EURO  2024 EK VOETBAL IN DUITSLAND VAN 14 JUNI 2024 TOT 15 JULI 2024

EURO 2024 EK VOETBAL IN DUITSLAND VAN 14 JUNI 2024 TOT 15 JULI 2024

Op 16 juni in HAMBURG tegen een tegenstaander die in maart 2024 bekend wordt. Op 21 juni in LEIPZIG tegen Frankrijk. Op 25 juni in BERLIJN tegen Oostenrijk

 

HET OLYMPISCHE STADION IN BERLIJN VIND DE FINALE PLAATS OP 14 JULI 2024. GEBRUIK DE LINKERMUIS KNOP OM NAAR RECHTS EN LINKS TE KIJKEN

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR DE EK VOETBAL 2024  IN DUITSLAND

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR DE EK VOETBAL 2024 IN DUITSLAND

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen Booking Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  om een wedstrijd te bezoeken. Schrik niet van de prijzen in Duitsland voor de overnachtingen.

Ik wens u alvast veel kijk plezier en ik hoop op de finale op 14 juli 2024 in Berlijn.

Er wordt hier nog aan gewerkt!

UEFA EURO 2024™ - Official Intro
video, Hamburg, EURO 2024, EK voetbal , Duitsland, reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport
Hamburg, Germany 🇩🇪 in 4K ULTRA HD 60 FPS Video by Drone
video, Berlijn, EURO 2024, EK voetbal, Olympische stadion, reisstudio Travel Slide voor de hotels
Berlin, Germany 🇩🇪 in 4K ULTRA HD 60 FPS by Drone
video, Leipzig. EURO 2024, EK voetbal, hotels, reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport
Berlin, Germany 🇩🇪 in 4K ULTRA HD 60 FPS by Drone

AANBIEDERS VAN AUTO-TREIN- VLIEG PAKKETTEN VANUIT NEDERLAND

 
 
OVERNACHTIGEN-TREIN-AUTO
OVERNACHTIGEN-TREIN-AUTO
 
OVERNACHTINGEN AUTO EN VLIEG
OVERNACHTINGEN AUTO EN VLIEG
 
OVERNACHTINGEN AUTO--VLIEG
OVERNACHTINGEN AUTO--VLIEG
 

 
16 JUNI HAMBURG NEDERLAND -???

16 JUNI HAMBURG NEDERLAND -???

Het Volksparkstadion in Hamburg, waar wedstrijden zullen plaatsvinden voor de UEFA EURO 2024, biedt verschillende details voor toeschouwers en bezoekers:

Wedstrijdschema : Het stadion zal vijf wedstrijden organiseren op 16, 19, 22, 26 juni en 5 juli 2024
Reizen en transport : Openbaar vervoer is de aanbevolen manier om het stadion te bereiken. Wedstrijdkaarthouders hebben recht op een 36-uursreispas voor het hvv-netwerk, geldig van 06.00 uur op de wedstrijddag tot 18.00 uur de volgende dag. Er is geen openbare parkeergelegenheid bij het stadion .
Stadiongeschiedenis : Het Volksparkstadion werd oorspronkelijk geopend in 1953 en onderging in 2000 aanzienlijke verbeteringen. Eerder waren er wedstrijden voor de FIFA Wereldbekers van 1974 en 2006, het UEFA Europees Kampioenschap van 1988 en de finale van de UEFA Europa League van 2010 .
Tickets : VIA
Stadionregels : Naast verschillende regels zijn tassen groter dan A4-formaat niet toegestaan, zijn kleine powerbanks toegestaan, zijn professionele camera's en rieten parasols verboden en is het stadion een rookvrije locatie .
Toegangsreglement : Er is geen minimumleeftijd voor het bijwonen van wedstrijden, maar iedereen moet wel in het bezit zijn van een geldig kaartje. Degenen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene met een ticket. Vlaggenmasten tot 1 meter lang en 1 cm in diameter, en spandoeken of vlaggen tot 2 meter x 1,5 meter zijn toegestaan .
Inclusiviteit : het stadion omvat een spectrum van genderidentiteiten en -uitingen. Er zijn speciale rijstroken bij de ingangen en genderneutrale toiletten beschikbaar voor degenen die zich niet identificeren met het binaire genderconcept .
Niet-kaarthouders : degenen zonder kaartjes worden geadviseerd niet naar het stadion te reizen, maar Fan Zone Heiligengeistfeld te bezoeken voor publieke bezichtiging en amusement .
Nood- en ondersteuningsdiensten : In geval van nood is er onmiddellijke hulp beschikbaar van stewards, eerstehulpverleners en vrijwilligers. Er zijn speciale veilige kamers en een rapportagetool voor discriminatie of mensenrechtenschendingen .

 
HAMBURG IS OOK EEN UNESCO WERELDERFGOED STAD IN DUITSLAND

HAMBURG IS OOK EEN UNESCO WERELDERFGOED STAD IN DUITSLAND

Hamburg, als een van de meest levendige steden van Duitsland, biedt een scala aan toeristische attracties en activiteiten. De stad is rijk aan culturele bezienswaardigheden, waaronder een breed scala aan musea die moderne kunst, Duitse romantiek, etnologie en maritieme geschiedenis tentoonstellen​​.

Voor liefhebbers van eten biedt Hamburg een diversiteit aan culinaire ervaringen, van haute cuisine tot lokale specialiteiten​​. De stad herbergt ook meer dan 40 theaters, waarvan vele af en toe Engelstalige toneelstukken aanbieden​​.

Enkele opmerkelijke bezienswaardigheden zijn de Elbphilharmonie, een indrukwekkende concertzaal en een nieuw herkenningspunt van de stad​​, de Speicherstadt, het grootste pakhuiscomplex ter wereld en een UNESCO Werelderfgoedlocatie​​, en de Landungsbrücken van St. Pauli, bekend om hun spectaculaire uitzichten en historische waterkantgebouwen​​.

Het St. Michaelis Kirche, beter bekend als de 'Michel', is de grootste kerk van Hamburg en biedt een prachtig uitzicht over de stad vanaf de klokkentoren​​. Verder is er het planetarium in het centrum van Stadtpark, dat sinds de heropening in 2016 weer in een nieuw licht staat​​, en het imposante Rathaus, waar de regering van Hamburg zetelt​​.

Om het meeste uit uw bezoek te halen, kunt u gebruikmaken van de Hamburg CARD, die gratis openbaar vervoer en kortingen tot 50% op musea, musicals en toeristische attracties biedt​​. Hamburg heeft een veelzijdig vervoersnetwerk, waaronder trein, bus, auto en fiets, waarmee u de stad gemakkelijk kunt verkennen

Booking.com

 
21 JUNI  LEIPZIG NEDERLAND - FRANKRIJK

21 JUNI LEIPZIG NEDERLAND - FRANKRIJK

De Red Bull Arena in Leipzig, Duitsland, is een prominent voetbalstadion met een opmerkelijke aanwezigheid in de stad. Hier is een uitgebreid overzicht van de zitcapaciteit, locatie en opties voor openbaar vervoer:

Zitcapaciteit
Het stadion biedt plaats aan 47.069 toeschouwers voor competitiewedstrijden.
Voor internationale wedstrijden wordt de capaciteit iets teruggebracht naar 42.600 .
Daarmee is het het grootste voetbalstadion van Oost-Duitsland .
Plaats
De Red Bull Arena bevindt zich op Am Sportforum 3, Leipzig, Saksen, Duitsland .
Het is een veelzijdige locatie waar naast voetbalwedstrijden ook muziekconcerten worden gehouden .
Openbaar vervoer
Aankomst met het openbaar vervoer : Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van het openbaar vervoer vanwege het ontbreken van parkeermogelijkheden in de buurt van het stadion. Alle seizoens- en dagkaarten voor wedstrijden dienen ook als geldige vervoersbewijzen voor vier uur voor en na de wedstrijd via het MDV-netwerk, voor bus- en treindiensten naar het stadion .
Park-and-Ride-opties : Voor degenen die liever zelf rijden, zijn er park-and-ride-faciliteiten beschikbaar op verschillende locaties, waaronder de Leipziger Messe, Schönauer Ring, Plovider Straße, Lausen en Völkerschlachtdenkmal. Vanuit deze gebieden kun je een tram nemen naar de Red Bull Arena .
Fietsenstalling : Het stadion stimuleert milieuvriendelijk vervoer en biedt een fietsenstalling met 500 parkeerplaatsen aan de Festwiese. Deze faciliteit is gratis beschikbaar, onder cameratoezicht, en geopend op wedstrijddagen vanaf twee uur voor de wedstrijd tot 90 minuten na het laatste fluitsignaal .

 
LEIPZIG IS EEN LEVENDIGE STAD

LEIPZIG IS EEN LEVENDIGE STAD

Leipzig is een levendige stad die veel te bieden heeft aan toeristen, of u nu alleen reist, met vrienden of met uw partner. De stad is doordrongen van cultuur, creativiteit, geschiedenis en het tijdperk van de moderniteit. Leipzig is ook omgeven door een uitgestrekte en ongelooflijke regio met verfrissende meren en waterwegen, sprookjesachtige kastelen en paleizen, en mijlenlange idyllische fiets- en wandelpaden​​.

Een bezoek aan Leipzig biedt een mix van stadsrondleidingen en strandvakanties. Tijdens warme zomerdagen is het slechts een korte fietstocht naar de zwemmeren rond de stad. Deze meren, liefkozend bekend als "Cossi, Kulki en Co" bij de lokale bevolking, bieden uitstekende waterkwaliteit, zonnige zandstranden, schaduwrijke grasoevers, adrenalineverhogende wakeboard- en raftingfaciliteiten, talrijke verhuurmogelijkheden voor boten en SUP's, evenals heerlijke cafés, restaurants en bistro's. Leipzig staat ook bekend als het "kleine Venetië" vanwege de meer dan 400 bruggen die de rivieren en kanalen van de stad overspannen, waar u een bijzondere sightseeingtour per peddelboot kunt maken​​.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een actieve vakantie, biedt de regio Leipzig meer dan 600 mijl aan fietspaden om te verkennen, zoals de New Lake District-fietsroute (Neuseeland-Radroute) met een asfaltoppervlak. Naast de prachtige blauwe meren zijn er ook allerlei culinaire hoogtepunten te ontdekken. U kunt excursies plannen die meerdere dagen duren op interregionale trajecten zoals de Mulde- en Elbe-fietspaden. Voor wandelliefhebbers zijn er gevarieerde routes door uitgestrekte bossen, over heidelandschappen of langs pittoreske rivieren en meren aan de voet van indrukwekkende kastelen en paleizen​​.

Dit alles maakt van Leipzig een veelzijdige bestemming met voor elk wat wils, of u nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur, culinaire ervaringen of actieve avonturen.
 
 
 

Booking.com

 
25 JUNI NEDERLAND - OOSTENRIJK

25 JUNI NEDERLAND - OOSTENRIJK

Het Olympiastadion in Berlijn, gebouwd tussen 1934 en 1936 als centraal punt voor de Olympische Spelen van 1936, heeft een capaciteit van 74.649 zitplaatsen​​. Voor het vervoer naar het stadion wordt het gebruik van openbaar vervoer aanbevolen. Dit laat slechts een korte wandeling naar de stadionpoorten achter. De details over het gebruik van het openbaar vervoer zijn beschikbaar op hun website​​. Verder is het stadion snel en gemakkelijk te bereiken via de U2-lijn, de S5 S-Bahn-lijn of een aantal buslijnen. Op niet-evenementdagen is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar, maar tijdens grote concerten en sportevenementen is de parkeergelegenheid beperk

 
BERLIJN IS OOK EEN UNESCO WERELDERFGOED STAD IN DUITSLAND

BERLIJN IS OOK EEN UNESCO WERELDERFGOED STAD IN DUITSLAND

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een stad vol diversiteit en geschiedenis, en biedt een scala aan ervaringen voor bezoekers. U kunt genieten van de prachtige musea en bezienswaardigheden, ontspannen in een café, en uitkijken naar concerten en shows. Berlijn is ook een winkelbestemming bij uitstek, met luxe winkels langs de Kurfürstendamm en talrijke vlooienmarkten. Mis de populaire voedselmarkten niet waar u streetfood van over de hele wereld kunt proeven​​​​.

De stad heeft een rijke historische achtergrond, niet alleen vanwege de val van de Berlijnse Muur, maar ook door zijn modernistische woonwijken, die UNESCO-werelderfgoedlocaties zijn. Elke drie jaar wordt in Berlijn de Triennale der Moderne gehouden, een groot regionaal festival dat zich richt op de modernistische architectuur van de stad​​.

Berlijn is ook ideaal voor gezinnen, met tal van activiteiten en tours die geschikt zijn voor een ontspannen vakantie met kinderen. De stad staat bekend om zijn tolerantie en openheid, en biedt tips en informatie voor LGBTI*-bezoekers, inclusief evenementen, bars en clubs. Bovendien is Berlijn toegankelijk voor mensen met of zonder handicap, waardoor iedereen comfortabel de stad kan verkennen​​​​​​​​.

Deze veelzijdigheid maakt Berlijn een aantrekkelijke bestemming voor allerlei soorten reizigers, van cultuurliefhebbers en foodies tot gezinnen en avonturiers.

Booking.com
ALLE STADIONS IN DUITSLAND EK 2024

ALLE STADIONS IN DUITSLAND EK 2024

Bekijk hier alle stadions in 360 graden.

KIJK HIER

                    (advertentie)

 

voetbalshirts

                     (advertentie)

 

                  (advertentie)

 

                       (advertentie)

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje