KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN VAN DE PARADOR OP EL HIERRO

PARADOR EL HIERRO

Wil je rust en vrede voelen zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld? De Parador de El Hierro is een paradijs genesteld tussen de vulkanische bergen en het blauw van de oceaan, het is een eiland dat baadt in transparant water waar u zich op een plek zult voelen die u zich alleen in uw dromen kunt voorstellen. De locatie van het hotel zorgt ervoor dat druppels zeewater uw wandelingen door de tuin kunnen spetteren en dat het intense blauw van het water door uw raam naar binnen kan stromen. De balkons van het gebouw brengen je dichter bij de oceaan tot je hem bijna met je hand kunt aanraken. Vanuit de tuin met zwembad en de comfortabele kamers zult u genieten van het zachte geluid van de golven, u zult ontspannen en uitrusten met het gevoel dat u zich op een idyllische plek bevindt .
 

Het eiland El Hierro, omgeven door helder water, is ideaal voor duikliefhebbers, die elk jaar van over de hele wereld komen om een ​​van de beste zeebodems ter wereld te ontdekken. Het werd door UNESCO uitgeroepen tot Wereldbiosfeerreservaat en van alle eilanden van de Canarische Archipel is het een van de meest exotische en ongerepte. Ook hier lijkt de lente geen einde te hebben en de groene subtropische vegetatie in de vruchtbare gebieden contrasteert met het fascinerende vulkanisme van andere delen van het eiland zoals de plaats waar de Parador staat.

U reist over een ontspannende weg langs de oceaan, u zult genieten van unieke landschappen en aan het einde van de weg vindt u de El Hierro parador, een uitnodiging tot rust die moeilijk te weigeren is.

RESERVEER HIER HET VLIEGTICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE SCHERPSTE PRIJS, IK HEB HELAAS GEEN PAKKETREIZEN

PRIJZEN EN RESERVEREN

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN
 
 

EL HIERRO HET ANDERE SPANJE

NOG EEN AANTAL 360 GRADEN BEELDEN VAN PARADOR EL HIERRO

NOG EEN AANTAL 360 GRADEN BEELDEN VAN PARADOR EL HIERRO

 
 

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje