GA NU MET DE ELEKTRISCHE AUTO OP VAKANTIE NAAR HET DUURZAMERE FRANKRIJK

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het maken van een vakantie naar Frankrijk met een elektrische auto. Hier zijn er een aantal:

Milieuvriendelijk: Elektrische auto's stoten geen schadelijke stoffen uit, waardoor ze een veel milieuvriendelijkere optie zijn dan benzine- of dieselauto's. Door voor een elektrische auto te kiezen, draag je bij aan de bescherming van het milieu.
Besparing op brandstofkosten: Omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine of diesel, kun je geld besparen op brandstofkosten tijdens je vakantie.
Goede toegang tot oplaadpunten: In Frankrijk zijn er steeds meer oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's, waardoor je zonder problemen lange afstanden kunt afleggen. Er zijn verschillende websites en apps beschikbaar waarmee je gemakkelijk oplaadpunten kunt vinden en reserveren.
Stil en comfortabel: Elektrische auto's zijn stiller en bieden een comfortabelere rijervaring dan benzine- of dieselauto's. Dit zorgt voor minder stress en vermoeidheid tijdens lange reizen.
Vermindering van verkeerscongestie: Elektrische auto's mogen in sommige steden en gebieden gebruik maken van speciale rijstroken en krijgen vaak voorrang bij verkeerslichten, waardoor de reistijd kan worden verkort en de verkeerscongestie kan worden verminderd.
Kortom, het maken van een vakantie naar Frankrijk met een elektrische auto biedt niet alleen voordelen voor het milieu, maar kan ook comfortabeler, goedkoper en efficiënter zijn dan reizen met een benzine- of dieselauto.
  
 

 

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT EN WORDT GEKOMBINEERD MET UNESCO FRANKRIJK

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE UNESCO BESTEMMINGEN IN FRANKRIJK

Frankrijk heeft een groot aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties verspreid over het hele land. Hier zijn enkele van de bekendste UNESCO-bestemmingen in Frankrijk:

Parijs - Rive Gauche van de Seine: Het historische centrum van Parijs, langs de linkeroever van de rivier de Seine, staat op de werelderfgoedlijst. Het omvat monumenten zoals de Notre-Dame, het Louvre, het Musée d'Orsay en de Eiffeltoren.
Mont-Saint-Michel en de Baai: Mont-Saint-Michel, een spectaculair getijdeneiland en abdij, is een iconische bestemming in Normandië. Het wordt omringd door een baai die bij laag tij droogvalt.
Paleis en Park van Versailles: Het paleis van Versailles, gelegen in de buurt van Parijs, was oorspronkelijk een koninklijk jachthuis en werd later uitgebreid tot een weelderig paleis. De tuinen en het paleis staan op de werelderfgoedlijst.
Kathedraal van Chartres: De kathedraal van Chartres, gelegen in de stad Chartres, staat bekend om zijn opmerkelijke gotische architectuur en prachtige gebrandschilderde ramen.
Kathedraal van Amiens: Deze gotische kathedraal, gelegen in Amiens, is een meesterwerk van middeleeuwse architectuur en een van de grootste kathedralen van Frankrijk.
Mont Perdu: Mont Perdu is een bergmassief in de Franse Pyreneeën. Het gebied omvat bergen, gletsjers, canyons en watervallen en is een prachtig voorbeeld van een berglandschap.
Prehistorische locaties en decoratieve grotten van de Vézère-vallei: De Vézère-vallei in Zuidwest-Frankrijk heeft talrijke prehistorische vindplaatsen en grotten met oude rotstekeningen, waaronder de beroemde grot van Lascaux.
Pont du Gard: Deze oude Romeinse aquaductbrug, gelegen in de buurt van Nîmes, is een opmerkelijk staaltje Romeinse techniek en architectuur.
Historisch centrum van Avignon: Het historische centrum van de stad Avignon, inclusief het Pauselijk Paleis, is opgenomen op de werelderfgoedlijst vanwege zijn culturele en historische betekenis.
Bordeaux, Port de la Lune: Het historische stadscentrum van Bordeaux, met zijn elegante architectuur en prominente wijnhandelsgeschiedenis, staat ook op de UNESCO-lijst.
Dit zijn slechts enkele van de vele UNESCO-werelderfgoedlocaties die je in Frankrijk kunt vinden. Het land staat bekend om zijn rijke historische, culturele en natuurlijke erfgoed.
 
 IK BEN OP ZOEK NAAR DE 360 GRADEN BEELDEN EN DE HOTELS MET DE LAADPALEN

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje