DE TOP VIJF RESTAURANTS VAN DE PARADOR HOTELS, BEKIJK DE MENUKAARTEN VIA DE THE FORK

TheFork is een online restaurantreserveringsplatform dat gebruikers in staat stelt om eenvoudig tafels te boeken bij restaurants in verschillende landen. Het platform werd in 2007 opgericht in Frankrijk onder de naam "LaFourchette" en is sindsdien uitgebreid naar andere delen van Europa, waaronder Spanje, Italië, Portugal, België, Zwitserland en Nederland.

TheFork biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke website en mobiele app waar ze restaurants kunnen zoeken op basis van locatie, keuken, beschikbaarheid en beoordelingen van andere gebruikers. Het platform heeft een uitgebreide database met verschillende soorten restaurants, variërend van lokale eetgelegenheden tot exclusieve restaurants met Michelin-sterren.

Een van de belangrijkste functies van TheFork is het reserveringssysteem. Gebruikers kunnen een restaurant selecteren, het aantal gasten en de gewenste datum en tijd van de reservering invoeren. Vervolgens krijgen ze een bevestiging van de reservering en soms zelfs exclusieve aanbiedingen of kortingen.

Daarnaast biedt TheFork ook recensies en beoordelingen van restaurants, zodat gebruikers kunnen zien wat andere mensen van een bepaald restaurant vinden voordat ze een reservering maken. Het platform heeft ook een loyaliteitsprogramma waarbij gebruikers punten kunnen verdienen en deze kunnen inwisselen voor kortingen op toekomstige reserveringen.

Over het algemeen heeft TheFork zich gevestigd als een handige en populaire tool voor mensen die graag uit eten gaan en op zoek zijn naar nieuwe restaurants om te ontdekken.

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DE PARADOR HOTELS ZIJN DUURZAMERE RESTAURANTS DIT ZIJN DE VIJF BESTE IN THE FORK

"De toewijding van Paradores aan duurzame gastronomie blijkt duidelijk uit het feit dat bijna 75% van het menu regionale en lokale gerechten is"

Voor de Parador hotels zijn de restaurants de exponent van de Spaanse smaak en gastronomische cultuur. Paradores bezoeken en aan tafel zitten in de restaurants dompelt je onder in een unieke zintuiglijke reis. Een gedifferentieerde ervaring in elk van zijn etablissementen waarmee u de verscheidenheid en culinaire rijkdom van alle regio's van Spanje kunt ontdekken en ervan kunt genieten. Onderzoekers en curatoren van traditionele recepten, bedenkers van een eigentijdse keuken met roots, gerechten met identiteit, lokale en ecologische producten, seizoensgebonden grondstoffen, talent in de keuken... Zij zijn gastronomie!

Dit zijn de vijf beste restaurants , bekijk de menu via de website van The Fork en reserveer alvast een tafeltje voor de vakantie

 
 

 
PARADOR DE CANGAS DE ONIS

PARADOR DE CANGAS DE ONIS

Asturische regionale keuken
De Parador de Cangas is een heiligdom van de Asturische keuken met een aanbod dat wordt gekenmerkt door de kwaliteit van het product en knipoogt naar de kloosterkeuken. U kunt smakelijke peulvruchten proberen, een eindeloos aantal kazen of Cantabrische vis in combinatie met de beste ciders. De Cheese Bar biedt een selectie Asturische kazen en Asturische gastronomie, ideaal om te delen.

Met een voorraadkast gevuld door Alimentos del Paraíso kunt u smakelijke peulvruchten proberen, zoals verdina's en bonen, een eindeloos aantal kazen, mals Asturisch kalfsvlees of vis uit de nabijgelegen rivieren Ribadesella of Llanes.

MEER INFO OVER DE PARADOR
 

de menukaaart en alvast reserveren

PARADOR LA GRANGA

Segoviaanse regionale keuken
Restaurant Puerta de la Reina van Parador de La Granja is gespecialiseerd in de echte Segoviaanse keuken, waarin, als erfgenaam van de Castiliaanse keukenfornuizen, stoofschotels en gebraden vlees opvallen. Het menu biedt traditionele en authentieke gerechten, maar met nuances van vernieuwing. Een heiligdom gewijd aan het speenvarken en de bonen van La Granja.

Beschermd door de majestueuze deur die het zijn naam geeft, wacht het restaurant Puerta de la Reina op u. In de moderne en lichte eetzaal, met spectaculaire bakstenen bogen ondersteund door granieten hardstenen, proeft u de typische La Granja bonen met varkensoor, geroosterd speenvarken en lamsvlees en als toetje Segoviaanse punc   

MEER INFO PARADOR

DE MENU KAART EN ALVAST RESERVEREN

PARADOR LA GRANGA
PARADOR DE SANTIAGO DE COMPESTELA

PARADOR DE SANTIAGO DE COMPESTELA

Galicische regionale keuken
Het Hostal dos Reis Católicos, een exponent van de Galicische keuken, heeft twee restaurantruimtes die een must zijn: het Restaurante dos Reis en het Enxebre. De eerste, met een luxe eetzaal, biedt Galicische gerechten en producten. De tweede, meer informele, traditionele Galicische keuken, met smaak en authenticiteit. 

 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

PARADOR DE AVILA

Avila regionale keuken
Omringd door de iconische muur, fungeert het Piedras Albas Restaurant in de Parador de Ávila als woordvoerder van de traditionele Avila-keuken. Een gastronomisch paleis gewijd aan Avileña Negra Ibérico kalfsvlees 100% autochtoon ras waarvan het menu wordt gedomineerd door regionale specialiteiten zoals peulvruchten of roerei. 
 
MEER INFO VAN DE PARADOR
 

de menukaart en alvast reserveren

PARADOR DE AVILA

 
PARADOR OREPESA

PARADOR OREPESA

Een oase van jachtkeuken
In de Parador de Oropesa ontdekt u de uitstekende mix van smaken en texturen van de Toledo-gastronomie. De meest traditionele gerechten in het gebied, beïnvloed door Extremadura, zijn het resultaat van voorouderlijke recepten, waarvan vele van eenvoudige en pastorale oorsprong, waarin de natuurlijke smaken van producten zoals ambachtelijke kazen, wildvlees, groenten en specerijen de boventoon voeren.

MEER INFO PARADOR

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje