenste cruiseschip van Noord-Amerika voor, het eerste dat wordt aangedreven door schoonverbrand vloeibaar aardgas (of “LNG”). Voeg innovatieve entertainmentfuncties toe, zoals het eerste schip ooit zijn met een achtbaan aan boord: BOLT ™. En geef dit spannende schip van uw dromen een unieke look en lay-out – bij het ontwerpen van dit schip zijn we begonnen vanaf het begin.

Als je net zo enthousiast bent als wij, als je gewoon klaar bent om te kiezen voor plezier met beide benen … meld je dan vandaag aan en je zult als eerste weten wanneer het schip in de uitverkoop is, plus je krijgt een exclusieve aanbieding.

ALLE AFVAARTEN

DE NIEUWSTE IS DE CARNIVAL CELEBRATION

De Carnival Celebration is de biedt de meest fantastische vorm van vakantie vieren. Het schip vaart vanaf 2022 vanuit Miami. Hiermee wordt de 50e verjaardag van Carnival Cruise Lines gevierd. Het schip is een eerbetoon aan het plezier dat deze rederij op zee heeft gehad.
Net als zusterschip Mardi Gras heeft het schip zes zones met themagebieden. Ook is hier als tweede schip ooit de BOLT te vinden, een achtbaan aan boord.

Daarnaast zijn innovaties zoals Bonsai Teppanyaki, RedFrog Tiki Bar, Family Feud Live, Havana Bar, Seuss at Sea en Playlist Productions teruggekeerd

ALLE AFVAARTEN

CARNIVAL CRUISE LINE HEEFT AL DUURZAMERE STAPPEN GEZET EN GAAT VERDER IN IN DE TOEKOMST

VOOR EEN FUN CRUISE MET DE GEMIDDELDE LEEFTIJD 35 JAAR IS GA DAN MET DE CARNIVAL CRUISE LINE

Kies je voor de Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heb je geen zin, dan kan je  ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

Carnival vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, Mexico en de Bahama’s met cruises van verschillende lengtes. In de Bahama’s zijn er al cruises vanaf 3 dagen! Dit kan je optimaal combineren met een week Florida!

Wat je misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische “Fun Ship” cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.

bekijk hier alle schepen
 

GENIET EVEN EN WANDEL IN DE 360 GRADEN OVER HET CRUISESCHIP DE CARNIVAL BREEZE

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje