WANDEL ALVAST DOOR DE TUIN VAN DE PARADOR CAZORLA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE CAZORLA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

In het hart van het natuurpark Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas , in de plaats die bekend staat als Sacejo, ligt de Parador de Cazorla, een oase van rust midden in de natuur. De hoogte maakt het panoramische uitzicht op hellingen vol pijnbomen onverslaanbaar. Alleen het geluid van de vogels zal uw rust in het zwembad of de wandelingen rond het hotel onderbreken. De sfeer van rust en de schoonheid van nabijgelegen enclaves zoals de Cañada de las Fuentes of de Linarejos-waterval, maken ze tot uw ideale ontmoetingsplaats als u gefascineerd bent door de natuur.
 

De Parador neemt de traditie van de typische Andalusische boerderijen over , iets dat u aan de buitenkant al zult waarderen. Het zwembad, met een indrukwekkend uitzicht over het natuurpark, en het lichte interieur, met een lounge waar u na sluitingstijd aangenaam kunt genieten bij de open haard, maken de Parador tot een gezellige plek.

Als je een liefhebber bent van jagen, of het nu gaat om sporten of koken, dan kun je hier genieten van die passie. De parador is het ideale startpunt voor wandel- of mountainbikeroutes door de bergen, om de bron van de rivier de Guadalquivir te bezoeken, duizendjarige taxussen en gieren te ontmoeten, de Cueva del Agua of de Romeinse ruïnes van de nabijgelegen stad Peal de Calf binnen te gaan; en natuurlijk om de stad Cazorla en het prachtige Castillo de la Yedra te bezoeken , dat het landschap van kleine huizen aan het begin van de grote bergketen verfraait.

PRIJZEN EN RESERVEREN

BEZOEK DE CASILLO DE LA YEDRA OP DEZE 360 GRADEN FOTO KLIK OP DE PIJLEN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541