X

Bekijk eerst onze 360 graden presentatie klik op de buttons en bekijk de video en wandel even over het schip

DE CELEBRITY CRUISE BEGINT OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

 

Celebrity Cruises is een premium maatschappij. Een Amerikaanse rederij met elegante en exclusieve schepen, met veel moderne kunst en een prettige sfeer. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau. Er heerst een Europese uitstraling aan boord, wellicht door de Griekse oorsprong van de rederij. Het icoon, de grote X op de schouw van alle schepen, verwijst naar de familienaam Chandris. De ‘X’ is het symbool voor de Griekse letter ‘chi’. In 1997 fuseerde het goedlopende bedrijf met Royal Caribbean International en is nu in Amerikaanse handen. Vandaag de dag markeert de X ‘Modern LuXury’: schepen met hippe en stijlvolle designs.

In 2004 lanceerde de rederij ‘Celebrity Xpeditions’. Ze kocht een expeditieschip dat het hele jaar gestationeerd werd in de Galapagos, en Xpedition werd gedoopt. Een 3 sterren megajacht voor bijna 100 gasten.

De Celebrity Cruises vloot

Alle schepen, behalve de Xpedition, behoren tot de Millennium klasse of innovatieve Solstice klasse. Ze vallen allemaal in de categorie grote resort schepen. Ze hebben een typische vorm, als een jacht, waarbij zowel de voorzijde als de achterzijde schuin wegloopt. De internationale bemanning zorgt voor een perfecte service. Dit komt doordat er één bemanningslid per twee passagiers is.

Onze collega Ingrid van den Heuvel is onze  cruisespecialist en weet als geen ander hoe groot de diversiteit in het aanbod van cruises is.Iedere rederij heeft een eigen style en formule, maar staan allen garant voor een perfecte cruise-ervaring!

Hoe ziet uw ideale cruise eruit ? Met onze uitgebreide kennis en persoonlijke service verzorgen wij graag de cruise die bij u past!

Bel even voor een afspraak...010 2450955

 


 

 

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

CELEBRITY EDGE

De Celebrity Edge is het nieuwste schip van Celebrity Cruises en is het eerste schip in de Edge klasse. De Celebrity Edge heeft zijn naam te danken aan het feit dat alle design keuzes op het randje van de mogelijkheden zijn gemaakt.

 

Bekijk hier de digitale brochure

lees meer

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

 

           

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club