STOER DEZE MODERNE PARADOR IN LORCA HEEFT EEN MOOIE 360 GRADEN PRESENTATIE KLIK OP DE PIJLEN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE LORCA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

De Parador de Turismo is gebouwd op het terrein van het kasteel van Lorca en biedt een reis door de tijd, van de archeologische vindplaats onder het hotel, perfect geïntegreerd in het gebouw, tot de prachtige designfaciliteiten, het binnenzwembad en de ontspannende spa. Onder de overblijfselen van het verleden, kunt u hier de 15e-eeuwse synagoge, de islamitische stortbak, de Almohaden-muur of de citadel van het kasteel, genaamd La Fortaleza del Sol , zien, die een ruimte met een cultureel thema is geworden die een intense culturele en culturele ervaring biedt. entertainment door zijn tentoonstellingen, live geschiedenisscènes, workshops, kinderruimtes, enz.

Lorca heeft prachtige hoekjes die je graag zult ontdekken: middeleeuwse muren, christelijke torens die trots de stad bewaken, Joodse wijken, waterreservoirs, synagogen, sinaasappelboomgaarden en wijngaarden. Dit alles is de erfenis van drie beschavingen : de christelijke, de joodse en de moslim. In elke hoek zijn versierde gevels, adellijke wapenschilden, paleizen, kerken en broederschappen. Slenterend door de straten van Lorca zul je ontdekken waarom het de "Stad van honderd schilden" wordt genoemd , het adellijke verleden en het grote aantal barokke gebouwen zal je alleen met hun aanwezigheid de reden voor de naam uitleggen.

De Parador de Lorca kijkt uit over de prachtige stad aan uw voeten, een ideale bestemming om de cultuur, geschiedenis en traditie van deze prachtige hoek van de regio Murcia te ontdekken .

PRIJZEN EN RESERVEREN

WANDEL ALVAST EVEN DOOR LORCA OP DEZE 360 GRADEN STREETVIEW FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

Lorca, waarvan het stedelijke centrum in 1964 werd uitgeroepen tot stad van historisch en artistiek belang, wordt beschreven als "de barokke stad", vanwege het belangrijke barokke erfgoed van het historische centrum, een van de belangrijkste in de regio, en de historische gebeurtenissen die het moderne Lorca van de ijzertijd tot onze tijd hebben gevormd.

Bezoekers zijn altijd meer dan welkom in Lorca, en het goede weer, de restaurants, hotels en eersteklas toeristische infrastructuur het hele jaar door, dragen allemaal bij aan het aanbod van plattelandstoerisme in het grootste district van de regio Murcia. De stad en de nabijheid van de vele bergketens en gebieden van grote natuurlijke schoonheid maken Lorca een plek om echt een goede tijd te hebben.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541