MANCHESTER CITY RESERVEER TICKETS VOOR DE THUIS-UITWEDSTRIJDEN, HOTEL EN EXCURSIES

Het Etihad-stadion heeft een capaciteit van ongeveer 53.000 zitplaatsen. Het biedt moderne faciliteiten en voorzieningen voor supporters en bezoekers.Het stadion werd oorspronkelijk gebouwd voor de Commonwealth Games van 2002, waar het diende als het atletiekstadion. Na de spelen werd het stadion omgebouwd tot een voetbalstadion om als thuisbasis te dienen voor Manchester City.
Sinds de verhuizing naar het Etihad-stadion heeft Manchester City aanzienlijk succes behaald, zowel nationaal als internationaal. De club heeft verschillende Premier League-titels, FA Cups en League Cups gewonnen, en heeft zich ook gevestigd als een sterke kracht in de UEFA Champions League.

OVERZICHT VAN ALLE WEDSTRIJDEN
 

MAAK EEN WANDELING IN 360 GRADEN DOOR HET ETIHAD STADIUM KLIK OP DE PIJLEN

 
tickets reserveren luisteren/listen
 

MAAK DE KEUZE VIA P1 TRAVEL VOOR DE MANCHESTER CITY THUIS-UITWEDSTRIJDEN

Als officieel reisbureau voor de Manchester City garandeert P1 Travel veilige, beveiligde en betrouwbare pakketopties. De pakketten komen rechtstreeks van de organizer in je inbox. Geen zorgen meer over tickets die niet op tijd aankomen of onfrisse pick-ups van hotels. Scan gewoon de tickets op je telefoon aan de poorten en geniet van je voetbalervaring! 

reserveren
 

MANCHESTER

Manchester is een voetbalstad. Het is een van de belangrijkste steden in het Verenigd Koninkrijk als het gaat om voetbalgeschiedenis en -cultuur. Manchester is de thuisbasis van twee zeer succesvolle en bekende voetbalclubs: Manchester United en Manchester City.

Manchester United, opgericht in 1878, is een van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Ze hebben veel nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder meerdere Premier League-titels en UEFA Champions League-titels.

Manchester City, opgericht in 1880, is ook een zeer succesvolle club die de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid. Ze hebben verschillende Premier League-titels en andere belangrijke onderscheidingen behaald.

De rivaliteit tussen Manchester United en Manchester City is een van de meest intense en bekende voetbalrivaliteiten ter wereld. De wedstrijden tussen beide teams, die bekend staan als de "Manchester Derby," zijn altijd zeer opwindend en trekken enorme aantallen supporters aan.

Naast deze twee grote clubs zijn er ook andere voetbalteams in Manchester, zoals Bolton Wanderers en Wigan Athletic, die in lagere divisies spelen maar nog steeds een loyale lokale aanhang hebben.

Dus ja, Manchester is zeker een voetbalstad met een rijke voetbalgeschiedenis en gepassioneerde voetbalfans.
 
 

 

 
 
MUSEUM
MUSEUM

Ontdek 150 jaar van 's werelds beste game en ontdek hoe Engels voetbal de wereld heeft beïnvloed. Bekijk ongelooflijke artefacten en beleef de emoties, herinneringen en drama van beroemde wedstrijden opnieuw.

 
RONDLEIDING
RONDLEIDING

Treed in de voetsporen van je favoriete spelers tijdens deze rondleiding achter de schermen van het Etihad Stadium met een deskundige professionele gids, die elk gebied tot leven zal brengen met interessante verhalen.

 
RONDVAART
RONDVAART

Maak een schilderachtige rondvaart langs het historische Ship Canal van Manchester en de rivier de Irwell. Ontdek het industriële hart van Noord-Engeland en bekijk historische monumenten zoals Stephenson's Railway Bridge.

 

   

                                                                       (ADVERTENTIE)

 

   

                                                                         (ADVERTENTIE)

 

WANDEL EVEN NAAR BINNEN IN HET IBUS BUDGET MANCHESTER HOTEL

 

RESERVEER HIER HET IBUS OF EEN ANDER HOTEL...

Booking.com

IBUS BUDGET MANCHESTER CENTRE

 

HET MAXIMALE ZIEN...

             

                                       (advertentie)

 

                    (advertentie)

 
 
 
 
 

OVER P1 TRAVEL

De website van P1 Travel is geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. P1 Travel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

P1 Travel is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. 

Buiten dat er veel voelbalwedstrijden zijn in Europa zijn er ook tickets voor Formule1, tennis, rugby, andere evenementen. Zij hebben nu ook de exclusiviteit voor Nederland van de Olympische spelen in Parijs

MEER INFO

OVER P1 TRAVEL

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje