LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN DE PARADOR DE GIL BLAS OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR DE SANTILLA GIL BLAS

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR

Het hotel is gevestigd in het prachtige huis Barreda-Bracho, aan de Plaza de Santillana del Mar , een stad die in de 8e eeuw tot nationaal monument is verklaard. De poort gaat open voor u om comfortabele kamers en open en gezellige kamers te ontdekken, met houten vloeren en zorgvuldige traditionele en elegante decoratie.

Het historische centrum van Santillana del Mar heeft als bijzonderheid dat het alleen te voet kan worden bezocht, je zult er geen auto's vinden, wat de tour heel bijzonder maakt. Onder de gebouwen die je kunt zien in dit historische centrum dat zijn originaliteit honderden jaren heeft behouden, zijn de Casa del Águila en de Casa de la Plaza, het standbeeld van de Eerbetoon aan de Altamira-man, of de fantastische stad Hal gebouw.

Terwijl u door de Plaza Mayor de Ramón Pelayo wandelt en door de straten die ervan uitgaan, ontdekt u de charme van deze Cantabrische stad, in zijn kasseien, in zijn monumenten en zelfs in de huizen die eeuwen geleden zijn gebouwd met prachtige bloemen die hangen vanaf hun balkon. . Op slechts 2 kilometer van de stad ligt de dierentuin Santillana del Mar, een essentieel bezoek, vooral als je kinderen hebt. En op iets meer dan 15 kilometer afstand vindt u de prachtige stad Comillas , al badend in de Cantabrische Zee.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541