GENIET ALVAST EVEN DE VAN UNIEKE 3D PRESENTATIE VAN DE ECO BEWUSTE PARADOR DE MALAGA

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE MALAGA

DEZE PARADOR IS ECO BEWUST

De Parador ligt op 6 minuten lopen van het strand. Dit hotel heeft een unieke, centrale ligging in Málaga, naast het kasteel. Hotel Parador de Málaga Gibralfaro ligt op de top van de berg Gibralfaro, waardoor u vanuit een uniek perspectief uitkijkt over de stad en de Middellandse Zee.

Op het dakterras kunt u genieten van een schitterend zwembad en een zonneterras met een adembenemend uitzicht.

Het is ook mogelijk actief te blijven dankzij het Parador del Golf, dat naast het hotel ligt en beschikt over faciliteiten om te tennissen en te golfen.

Het interieur van het Parador is uitnodigend en aantrekkelijk. U kunt ontspannen in de lounge met elegante, antieke meubelen, rijke stoffen en warme mediterrane tinten.

Proef van Andalusische specialiteiten in het restaurant van Parador de Málaga Gibralfaro, met onder andere heerlijke zeevruchten en verse visgerechten.
Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,3 voor een reis voor twee.

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

GA EENS EEN LANG WEEKEND NAAR MALAGA EN VLIEG O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Málaga ligt aan de Zuid Spaanse kust. Het kustgebied staat beter bekend als de Costa del Sol. Het maakt onderdeel uit van de autonome regio Andalusië. Málaga is een bruisende stad en na Sevilla de grootste stad van Andalusië. Geliefd bij vakantiegangers als stedentrip, een strandvakantie, maar ook als stop tijdens een rondreis door Andalusië.

Een combinatie van boeiende geschiedenis, tradities en mooie bezienswaardigheden maken deze stad populair. De vriendelijke inwoners zorgen voor fijne en ontspannen sfeer. Als stad aan de Costa del Sol, met veel stranden en een zonnig klimaat, is dit een veelzijdige vakantiebestemming.

Voor iedere vakantieganger heeft Malaga iets te bieden. Op BeleefMalaga.nl lees je over alles wat er te doen is, waar je een goed hotel in Malaga kunt vinden en waar je lekker kunt eten. Veel inspiratie én informatie om alles uit je vakantie te halen.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541