het rietvelt schroderhuis en het muiderslot staan op de lijst van unesco werelderfgoed

Het Rietveld Schröderhuis, ook bekend als het Schröderhuis, is een architectonisch meesterwerk ontworpen door de Nederlandse architect Gerrit Rietveld. Het huis is gelegen in Utrecht, Nederland, en staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en de invloed die het heeft gehad op de moderne architectuur.

 

HET RIETVELD SCHRODERHUIS IN UTRECHT

HET MUIDERSLOT IN MUIDEN

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 

BLIJF SLAPEN IN HOTEL MITLAND IN UTRECHT

Hotel Mitland is een 4-sterrenhotel in Utrecht, Nederland. Utrecht herbergt verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Deze omvatten het Rietveld Schröderhuis, een beroemd voorbeeld van De Stijl-architectuur, en de 14e-eeuwse Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland en Fort Vechten bij Bunnink.

Het heeft vier laadpalen en een fantastische terras aan het water

Hier zijn enkele details over Hotel Mitland:

Locatie: Hotel Mitland is gelegen aan de rand van Utrecht, met uitzicht op Fort De Bilt en het omliggende park. Het ligt op ongeveer 3 kilometer van het stadscentrum en biedt een rustige en groene omgeving.
Accommodaties: Het hotel biedt een scala aan comfortabele en goed ingerichte kamers, waaronder standaardkamers, executive kamers en suites. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv's, gratis wifi en een eigen badkamer.
Hotelfaciliteiten: Hotel Mitland biedt een verscheidenheid aan faciliteiten om het verblijf van de gasten te verbeteren. Deze omvatten een restaurant met internationale keuken, een gezellige bar, een fitnesscentrum en een overdekt zwembad. 
Omgeving: Zoals eerder vermeld, heeft Utrecht een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden en UNESCO-werelderfgoedlocaties. Dankzij de locatie van het hotel kunt u gemakkelijk het historische stadscentrum verkennen, de Domtoren bezoeken, musea verkennen en genieten van de levendige grachten en unieke architectuur.

 

meer info en reserveren
UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

Ik heb een digitale overzicht kaart gemaakt van de 11 plekken in Nederland die zijn genoteerd bij het Unesco erfgoed. Bekijk de kaart, links onder ziet u het menu, Aan de rechterkant zijn een aantal knopjes die  het mogelijk maken  heel ver in te zoomen. Klik op de 3D en het beeld gaar draaien in 3D. Klik op het mannetje de komen er blauwe lijn en/of blauwe cirkels dit klik op de plek waar u dan een 360 graden of een streetview mogelijheid ziet, klik dan op de pijlen.Ik wens u veel kijk plezier.

bekijk de kaart

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje