BEKIJK HIER ONZE DIGITALE GIDS VAN DE ECO BEWUSTE RIU HOTELS IN EUROPA

ALLE DUURZAME RIU HOTELS O.A VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT ZIJN HIER ONLINE TE RESERVEREN

"Mijn naam is Kees Kooijmans en ben de Reisarchitect van reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport. Door corona heb ik mijn stenen reisbureau moeten sluiten. Doordat ik nog veel plezier in mijn vak heb, ga ik nu verder online. Ik heb gekozen voor eco bewuste hotels   omdat we met elkaar stapjes moeten maken om onze aarde leefbaar te houden. Ik ben vriend van de RIU hotels prima service en betaalbare kwalitiet wat aangeeft dat duurzaam niet duurder hoeft te zijn. Samen kunnen wij voor een Better Holiday gaan Ik bied nu alle RIU hotels als pakketreis aan via TUI wens u veel kijk plezier en alvast een hele fijne vakantie

 

BULGARIJE

Bulgarije wordt helaas niet aangevlogen vanaf Rotterdam Airport, mooie stranden, zomers klimaat en een goede prijs en kwaliteits verhouding. De eco bewuste RIU hotels zijn te reserveren op all inclusive basis.

bekijk MIJN aanbiedingen
CANARISCHE EILANDEN

Er zijn 16 RIu hotels op de Canarische eilanden, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura. Er zijn verschillende Palace hotels en all inclusief hotels voor de hele familie. Ze zijn allemaal eco vriendelijk.

bekijk MIJN aanbiedingen
COSTA DEL SOL

RIU heeft drie hotels aan de Costa del Sol twee in Torremolinos en eentje in Nerja, het achter land van deze hotels is meer dan de moeite waard.

BEKIJK MIJN AANBIEDINGEN
MADEIRA

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan op zo’n 1000 km van het vasteland van Portugal. Ter hoogte van Marokko. Rondom Madeira liggen ook nog de eilanden Porto Santa, Ilhas Desertas en Ilhas Selvagens. Deze laatste twee zijn niet bewoond door mensen. De hoofdstad van Madeira is de stad Funchal. Hier woont bovendien zo’n twee derde van de bevolking van Madeira.

BEKIJK MIJN AANBIEDING
MALLORCA

Mallorca is een fantastische mooi eiland, alle RIU hotels liggen in de buurt van Palma en dicht in de buurt van de lange wandelboulevard en het strand. Veel terrassen en een uitgebreid nachtleven maken het een levendige vakantie.

bekijk MIJN aanbiedingen
NEW YORK KAN HET WEER....

Het nieuwe Riu Plaza New York Times Square Hotel, gelegen in het hart van Manhattan, biedt zijn gasten vele diensten en voorzieningen, zoals een fitnessruimte, vergaderzalen en Wi-Fi-verbinding. In ons hotel in New York kunt u ons concept van stadstoerisme ervaren en genieten van een vakantie in New York of een zakenreis met alle diensten die Riu Hotels & Resorts u te bieden heeft. 

BEKIJK MIJN AANBIEDING

https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/widget.html?hash=7c5e9mj7t9

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR