LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR ZAFRIA, KLIK OP DE PIJLEN

PARADOR ZAFRA

Het Hotel de Zafra, Paleis van de Hertogen van Feria, staat op een majestueus 15e-eeuws kasteel met ruime en elegante kamers, dat in 1437 werd gebouwd als de residentie van de hertogen van Feria. De waarde van het paleis wordt uitgedrukt door een spectaculaire façade en zijn majestueuze renaissancepatio, in een ideale enclave om de monumentale omgeving en de landschappen van het gebied te ontdekken. U zult verrast zijn door het grandioze interieur, dat prachtige cassetteplafonds, kisten, ijzerwerk, leuningen en decoratieve elementen van het oude paleis heeft behouden. Ruime en statige kamers, een zwembad en een verzorgde tuin maken het aanbod van Parador compleet.
 

Je hebt toegang tot de prachtige stad Zafra via de poorten van de muur. Een van de mooiste ingangen is via de Puerta de Jerez, waar de Callejuela del Clavel u zal betoveren. Omlijst door een boog en versierd met tegels, kijken kleine en bloemrijke balkons uit op de straat en tekenen de perfecte ansichtkaart. Slenteren over de pleinen, La Grande en La Chica, de winkels op Sevilla Street, de Colegiata of het bezoeken van indrukwekkende kerken zoals La Candelaria zijn de belangrijkste attracties van deze stad, ook wel bekend als La Sevilla Chica .

U zult genieten van het kennen van dit land van Tempeliers en Señoríos , dorpen met eenvoudige en charmante mensen, rijk aan cultuur en wijs in gastronomie.

PRIJZEN EN RESEREVEN
KIJK EVEN ROND IN HET PALEIS LOS DUQUES DE FERIA IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJLEN
Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info