DIT IS EEN 360 GRADEN FOTO VAN DE PARADOR DE CAMBADOS VAN UIT DELUCHT

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADORES DE CAMBADOS

U bevindt zich in Cambados, de hoofdstad van Albariño , een van de beste witte wijnen ter wereld. En op een plek als deze moet natuurlijk een hostel op je wachten. De Parador de Cambados is de oude Pazo de Bazán, een elegant herenhuis met comfortabele en lichte kamers en een charmante binnenplaats met een terras, waar u kunt genieten van het geluid van stromend water in de stenen fontein, en de rust die de plaats biedt . Dit is een ideale accommodatie om de Ría de Arousa en de Rías Baixas te leren kennen , maar je hoeft niet te ver te gaan, eerst raden we je aan om de unieke charme van Cambados te ontdekken. Het historische centrumHet is uitgeroepen tot een troef van cultureel belang en herbergt een groep landhuizen die van de stad een openluchtmuseum maken. En het Albariño-festival , elke eerste zondag in augustus, is een must als je van goede wijn houdt.

Cambados is de perfecte maat om te voet af te leggen , zonder dat de afstand hinderlijk of gehaast is. Het is als een openluchtmuseum, de schoonheid van de plaats zal je bij elke stap doen stoppen, want dit is een van de meest indrukwekkende ramen van pazos en statige huizen in Galicië. Van spectaculaire charme is de Plaza de Fefiñáns , gevormd door de gelijknamige pazo, de boogbrug, de uitkijktoren Torre del Homenaje en de kerk van San Bieito, allemaal prachtige granieten constructies die dit een van de meest architecturale complexen maken uniek van Galicië. Andere landhuizen zoals Montesacro, het paleis van de graven van Maceda, de Casa das Cunchas, de Pazo Ulloa of de Pazo de Figueroa zorgen ervoor dat Cambados de titel van Very Noble Villa verdient.

Dit is een ideale plek voor wijntoerisme . U kunt een bezoek brengen aan het wijnmuseum, gelegen naast de karakteristieke ruïnes van Santa Mariña Dozo, en routes nemen door wijnmakerijen, wijngaarden en proeflokalen. In de straten van Cambados is altijd de wijncultuur aanwezig, die vergezeld gaat van de beste producten van het gebied, zoals vis, schaaldieren en Padrón-pepers, die de gastronomie van restaurant Parador tot een genot maken.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADORES EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541