DE ENGELSE VOETBALCOMPITITIE PREMIER LEAGUE SEIZOEN 2023/24, TICKETS VIA P1 TRAVEL

De eerste wedstrijd van de Engelse compititie tussen de bekerwinnaar Arsenal en de kampioen van Engeland Manchester City. Eeen geweldige wedstrijd met een spannend slot.

BEKIJK EEN AANTAL STADIONS IN DE PREMIER LEAGUE IN 360 GRADEN

 

De Engelse Premier League, ook wel bekend als de EPL,

 

RESERVEER VIA P1 TRAVEL EEN VAN DE GEWELDIGE WEDSTRIJDEN IN DE PREMIER LEAGUE

Als officieel reisbureau voor een aantal voetbalclubs ui de Premiere Leagues garandeert P1 Travel veilige, beveiligde en betrouwbare pakketopties. De pakketten komen rechtstreeks van de organizer in je inbox. Geen zorgen meer over tickets die niet op tijd aankomen of onfrisse pick-ups van hotels. Scan gewoon de tickets op je telefoon aan de poorten en geniet van een geweldige voetbal ervaring.

ER ZIJN THUIS EN UITWEDSTRIJDEN VAN DE VOLGENDE CLUBS:KLIK OP DE NAAM VAN UW CLUB EN SPRING DIRECT NAAR DE INFORMATIE

Burnley...  Chelsea...   Crystal Palace...   Fullham...  Liverpool...   Manchester-United...  

 Manchester-City...   Sheffield-United... Tottenham-Hotspur... Westham-United

BEKIJK DE STADIONS NU IN 360 GRADEN

 

 

BURNLEY

STADION TURF MOOR

Burnley FC speelde oorspronkelijk op verschillende locaties voordat ze zich vestigden op hun huidige thuisbasis, Turf Moor. Turf Moor is een voetbalstadion in Burnley, Lancashire, Engeland, en het is de thuisbasis van Burnley FC sinds 1883.

De capaciteit van Turf Moor, deze is in de loop der jaren veranderd vanwege verschillende renovaties en aanpassingen. Op het moment van mijn laatste update (september 2021) had Turf Moor een capaciteit van ongeveer 21.944 toeschouwers

Aan het einde van het seizoen 2021/22 degradeerde Burnley terug naar de Championship nadat ze op de laatste speeldag verloren en op de achttiende plaats eindigden. Op 7 april 2023 versloeg Burnley Middlesbrough FC met 2-1 om promotie naar de Premier League veilig te stellen met nog zeven wedstrijden te gaan.

Video stadion

 

 

CHELSEA

STAMFORD BRIDGE STADION

Chelsea Football Club speelt haar thuiswedstrijden in het Stamford Bridge-stadion, gelegen in Fulham, Londen, Engeland. Het Stamford Bridge-stadion is de thuisbasis van Chelsea FC sinds de oprichting van de club in 1905.

Wat betreft de capaciteit van het Stamford Bridge-stadion, op het moment van mijn laatste update (september 2021), had het een capaciteit van ongeveer 40.834 toeschouwers. Het is echter belangrijk op te merken dat capaciteiten van stadions kunnen veranderen als gevolg van eventuele renovaties of aanpassingen die in de tussentijd hebben plaatsgevonden.

Video stadion

 

 

 

CRYSTAL PALACE

SELHURST PARK STADION

Crystal Palace Football Club speelt haar thuiswedstrijden in het Selhurst Park-stadion, gelegen in South Norwood, Londen, Engeland. Selhurst Park is de thuisbasis van Crystal Palace FC sinds 1924.

Wat betreft de capaciteit van Selhurst Park, op het moment van mijn laatste update (september 2021), had het een capaciteit van ongeveer 25.486 toeschouwers.

video tour BEKIJK DE 360 GRADEN FOTO

tickets RESERVEREN
 

FULLHAM

CRAVEN COTTAGE STADION

Fulham Football Club speelt haar thuiswedstrijden in het Craven Cottage-stadion, gelegen in Fulham, Londen, Engeland. Craven Cottage is de thuisbasis van Fulham FC sinds 1896.

Wat betreft de oprichting van Fulham FC, de club werd opgericht in 1879.

Wat betreft de capaciteit van Craven Cottage, op het moment van mijn laatste update (september 2021), had het een capaciteit van ongeveer 19.000 toeschouwers.

 

Stadion tour

 

LIVERPOOL

ANFIELD STADIUM

Liverpool Football Club is opgericht op 3 juni 1892. De capaciteit van het stadion van Liverpool FC, genaamd Anfield, varieert afhankelijk van eventuele renovaties en aanpassingen. Tot mijn kennis in september 2021 bedroeg de capaciteit van Anfield ongeveer 53.394 zitplaatsen.

Jürgen Klopp de manager (coach) van Liverpool Football Club. Klopp werd aangesteld als manager van Liverpool in oktober 2015 en had sindsdien veel succes met het team, waaronder het winnen van de UEFA Champions League in het seizoen 2018/2019 en de Premier League-titel in het seizoen 2019/2020.            Stadiontour video

MEER INFO
 

           

                             (advertentie)

 

MANCHESTER CITY

ETIHAD STADIUM

Manchester City Football Club werd opgericht in 1880 als St. Mark's (West Gorton) en veranderde zijn naam later in Ardwick Association Football Club voordat het in 1894 werd omgedoopt tot Manchester City Football Club.

Het stadion van Manchester City is het Etihad Stadium, voorheen bekend als het City of Manchester Stadium. Het stadion is gelegen in Manchester, Engeland, en heeft een capaciteit van ongeveer 53.000 zitplaatsen.

 Pep Guardiola  is de manager van het team. Hij werd in juli 2016 aangesteld als coach van Manchester City en heeft sindsdien succes gehad met het team, met meerdere Premier League-titels en andere prijzen.

Stadiontour video

meer info
 

MANCHESTER UNITED

 Het stadion van Manchester United  is het Old Trafford. Het is een van de meest iconische voetbalstadions ter wereld en bevindt zich in Greater Manchester, Engeland.

Old Trafford is sinds 1910 de thuisbasis van Manchester United Football Club en heeft een capaciteit van ongeveer 74.000 toeschouwers, waarmee het na het Tottenham Hotspur Stadium het op een na grootste stadion in de Engelse Premier League is.


Erik ten Hag (Haaksbergen, 2 februari 1970) is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. Sinds 21 april 2022 is hij de hoofdtrainer van Manchester United.

Op 22 augustus 2022 kreeg Malacia voor het eerst een basisplaats, in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Liverpool, nadat trainer Erik ten Hag hem had verkozen boven Luke Shaw     Stadiontour video

meer info
 

SHEFFIELD UNITED

BRAMALL LANE STADION

Op dat moment was Sheffield United een Engelse voetbalclub gevestigd in Sheffield, Yorkshire, Engeland. Hier zijn enkele gegevens over de club:

Naam: Sheffield United Football Club Stadion: Bramall Lane Capaciteit: Bramall Lane had een capaciteit van ongeveer 32.125 toeschouwers. Opgericht: Sheffield United werd opgericht in 1889.

De belangrijkste prijs die de club heeft behaald, is het winnen van de Engelse First Division, die tegenwoordig de Premier League wordt genoemd. Sheffield United won deze titel in het seizoen 1897-1898. De club heeft ook verschillende andere kleinere competities en bekers gewonnen in zijn geschiedenis.

Stadiontour video

 

TOTTENHAM HOTSPUR

TOTTEM HOTSPUR STADIUM Tottem Hotspurs, ook wel bekend als Tottenham Hotspur of gewoon Spurs, is een Engelse professionele voetbalclub gevestigd in Londen. Hier zijn enkele belangrijke feiten en informatie over de club:

Naam: Tottenham Hotspur Football Club
Bijnaam: Spurs
Opgericht: De club werd opgericht in 1882.
Stadion: Tottem Hotspurs speelt haar thuiswedstrijden in het Tottenham Hotspur Stadium, dat zich bevindt in de wijk Tottenham in Noord-Londen. Het stadion heeft een moderne architectuur en een capaciteit van ongeveer 62.850 toeschouwers. Het werd geopend in 2019 en verving het voormalige White Hart Lane-stadion.

Stadiontour video 

 

WESTHAM UNITED

HET LONDEN STADIUM
Bijnaam: The Hammers
Opgericht: De club werd opgericht in 1895 als Thames Ironworks FC en werd later in 1900 omgedoopt tot West Ham United.
Stadion: West Ham United speelt haar thuiswedstrijden in het London Stadium, dat gelegen is in Stratford, Oost-Londen. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 60.000 toeschouwers en werd oorspronkelijk gebouwd voor de Olympische Zomerspelen van 2012 voordat het werd omgebouwd tot een voetbalstadion voor West Ham United.
Kleuren: De traditionele kleuren van West Ham United zijn bordeauxrood en lichtblauw.
Prestaties: West Ham United heeft door de jaren heen wisselende successen gekend. De club heeft in het verleden de FA Cup en de League Cup gewonnen. West Ham heeft ook deelgenomen aan Europese competities zoals de UEFA Europa League.

Stadiontour video

 
 

         (advertentie)

 
tickets RESERVEREN LUISTEREN/LISTEN
 
tickets reserveren luisteren/listen
 

             

                           (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

             Last minute vakanties

                                  (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

ALLE STADIONS IN EUROPA WAAR REISBUREAU P1 TRAVEL CONTRACTEN MEE HEEFT

Kijk links in het menu of klik op de butttons voor de video en informatie over tickets per stadion.

AN DEZE KAART WORDT NOG VERDER GEWERKT!

 

OVER P1 TRAVEL

De website van P1 Travel is geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. P1 Travel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

P1 Travel is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. 

Buiten dat er veel voelbalwedstrijden zijn in Europa zijn er ook tickets voor Formule1, tennis, rugby, andere evenementen. Zij hebben nu ook de exclusiviteit voor Nederland van de Olympische spelen in Parijs

MEER INFO

OVER P1 TRAVEL

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje