GENIET EVEN EN WANDEL IN DE 360 GRADEN VIDEO VAN DE CARNIVAL SPIRIT OVER HET SCHIP

BEN JE OPZOEK NAAR EEN FUN CRUISE WAAR DE GEMIDDELDE LEEFTIJD 35 JAAR IS GA DAN MET DE CARNIVAL CRUISE LINE

Kies je voor de Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heb je geen zin, dan kan je  ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

Carnival vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, Mexico en de Bahama’s met cruises van verschillende lengtes. In de Bahama’s zijn er al cruises vanaf 3 dagen! Dit kan je optimaal combineren met een week Florida!

Wat je misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische “Fun Ship” cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.

bekijk hier alle schepen


DE DUURZAMERE CARNIVAL MARDI GRAS

Toen we ons eerste schip lanceerden, de TSS Mardi Gras uit 1972, wisten we dat we de boel opgeschud hadden. We maakten cruisen een stuk minder benauwd, een beetje minder luxe en het soort plezier dat iedereen kon genieten.

Niemand had verwacht dat dit schip de cruisewereld zou veranderen, maar … hier zijn we!

En als het opnieuw zou gebeuren, zou het ons niet verbazen. In 2020 lanceren we een gloednieuw schip met een bekende naam. Je raadt het al: Mardi Gras. We zijn niet alleen een eerbetoon aan ons eerste schip – in cruisekringen suggereert deze naam innovatie, het begin van iets groots. En het roept “leuk!” op de top van zijn longen.

We bouwen deze nieuwe Mardi Gras om die erfenis waar te maken, dus begin nu te dagdromen over wat komen gaat! Stel je om te beginnen het groenste cruiseschip van Noord-Amerika voor, het eerste dat wordt aangedreven door schoonverbrand vloeibaar aardgas (of “LNG”). Voeg innovatieve entertainmentfuncties toe, zoals het eerste schip ooit zijn met een achtbaan aan boord: BOLT ™. En geef dit spannende schip van uw dromen een unieke look en lay-out – bij het ontwerpen van dit schip zijn we begonnen vanaf het begin.

Als je net zo enthousiast bent als wij, als je gewoon klaar bent om te kiezen voor plezier met beide benen … meld je dan vandaag aan en je zult als eerste weten wanneer het schip in de uitverkoop is, plus je krijgt een exclusieve aanbieding.

ALLE AFVAARTEN

DE NIEUWSTE IS DE CARNIVAL CELEBRATION

De Carnival Celebration is de biedt de meest fantastische vorm van vakantie vieren. Het schip vaart vanaf 2022 vanuit Miami. Hiermee wordt de 50e verjaardag van Carnival Cruise Lines gevierd. Het schip is een eerbetoon aan het plezier dat deze rederij op zee heeft gehad.
Net als zusterschip Mardi Gras heeft het schip zes zones met themagebieden. Ook is hier als tweede schip ooit de BOLT te vinden, een achtbaan aan boord.

Daarnaast zijn innovaties zoals Bonsai Teppanyaki, RedFrog Tiki Bar, Family Feud Live, Havana Bar, Seuss at Sea en Playlist Productions teruggekeerd

ALLE AFVAARTEN

CARNIVAL CRUISE LINE HEEFT AL DUURZAMERE STAPPEN GEZET EN GAAT VERDER IN IN DE TOEKOMST

Carnival Cruise Line heeft een nieuwe video uitgebracht die laat zien hoe hun volgende twee nieuwe cruiseschepen Liquefied Natural Gas (LNG) zullen gebruiken en de milieuvoordelen ervan.
 De baanbrekende brandstoftechnologie die zal worden gebruikt op Mardi Gras, die later dit jaar debuteert vanuit Port Canaveral, en Carnival Celebration, die naar verwachting in 2022 in PortMiami zal worden ingezet.

In nauwe samenwerking met de Meyer Turku-scheepswerf in Finland, haar energie- en technologiepartner Shell, de teams in Port Canaveral en PortMiami en tal van andere partijen, is Carnival Cruise Line de eerste cruisemaatschappij die LNG naar Noord-Amerika brengt op deze twee 180.000 ton Excel-klasse schepen, de nieuwste en meest innovatieve schepen.

Mardi Gras en Carnival Celebration behoren tot de negen Excel-klasse schepen van Carnival Corporation die gebruik maken van deze milieuvriendelijke brandstof, een van de schoonste ter wereld, die de uitstoot aanzienlijk vermindert met schonere uitlaatgassen.


De video legt uit hoe LNG werkt en waarom het een gamechanger is, terwijl de verschillende nieuwe technologieën en processen, zowel aan boord als aan de wal, die nodig zijn voor LNG-voortstuwing, alles van motorontwerpen, brandstofinsluitsystemen en de bijbehorende nieuwe motoronderdelen tot uitgebreide opleiding voor officieren en ingenieurs aan boord.

 

Nieuwe terminalfaciliteiten werden gebouwd in Port Canaveral en zijn in aanbouw in PortMiami. Shell heeft het ultramoderne QLNG 4000-brandstofschip gecharterd om het bunkeren van Mardi Gras te vergemakkelijken, terwijl Port Canaveral ook een speciaal gebouwde blusboot heeft aangeschaft om de sleepboot van de LNG-leverancier te ondersteunen.

LNG maakt deel uit van Carnival's alomvattende duurzaamheids- en milieu-inspanningen om het energieverbruik en zijn ecologische voetafdruk te verminderen, wat zijn inzet voor het behoud en de bescherming van water-, lucht- en landbronnen onderstreept.

Deze inspanningen omvatten ook geavanceerde afvalwaterbehandelingssystemen, geavanceerde luchtkwaliteitssystemen, walstroomaansluitingen en uitgebreide programma's voor afvalbeheer, recycling en energiebesparing, als aanvulling op vele initiatieven om plastic voor eenmalig gebruik aan boord te verminderen.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541