AUTOHUUR SUNNY CARS
AUTOHUUR SUNNY CARS

Met een huurauto van Sunny Cars is de vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat  uhoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Heeft u een vraag? Wij en het team van autohuurexperts staan voor u klaar om u te adviseren. Bij problemen kunt u ons zelfs 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer.

Zij hebben elektrische autoverhuur op Mallorca en verschillende bestemmingen in Noorwegen

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! Wij helpen u graag op weg.

Lees meerVerberg tekst
ECO BEWUST VLIEGEN VAN ONZE LUCHTHAVEN
ECO BEWUST VLIEGEN VAN ONZE LUCHTHAVEN

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK

Ik heb een ruime selectie gemaakt van hotels in Frankrijk deze ga ik uitbreiden met campings maar ik ben op zoek naar villa's met een eigen zwembad  met een laadpaal. Er zijn nog heelveel mooie uitdagingen om voor te gaan

Lees meerVerberg tekst
meer info
EUROPCAR VOOR DE ELEKTRISCHE AUTOVAKANTIES
EUROPCAR VOOR DE ELEKTRISCHE AUTOVAKANTIES

We zullen nog even geduld moeten hebben om de aansluiting te kunnen maken om direct online de elektrische auto's te kunnen reserveren maar er op dit moment 140 bestemmingen/steden in Europa. Ook een aantal die vanaf Rotterdam The Hague Airport worden aangevlogen. Wist u dat Rotterdam The Hague Airport op de vierde plaats staat als eco bewuste luchthaven!

Lees meerVerberg tekst
meer info
GOEDKOPE VLIEGTICKETS
GOEDKOPE VLIEGTICKETS

Ik realiseer mij het is dubbel maar we zullen voorlopig nog wel even blijven doen. Reserveer hier al de losse Transavia ticktes voor de laagste prijs, vanaf € 29,  vlieg eens naar Finland, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Italie, Letland, Marokko, Portugal, Croatie , Schotland en Spanje met wel 16 bestemmingen.

Lees meerVerberg tekst
HOTELS MET LAADPALEN
HOTELS MET LAADPALEN

Ik ga op zoek naar hotels met laadpalen in Nederland maar ook in Europa en als alles weer mogelijk is ook de Verre bestemmingen. Ik denk dat we kleine stapjes moeten gaan maken voor een Better Holiday dat gaat niet in ene keer maar ik ben  al blij met een stukje bewustwording. De elektrische autovakanties is de toekomst en het is ook fijn om de fiets op te laden

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO
JEWELS IN TRAVEL
JEWELS IN TRAVEL

Ik ga op zoek naar de juweeltjes op de verschillende vakantie bestemmingen en vind het leuk om deze met u te gaan delen. Hotels met een verhaal zo als de Paradores, of kleine boutique hotels, een goed voorbeeld is het  'Op Oost op Texel, maar ook mooie desingh hotels. Als het kan eco bewust met laaadpunt, maar ook met een mooie video anders ga ik er zelf een unieke 3D presentatie van maken dat alles voor Jewels  in Travel

Lees meerVerberg tekst
PARADORES HOTELS IN SPANJE
PARADORES HOTELS IN SPANJE

De Parador hotels zijn verspreid over heel Spanje, van Galicië in het noorden tot Andalusië in het zuiden, ook op de Canarische Eilanden en in Ceuta en Melilla, de twee Spaanse steden in Noord-Afrika.
Het gebouw maakt vaak deel uit van het erfgoed van Spanje, hoewel er enkele moderne hotels op een spectaculaire locatie zijn. Als dit het eerste verblijf in een van deze hotels in Spanje is, zult u merken dat er een zeer aangename verrassing te wachten staat.

Aangezien de staat de gebouwen onderhoudt, probeert het Paradors  te lokaliseren in gebieden waar het niet concurreert met de particuliere sector en velen bevinden zich in kleinere middeleeuwse steden en dorpen die voor het eerst lang geleden bewoond werden.

De Spaanse Paradors  zijn door de overheid opgericht om de inkomsten van de Spaanse hotels te gebruiken om een ​​bijdrage te leveren aan het onderhoud van de gebouwen in eigendom, en om mooie streken te helpen met weinig economische middelen.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO
TRANSAVIA HOLIDAYS
TRANSAVIA HOLIDAYS

Bent u op zoek naar de goedkoopste pakketreis, vlucht + hotel reserveer bij ons dan een Transavia Holiday. Alle bestemmingen vanaf Rotterdam Airport, Spanje, Griekenland, Portugal, Italie, Croatie, enze enz wel 42 bestemmingen. Maar ook een hele ruime keuzen vanaf Eindhoven Airport, Schiphol en Groningen. Nieuw is vertrek vanaf Brussel.

Lees meerVerberg tekst
MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541