BEKIJK ONZE EIGEN 3D PRESENTATIE VAN PARADOR ANTEQUERA, VEEL KIJK PLEZIER

Klik op de foto u ziet links onder een aantal knopjes, highlights, start de presenatie van 60 seconde en bekijk de dna van dit hotel. Maak dan de keuze om zelf te wandelen door het hotel via de ingang of de plattegrond. Ik wens u veel kijk plezier.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE ANTEQUERA

ls er een parador is die breekt met de trend van historisch bouwen en een symbool is van moderniteit , dan is dat de Parador de Antequera. Gelegen in een tuingebied van de stad, is het de ideale optie om te ontspannen en tot rust te komen, of om een ​​evenement te vieren. De enorme ramen laten het licht vanuit elke hoek naar binnen sijpelen en geven je uitzicht op een prachtig Andalusisch landschap , met warme zonsondergangen over de vlakte van Antequera en rotsformaties zoals de Peña de los Enamorados.

Het hotel is zo aangenaam en gastvrij dat het moeilijk voor u zal zijn om de kamers te verlaten, om uzelf los te maken van het zachte licht van de kamers en de frisse en elegante kleuren van de minimalistische inrichting, maar het is nog steeds een wandeling door Antequera waard. Het is de moeite waard om monumenten te bezoeken die de bronstijd de stad schonk , zoals de Dolmen de la Cueva de Menga, de Dolmen de Viera en de Dolmen del Romeral. Ook wachten op uw bezoek de basiliek van Santa María en het Alcazaba de Antequera , een kasteel dat de stad sinds de Romeinse tijd heeft gekroond en bewaakt.

Een paar kilometer van Antequera wacht een prachtige plek om u te verrassen. Het is het natuurpark El Torcal , een unieke geologische formatie waar smalle kronkelende routes glijden tussen grillige en indrukwekkende vormen die honderden miljoenen jaren in kalksteenrotsen zijn uitgehouwen. Dit is ook een bevoorrechte plek om het universum te ontdekken, aangezien het een modern astronomisch observatorium heeft met activiteiten voor bezoekers het hele jaar door.

RESERVEER HIER ONLINE HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info
LOOP ALVAST EVEN DOOR HET CENTRUM VAN ANTEQUERA KLIK OP DE PIJLEN

Antequera ligt in de provincie Málaga en met een oppervlakte van 817 km² behoort het tot een van de grootste gemeenten van Spanje. Antequera is een mooie bestemming tijdens jouw rondreis maar het leent zich ook prima voor een langere vakantie. Het heeft veel bezienswaardigheden en een schitterend natuurreservaat “Torcal de Antequera” wat alleen al 1171 hectare groot is. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan deze gemeente in het hart van Andalusië.