RESERVEER DE PARADOR DE MALAGA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE MALAGA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN

 

TEST PAGINA

meer info en prijzen
 
luisteren
 

START DE PRESENTATIE

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 
BEKIJK MIJN 3D PRESENTATIE VAN DE PARADOR DE MALAGA IK WENS U VEEL KIJK PLEZIER

BEKIJK MIJN 3D PRESENTATIE VAN DE PARADOR DE MALAGA IK WENS U VEEL KIJK PLEZIER

Start de presentatie, klik eerst op het vierkantje rechts onder en loop dan de Parador in  3D binnen door op de cirkels te klikken.

PARADOR DE MALAGA

DEZE PARADOR IS ECO BEWUST

Zonder bang te zijn ongelijk te hebben, kunnen we bevestigen dat de Parador de Málaga Gibralfaro het beste uitzicht over de stad heeft. Het hotel, gebouwd van steen, is gelegen op een bevoorrechte locatie op de berg Gibralfaro en vanaf het terras biedt het het beste panoramische uitzicht over de baai van Malaga. Het is de ideale plek om de stad te ontdekken en te genieten van de activiteiten die het biedt, zowel vrije tijd als sport en cultuur die wedijveren met de zee en de gastronomie. Bij de Parador kunt u ook genieten van een duik in het penthouse-zwembad*, ontspannen in de gemeenschappelijke ruimtes en uitrusten in de kamers met uitzicht op de haven van Malaga. 

In Malaga mag je het Museo Picasso Málaga niet missen, met meer dan 200 werken van de beroemde schilder. Andere essentiële bezoeken zijn het Alcazaba, het fortpaleis uit de Andalusische periode, het Romeinse theater en de kathedraal. Naast de Parador kunt u het Gibralfaro-kasteel bezoeken, dat na de herovering diende als tijdelijk verblijf voor Ferdinand de Katholieke.

Op slechts zes kilometer van Malaga, in de prachtige stad Rincón de la Victoria, liggen de Cuevas del Tesoro, waar de zee het prachtige reliëf heeft gevormd dat het landschap op de kalkstenen kliffen vertoont. Zonder twijfel een juweel dat het ontdekken waard is.

Bekijk deze Parador uit de lucht in 3D

*Zwembad het hele jaar geopend behalve in januari voor onderhoud. 

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

 
REGIONALE KEUKEN VAN MALAGA

REGIONALE KEUKEN VAN MALAGA

De Parador de Málaga Gibralfaro biedt een gastronomisch aanbod op basis van de traditionele Malaga keuken en seizoensgebonden producten in een romantische setting. Recepten voor regionale gerechten, vis, groenten en fruit uit de Axarquía, rijstgerechten... vormen een menu waarvan u kunt genieten met het beste uitzicht over de stad en de baai. Als aanvulling op het traditionele restaurant is El Mirador del Mediterráneo een gastronomische ruimte met een eigen entiteit met een meer informeel menu en producten die representatief zijn voor de verschillende regio's van Malaga.

 

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

wat is er te doen...

HET MAXIMALE ZIEN...

BEKIJK HIER ALLE ACTIVITETEN IN MALAGA

BEKIJK HIER ALLE ACTIVITETEN IN MALAGA

 
 
 
 
 

MIJAS

Mijas is een stad en gemeente in de provincie Malaga, in de zuidelijke regio van Andalusië, Spanje. Het is gelegen in de uitlopers van het Sierra de Mijas-gebergte en kijkt uit over de Middellandse Zee.

Mijas is een populaire toeristenbestemming, bekend om zijn traditionele witgekalkte gebouwen en adembenemende uitzichten op de kust. De stad heeft een rijk cultureel erfgoed, met veel historische bezienswaardigheden en culturele bezienswaardigheden, waaronder de Kerk van de Onbevlekte Ontvangenis, de stierenvechtersarena van Mijas en het Mijas Museum.

Bezoekers van Mijas kunnen ook genieten van een scala aan buitenactiviteiten, zoals wandelen, mountainbiken en golfen, maar ook ontspannen op de stranden van de Costa del Sol. De stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit de nabijgelegen steden Malaga en Marbella en is een populaire bestemming voor een dagje uit voor toeristen die in de omgeving verblijven.

 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje