LOOP ALVAST EVEN OVER HET PLEIN VAN PARADOR UBENA OP DEZE 360 GRADEN FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR UBENA

In de provincie Jaén, ten westen van de Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas, en grenzend aan de Guadalquivir, ligt Úbeda, een werelderfgoedstad. In de oude stad, op het renaissanceplein Vázquez de Molina, vind je de Parador, een 16e-eeuws renaissancepaleis.

De architectuur van de plaats doet denken aan een Italiaanse renaissancestad, maar dan met folklore, oude ambachten, gastronomie en de vreugde van Andalusië. De gevel van de Parador verbergt een prachtige binnenplaats en sommige kamers bieden u een spectaculair panoramisch uitzicht op het plein.

Slechts een korte wandeling scheidt de Parador van enkele van de mooiste gebouwen in Úbeda , zoals de heilige Capilla del Salvador, het paleis Marqués de Mancera en het paleis Vázquez Molina, het huidige stadhuis.

Het rijke erfgoed van de stad wordt weerspiegeld in de muren, paleizen, kerken en kloosters. Begin een kleine route door de Redonda de Miradores, van waaruit Úbeda balkons over een zee van olijfbomen; ga verder door zijn kronkelende straatjes, zie antiquairs, musea, buurten zoals San Millán, de pittoreske straat van Valencia waar je nog steeds de keramische ambachtslieden in de winkels kunt zien werken ... En ontdek zo een unieke plek.

PRIJZEN EN RESEREVEN

WANDEL ZELF EVEN DOOR HET CENTRUM VAM UBENA OP DEZE FOTO VAN STREETVIEW KLIK OP DE PIJLEN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541