MAAK EEN VIRTUAL TOUR DOOR HET DUURZAAM WALDORF ASTORIA HOTEL IN NEW YORK CITY

Het Waldorf Astoria Hotel in New York City is een van de meest iconische en luxueuze hotels ter wereld en kan zeker een fantastische keuze zijn voor een vakantie, afhankelijk van wat je zoekt. Dit historische hotel, bekend om zijn prachtige Art Deco-ontwerp en eersteklas service, 

 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE  VAKANTIE NAAR NEW YORK

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE NAAR NEW YORK

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen de Vakantie Experts  Reiszaken Ik ga op deze website pagina proberen om u te inspiren  voor een city trip naar New York

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne vakantie!

HET WALDORF ASTORIA HOTEL NEW YORK CITY

Het Waldorf Astoria Hotel in New York City is een van de meest iconische en luxueuze hotels ter wereld en kan zeker een fantastische keuze zijn voor een vakantie, afhankelijk van wat je zoekt. Dit historische hotel, bekend om zijn prachtige Art Deco-ontwerp en eersteklas service, heeft vele beroemdheden, staatshoofden en leden van koninklijke families gehost sinds het in de jaren 1930 zijn deuren opende.

Enkele redenen waarom het Waldorf Astoria een goede keuze kan zijn voor een vakantie:

Ligging: Gelegen in Midtown Manhattan, is het dicht bij vele belangrijke attracties zoals Times Square, Central Park, het Museum of Modern Art en vele luxe winkels aan de Fifth Avenue.
Geschiedenis en Prestige: Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is bekend om zijn traditie van luxe en elegantie. Verblijven in het Waldorf Astoria betekent dat je deel uitmaakt van die geschiedenis.
Voorzieningen: Het hotel biedt hoogwaardige voorzieningen, zoals spa-services, een fitnesscentrum en gastronomische restaurants. De kamers en suites zijn vaak voorzien van elegant meubilair en modern comfort.
Service: De service in het Waldorf Astoria staat bekend om zijn aandacht voor detail en klantgerichtheid, wat kan bijdragen aan een zorgeloze en plezierige vakantie-ervaring.
Architectuur en Interieur: Voor liefhebbers van architectuur en interieurdesign biedt het hotel een blik op een van de beste voorbeelden van Art Deco-stijl.
Toch is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en budget. Het Waldorf Astoria is een luxe hotel en de prijzen weerspiegelen dat niveau van luxe. Als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke of low-key vakantie, kan dit hotel boven je budget liggen.

 

HET WALDORF ASTORIA WAS EEN VAN DE EERSTE DIE ECHT DUURZAAM WAS

 

MAAK NU EEN VIRTUELE WANDELING DOOR HET WALDORF ASTORIA HOTEL

Vergoot het beeld door op het vierkantje te klikken rechts boven in de hoek van de foto's. Gebruik de linker muisknop om recht of links te kijken.

 
 
 
 
 
 
 

NEW YORK DE BESTE VIDEO'S, RESERVEER ONLINE

360° Video, Manhattan, New York, USA, 4K aerial video
New York City 8K - VR 360 Drive
One Day in New York City - 360° Narrated City Tour in 8K
Alicia Keys - New York
TOP 10 Things to do in NEW YORK CITY | NYC Travel Guide Hungry
New York, Riu hotels, duurzaam, Unesco, reserveer online, beste prijs
Riu Plaza New York Times Square Riu Hotels and Resorts
Room Tour Yotel - New York City.
The Waldorf-Astoria and the story of 20th century America | The Skyline
Arlo Soho - Room and Hotel Tour

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik wil u inspireren in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook wil ik u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje