LOOP ALAVST EVEN DOOR DE PARADOR HONDARRIBIA IN 360 GRADEN, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR HONDARRIBIA, SAN SEBASTIAAN

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Hotel Parador is gevestigd in een indrukwekkend kasteel uit de 10e eeuw met uitzicht op de rivier Bidasoa. Het hotel heeft een leuke binnenplaats en een terras met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het prachtige kasteel bevat originele bogen en attributen zoals harnassen, kanonnen en speren. Er zijn feestzalen, hofjes en andere gezellige ruimtes waar u kunt ontspannen met een drankje van de bar.

De moderne kamers van het Parador de Hondarribia zijn voorzien van houten vloeren, een flatscreen-tv, een kluisje en een minibar. De eigen badkamers zijn voorzien van een haardroger.

In het café wordt elke dag een ontbijtbuffet geserveerd. Op korte loopafstand, in Hondarribia, vindt u vele goede visrestaurants.

De boulevard ligt op slechts 250 meter van het Parador de Honidarribia. Het strand ligt op 2 km afstand. San Sebastián ligt op 20 minuten rijden en u rijdt in 35 minuten naar Biarritz.
Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,6 voor een reis voor twee.

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik ben in september deze Parador geweest en deze is echt geweldig, hij is erg populair moet dus vroeg gereserveerd worden.Tip u kunt vliegen op Bilbao of Gerona, als u met de auto gaat even aangeven dat u een P plaats nodig heeft het is haast onmogelijk anders te parkeren.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 110 TOT € 238

ONTBIJT € 19,  DINER NIET MOGELIJK

ONLINE

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541