STAP NU EVEN BINNEN IN MIJN AANRADER HET ROVE DOWNTOWN IN DUBAI OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, klik op de pijl

ROVE DOWNTOWN HET STOERSTE HOTEL IN DE BUURT VAN DE DUBAI MALL EN DE BURJ KHALIFA

Rove Downtown is gelegen in het centrum van Dubai. Op korte afstand vindt u de Dubai Mall, de Dubai Fountains en de Souk Al Bahar. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Burj Khalifa wolkenkrabber. U kunt een duik nemen in het zwembad of sporten in de fitnessruimte. Kortom, Rover Downtown is een uitstekende aanrader  om Dubai te verkennen.

BEST EEN BEETJE EIGENZINNG

De frisse en eigenzinnige interieurs glinsteren met Dubai's artistieke flair en innovatief ontwerp dat leuk, funky en lokaal speciaal voor het hotel is ontworpen doet best Europesche aan.

De ligging Downtown Dubai, het entertainment-epicentrum van de stad, geeft u zin in gevarieerd eten op The Boulevard, designeraankopen in de Dubai Mall en 's avonds het Dubai Opera House, kijk omhoog naar de Burj Khalifa. Bovendien ligt Rove Downtown op slechts 5 minuten van het belangrijkste tentoonstellingscomplex van de stad, het Dubai World Trade Centre.

DIT HOTEL IS ECO BEWUST

bekijk hier de liggging

VERSE ONTBIJTJES

U kunt dagelijks tussen 08.00 en 20.00 uur een duik nemen in ons zoutwater buitenzwembad.

Rove down is een rookvrij hotel. Als de drang het overneemt, hebben we speciale ruimtes - vraag het maar aan een Rovester.
De ontbijten zijn zo vers als de dag nieuw is. Mis de belangrijkste maaltijd van de dag niet tijdens uw verblijf in restaurant TGI Fridays.Ze staan 24 uur klaar  voor u klaar met een goed geïnformeerde supermarkt met alle benodigdheden en een paar handige extra's.

PRIMA KAMER VOOR DE PRIJS

De Rover-kamers profiteren op de beste manieren: ze rekken hun vierkante meters uit voor comfort zonder de rommel, en wekken de nieuwsgierigheid naar Dubai buiten de slaapkamer op met een eigenzinnig lokaal ontwerp en een paar handige extra's om je te helpen u te settelen. Ze zijn een royale 26 m² waardoor ze groot genoeg zijn om een ​​extra gast op de slaapbank te laten slapen, een minikoelkast om een ​​'koude' op te bergen en een eigen badkamer met een krachtige regendouche om te schrobben voordat u de stad in gaat. Super-opgeladen wifi versnelt de stap om naar onze toekomstbestendige stad te gaan, terwijl de 48-inch interactieve Smart TV het perfecte hulpmiddel is om u dagen te plannen en ze af te sluiten met een filmavond in bed.

EXTRA INFORMATIE VAN HET DUURZAMER HOTEL ROVE DOWNTOWN IN DUBAI

DUBAI IN 360 GRADEN.

Deze kaart is nog een testfase, ik heb een overzicht gemaakt van ongeveer 50 hotels in DubaiU kunt  de ligging zien in 2 D en 3 D, maar ook waar u streetview kan gebruiken met 360 graden beelden. In een aantal hotels is het mogelijk om er doorheen te lopen en staan er fantastische video's Dit kan  via u telefoon, tablet of computer. Meer inspiratie en stapjes in de toekomst voor  Better Holidays

De buttons van aanbieders met groene randen daar zijn de hotels ook eco bewust bezig. Ik wens u veel kijk plezier.

overzichtskaart dubai

RESERVEER NU ONLINE BIJ MIJN PARTNERS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER NU VOOR DE BESTE PRIJS

BESTE HOTEL IN DE BUURT VAN SHEIKH ZAYED ROAD

HET NIEUWE ROVE CITY WALK
Een autovrij paradijs van slenteren in de schaduw van bomen waar lanen in Europese stijl zijn versierd met de blitse wow-factor van Dubai.

City Walk is waar toekans vliegen en luiaards dwalen op de Groene Planeet, luxe merken hun plekjes hebben, en comedians en popsterren verkopen uit in Dubai's grootste overdekte evenementenruimte, de Coca-Cola Arena. Ga er middenin zitten - Rovers zijn slechts 10 minuten verwijderd van Burj Khalifa, The Dubai Mall en La Mer Beach dankzij de snelweg van Dubai, Sheikh Zayed Road, die je verbindt met de rest van de stad en daarbuiten.

Stel voor dit hotel u eigen pakket reis samen, Transavia vliegticket en Sunny Cars huurauto

 

RESERVEER HET HOTEL

RESERVEER EEN LOS TRANSAVIA TICKET MET EEN RESERVERING BIJ BOOKING.COM HIER ONDER

</

Booking.com

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

 

LIGGING DUURZAMERE HOTELS

Er wordt gewerkt aan een selectie van duurzamere hotels in Dubai. Bekijk de Google Eart kaart, het is hier mogelijk om de juiste ligging te zien en wandelingen in 360 graden door de hotels te maken. Verder zijn er mooie video's toegevoegd en kunt u direct online bij de aanbiere van dit hotel reserveren.

Ook de bijzienswaardigheden zijn toegevoegd!

Kijk nu op onze speciale Dubai pagina

Ik wens u veel kijk plezier

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541