DIT IS DE PARADOR DE NERJA WAAR TWEE LAADPALEN STAAN BEKIJK ONZE 3D PRESENTATIE VAN DIT HOTEL

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga  of Barcelona hier heeft Europcar de mogelijkheid om ze ter reserveren.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

Op dit moment zijn dit de  Paradores hotels met oplaadpunt voor de elektrische auto's :

HERBERG 

AANTAL OPLAADPUNTEN 

TYPE OPLAADPUNTEN 

AIGUABLAVA  2 Simonplugdrive rb02
ALCALA DE HENARES  2 Tesla+Cetac
ALCAÑIZ  2 Cetac
ARGOMANIZ  2 Tesla
AVILA  2 Tesla+WB ebasic
BENAVENTO  1 Cetac
CADIZ  4 Tesla+ Cetac
CANGAS DE ONIS  1 Tesla+Universal
CARDONA  1 Tesla
CAZORLA  1 Cetac
CORDOBA  2 Tesla
CORIAS 1 Tesla
CUENCA 1 Cetac
EL SALER 1 Tesla
JAEN  1 Tesla+wall connector
LERMA  2 Tesla
LIMPIAS 2 Tesla+Cetac
LORCA  2 Tesla
MOJACAR  1 Cetac
NERJA 2 Tesla+ Cetac
OROPESA  Cetac
PLASENCIA 3 Tesla+ Cetac
RONDA  1 Circuitor wb+ basic
SALAMANCA  1 Tesla+ Cetac
SANTIAGO DE COMPOSTELA  2 Tesla
SANTILLANA DEL MAR  1 Cetac
LA SEU D'URGELL  1 Cetac 32a+16a
SORIA  1 Tesla
SANTO DOMINGO BERNARDO DE FRESNEDA  1 Cetac
TERUEL  1 Cetac
TORTOSA  1 Cetac
VIC-SAU  1 New wallbox Menekes
VILALBA  1 Tesla

 

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

ALLE PARADORES ZIJN ECO BEWUST, DUS GROEN BEDJES, BEKIJK DE GROENE LAADPALEN

De rode hartjes zijn de Paradores waar wij een 3D presentatie van gemaakt hebben, de oranje wordt aan gewerkt.Voor meer info klik op de bedjes u krijgt dan meer informatie op een de pagina van de Parador. Maakt u de eerste elektrische autovakantie in Spanje?

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info