LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE GREDOS OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR GREDOS

Tussen kristalhelder water, ruige rotsen en groene dennenbossen van de Sierra de Gredos , zijn de koninklijke stenen muren van de Parador de Gredos, de eerste van de hotels in het Paradores-netwerk, sinds 1928 verankerd. Binnen maakt de rustieke inrichting het tegelijkertijd een gezellige en statige plek. Daar, in de Alto del Risquillo, biedt het majestueuze gebouw een prachtig panoramisch uitzicht op de Tormes-vallei, de Sierra de Piedrahita en Béjar, en het Gredos-massief. Het hotel is het perfecte startpunt voor excursies naar unieke plaatsen zoals Puerto del Pico, waar u een van de best bewaarde Romeinse wegen in Spanje vindt, en een ideale plek om uit te rusten en te genieten van de gastronomie uit de streek, bekend om de lekkere Barco bonen en biefstuk.
 

In de omgeving kun je wandelen over bergpaden zoals die je naar de Circo de Gredos brengt, vanwaar je de hoge Pico Almanzor en de Laguna Grande de Gredos kunt zien liggen. Even mooi is de plek die het glaciale keteldal van de Cinco Lagunas vormt. Iets meer dan een half uur met de auto is Arenas de San Pedro, een prachtige stad die bekend staat om zijn erfgoed en om de Cuevas de Águila, een van de wonderen van de Tiétar-vallei.

RESERVEER DE TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO HIER ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541