KIJK EVEN IN DE PARADORES VAN LEON OP DEZE 360 GRADEN FOTO

15 DAAGSE FLY-DRIVE PARADORES NOORD SPANJE

15 DAAGSE DRIVE PARADORES NOORD SPANJE
Wij hebben 7 verschillende Paradores voor u geselecteerd in het Noorden van Spanje waar u twee nachten overnacht  met een Sunny Cars huurauto (type Nizan Micra). Er kan van verschillende luchthavens worden aangevlogen. Bekijk onze Google Earth kaart met video's en 360 graden foto's.

Parador de Limpias
Parador de Ribadeo
Parador de Vilalba

Parador TUI
Parodor de Santo Estevo
Parador de Leon
Parador de Argomaniz

De prijzen zijn gecalculeerd met vertrek op 11 september 2022 en een standaard kamer op de p.p.prijs. Maar zijn ook een goede indicatie voor mei/juni met vertrek op zondag. Hotels zijn op basis van logies er is ontbijt-lunche-diner bij te boeken. 

 

ZELF SAMENSTELLEN OF AANPASSEN

Wij hebben ook een digitale kaart gemaakt van deze rondreis waar u alle van alle hotels de ligging kan zien in 360 graden vanuit de lucht

BEKIJK OP ONZE DIGITALE KAART DE PARADOR HOTELS IN 360 GRADEN
 

15 DAAGSE FLY-DRIVE PARADORES NOORD SPANJE

Wij hebben 7 verschillende Paradores voor u geselecteerd in het Noorden van Spanje waar u twee nachten overnacht op logies met ontbijt. Eeen Sunny Cars huurauto. Er kan van verschillende luchthavens worden aangevlogen. Bekijk onze Google Earth kaart met video's en 360 graden foto's.

  • Parador de Limpias
  • Parador de Ribadeo
  • Parador de Vilalba
  • Parador Baiona
  • Parodor de Santo Estevo
  • Parador de Leon
  • Parador de Argomaniz
15 DAAGSE FLY-DRIVE PARADORES NOORD SPANJE

https://www.youtube.com/embed/OzMhyVnMxqc
 
 

 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje