BOEZOEK EENS HET RIOJA GEBIED DE ALAVESA O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

La Rioja Alavesa behoort bij één van de 3 spaanse subregio’s van de la Rioja samen let Alta en Baja. Deze zone, die over een DOC benaming beschikt, is bekend om de kwaliteit van haar rode wijnen die fruitig, rond en bondig zijn en toch veel finesse behouden.

In het noorden van de Ebre gelegen, in de baskische provincie Alava, produceert de Rioja Alavesa wijngaarden op klei-kalksteen bodems, met een zuidelijke blootstelling en die genieten van de schaduw van het Cantabrisch gebergte. Samen met het lokaal klimaat – korte zomers en zachte winters- zijn de karakteristieken van de bodem zeer gunstig voor de productie van rode wijnen van topkwaliteit. Het druivenras Tempranillo kan zich zo perfect ontluiken. Hij stelt namelijk 65% van de wijngaarden voor die zich spreiden over 60 000 hectares. Dankzij dit druivenras beschikt de Rioja Alavesa over zeer fruitige en levendige noten.

HOTEL EGUREN UGARTE

Zij zijn een familiewijnmakerij, gelegen in Laguardia. Innovatief, met internationale projectie, zelffinancierend en onafhankelijk toegewijd aan de ontwikkeling en commercialisering van onze Rioja Alavesa-wijnen.

De uren gaan voorbij, de dag vordert, maar de tijd lijkt stil te staan. Spanningen, stress en lawaai verdwijnen. U bevindt zich in Eguren Ugarte.

Geschiedenis, rust en welzijn komen samen om de reiziger te verwelkomen, de mensen die ons hebben gekozen om een ​​unieke ervaring te beleven: slapen tussen wijngaarden en vaten. Onze uitzichten nodigen u uit om te dromen en garanderen u een onvergetelijk verblijf.

Een klein hotel, waarin Victorino Eguren de bezoeker verwelkomt. Thuis biedt hij je het beste: zijn leven, een droomplek.

Beschermd door de Sierra de Cantabria, zult u genieten van de geruststellende rust die wij u bieden door de beste wijn te proeven.

Meer info PRIJZEN
HOTEL MARQUES DE RISCAL

In het hart van de wijnstad Marqués de Riscal  staat het juweel van de hotelketen Marriot International: het Hotel Marqués de Riscal, A Luxury Collection Hotel. Het hotel is ontworpen door Frank O. Gehry, een van 's werelds beste architecten en onder meer verantwoordelijk voor het Guggenheim Museum in Bilbao. Het combineert de diepgewortelde wijntraditie met een avant-garde design, luxe en de meest geavanceerde technologie van de 21e eeuw.

 Het werd ingehuldigd op 10 oktober 2006 en valt op door zijn spectaculaire vormen en skyline . Dit unieke gebouw contrasteert elegant met het hoofdkwartier van de wijnmakerijen, een gebouw uit 1858 en ontworpen door de architect Ricardo Bellsola, gelegen tussen de wijngaarden en het middeleeuwse stadje Elciego, in het centrum van de Rioja Alavesa.
 

Meer info Prijzen
HOTEL VIURA

El Viura welt op als een vulkaanuitbarsting naast de dorpskerk. Grillig gestapelde kubussen ingebed in de steen op de heuvel geven nieuwe bezoekers van ons hotel het gevoel dat ze voor een sculptuur staan ​​en niet voor een gebouw . Een sculptuur die opgaat in zijn omgeving, met wortels uit het verleden (fysiek en emotioneel) in de vorm van oude geheime ontsnappingstunnels die we hebben veranderd in een deel van onze wijnmakerij.
 Onze kamers zijn groot, veel groter dan normaal. Het ontbreekt ons niet aan ruimte, en we wilden de voordelen delen met onze gasten. Kamers waar brutalistisch beton en de Baskische liefde voor hout en edele materialen naast elkaar leven. Kamers met grote ramen die uitkijken over deze bevoorrechte omgeving. Welkom bij Viura, het perfecte startpunt om dit land van wijn te ervaren.

Meer info PRIJZEN
Stel zelf uw vakantiereis slim samen

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2022 coronaproof ?

Vanaf 1/4/22

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties