STEL A LA CARTE EEN FLY DRIVE DOOR SPANJE LANGS DE PARADOR ZELF SAMEN VOOR DE BESTE PRIJS

ER WORDT HARD GEWERKT OM DEZE PAGINA AF TE MAKEN EXCUUS MAAR HET WORDT 'FANTASTISCHE

 

MAAK IN ZOMER 2023 EEN FLY DRIVE DOOR SPANJE MET OVERNACHTINGEN IN DE PARADOR HOTELS

Een Fly-drive door Spanje - het land van zonnig weer, uitstekende wijn, panoramische landschappen en geweldige UNESCO-werelderfgoed locaties! Bovendien is Spanje vanaf 2021 onze nieuwe passie om te delen, met een selectie uit de mooiste Paradores hotels, uitgezocht door onze Parador specialist Kees van de reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport.

Er is nooit een saai moment in Spanje zijn, deze prachtige bestemming in Europa met mooie zandstranden, blauw zeewater en een uitgebreide variëteit aan cultureel erfgoed verspreid over oude steden en traditionele dorpen. Stap gewoon in je Sunny Car huurauto en ontdek in je eigen tempo de verbluffende en authentieke kant van een van de mooiste landen van Europa. Kies een van onze voorstellen en pas deze online zelf aan lukt het dan kunt u ons altijd bellen op 010 2450955

De Jong Intra voor rondreizen in Zuid Spanje
 
 
 *15 DAAGSE FLY-DRIVE NOORD SPANJE
*15 DAAGSE FLY-DRIVE NOORD SPANJE


Wij hebben 7 verschillende Paradores voor u geselecteerd in het Noorden van Spanje waar u twee nachten overnacht  met een Sunny Cars huurauto (type Nizan Micra). Er kan van verschillende luchthavens worden aangevlogen. Bekijk onze Google Earth kaart met video's en 360 graden foto's.

Parador de Limpias
Parador de Ribadeo
Parador de Vilalba
Parodor de Santo Estevo
Parador de Leon
Parador de Argomaniz

De prijzen zijn vanaf gecalculeerd op met vertrek op 11 september 2022 vanaf 

 
DE MOORSE STEDEN
DE MOORSE STEDEN

Deze 8-daagse Paradores Rondreis neemt U mee op een fascinerende reis langs het erfgoed van het oosten van Andalusië. De reis is ideaal voor liefhebbers van oude steden en monumenten, waarbij alle overnachtingen van deze reis ook Paradores (klassieke hotels) plaatsvinden. Ook bieden wij andere luxe- en paradosesreizen in Andalusië aan. Zou je deze reis willen aanpassen dat kan u zelf onlie of tegen een kleine vergoeding doen wij dit. 

De Moorse 7 nachten

1 nacht in Antequera

2 nachten in Córdoba

1 nacht in Ubeda

1 nacht in Jaén

2 nachten in Granada

Op basis van logies, met de keuze vann lo of hp , inclusief een Sunny Car huurauto, u kunt vliegen van verschillende luchthavens o.a vanaf Rotterdam Airport
Bestemmingen: Malaga, Antequera, Córdoba, Úbeda, Jaén, Granada (Province), Malaga
Thema

 
DE ROUTE VAN DE WEG VAN EL CID
DE ROUTE VAN DE WEG VAN EL CID

Deze route volgt de voetsporen van de nationale held "El Campeador" in het boek "Cantar del Mío Cid" door deze prachtige gebieden vol geschiedenis en unieke landschappen.

Parador de Lerma, Parador de Soria 2x, Parador de Sigüenza, Parador de Teruel, Parador de El Saler 2x

 
DE ROUTE VAN DE WIJNEN
DE ROUTE VAN DE WIJNEN

Route van de wijnen van Rioja en Navarra Rij door het wijngebiedpad inclusief bezoeken aan La Rioja Alta en La Rioja Baja bodega's.

 
DE ZILVERROUTE
DE ZILVERROUTE

De Zilverroute is van oudsher de natuurlijke route die de Golf van Biskaje verbindt met de Andalusische Atlantische kust. De Romeinen maakten gebruik van de aanleg van een weg om kostbaar zilver te vervoeren en lieten de basis achter van een belangrijke erfenis die je door de geschiedenis voert.

Parador de Zafra,  Parador de Mérida, Parador de Trujillo2x, Parador de Jarandilla de la Vera en  Parador de Plasencia 2x

 
FLY DRIVE MAGIC OF PARADORES
FLY DRIVE MAGIC OF PARADORES

Proef de ziel van Spanje en de magie van de Paradores: luxe hotels in kastelen, paleizen, kloosters of zelfs nieuwe gebouwen gelegen in een historische omgeving of midden in de natuur.Deze 8-daagse Fly-drive neemt u mee langs beroemde historische plaatsen van Madrid, Valencia en Barcelona, maar laat u ook de échte sfeer van Spanje ervaren: de culinaire ziel van het land. Heerlijke tapas, paella, wijnen en dranken. Een absolute aanrader voor liefhebbers van cultuur én culinair!

Vlucht-auto-7 nachten-Paradores

 
ROUTE VAN DE ANDULUSI LEGACY
ROUTE VAN DE ANDULUSI LEGACY

Doordring de geschiedenis en cultuur van Al-Andalus. Deze route nodigt u uit om te genieten van de ambachtelijke producten, de keuken, de volksfeesten en gebruiken van de steden en dorpen die verbonden zijn met de Andalusische beschaving.

Parador de Málaga Gibralfaro,  Parador de Ronda, Parador de Antequera2x,  Parador de Carmona en  Parador de Córdoba 2x

 
ROUTE VAN DE MAESTRZGA-REGIO
ROUTE VAN DE MAESTRZGA-REGIO

Deze route bezoekt de gebieden die tijdens de middeleeuwen werden ingelijfd bij het koninkrijk Aragón dankzij verschillende militaire ridders en hun orders. De diepe historische erfenis vormt hun culturele identiteit, die u zal helpen deze unieke regio te ontdekken.

Parador de Benicarló 2X, Parador de Tortosa, Parador de Alcañiz 2X en Parador de Teruel 2X

 
ROUTE VAN DE MIDDELLANDSE ZEE
ROUTE VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

Hoewel de stranden langs deze route, die loopt van Valencia naar Malaga, jaarlijks miljoenen toeristen trekken, heeft deze regio heel wat meer te bieden. Vanwege de strategische locatie zijn, onder andere, de Grieken, Phoeniciers, Carthagers, Romeinen en Moren allemaal langs geweest en hebben ook allen hun sporen nagelaten. In het achterland vindt u vruchtbare velden, citrusplantages en diverse natuurparken.

Parador de El Saler, 2x

Paradores de Albacet

Parador de Lorca,

Parador de Mojacar

Parador de Nerja 2x

 
ROUTE VAN DON QUICHOT
ROUTE VAN DON QUICHOT

Een reis door de belangrijkste plaatsen in het leven en de tijd van Miguel de Cervantes. Bezoekers kunnen ook enclaves bezoeken die nauw verbonden zijn met het beroemde werk van de auteur, Don Quichot van La Mancha.

Parador de Oropesa 2x, Parador de Sigüenza, Parador de Cuenca, Parador de Albacete, Parador de Almagro, Parador de Manzanare

 
ROUTE VAN HET KONINKRIJK LEON
ROUTE VAN HET KONINKRIJK LEON

 Een reis door het eeuwenoude land van het koninkrijk León zal u kennis laten maken met artistieke en historische gebouwen: musea, kerken, kathedralen... terwijl u geniet van de traditionele gastronomie.

Parador de Villafranca del Bierzo,

Parador de Benavent,

Parador de Puebla de Sanabria,

Parador de Zamora,

Parador de Ciudad Rodrigo en

Parador de Salamanca 2X

 
ROUTE WERELD ERFGOED IN SPANJE

Een parcours voor liefhebbers van geschiedenis en puur natuur, dat rond Madrid loopt en alle aangrenzende provincies bezoekt.

Parador de Cuenca, Parador de Alcalá de Henares, Parador de Segovia, Parador de Ávila 2x en Parador de Salamanca 2x

 
x

TEKST VOLGT

 
x
 
zz

TEKST VOLGT

 

 

WIJ HEBBEN OOK EEN FANTASTISCHE DIGITALE KAART GEMAAKT

Open de de Google Earth map, klik op presenteren dan start u op de luchthaven van Girona. Links zie het complete menu van de Paradores. Rechts beneden kunt u een aantal technieken gebruiken. Kies voor eerst voor + of - . kies voor 3D of voor het poppetje ga op de blauwe lijn staan en u gaar naar de plek in 360 graden, Rechts ziet ook video films van de hotels Wij wensn u veel kijk plezier 

START HIER GOOGLE EARTH
 

 
 

ROUTE VAN DON QUICHOT
Een reis door de belangrijkste plaatsen in het leven en de tijd van Miguel de Cervantes. Bezoekers kunnen ook enclaves bezoeken die nauw verbonden zijn met het beroemde werk van de auteur, Don Quichot van La Mancha.

Parador de Oropesa 2x, Parador de Sigüenza, Parador de Cuenca, Parador de Albacete, Parador de Almagro, Parador de Manzanare

meer info en reserveren
 
 
 
 
ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die u nodig heeft tijdens de autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €7,5 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet u ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurauto verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveert u de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs.

Terug naar boven

PRIJZEN EN RESERVEREN
Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje